Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 18, 23:16)
kas cia dabar..nuo kada tu sprendi turim teise ,ar ne .Mes nieko blogo cia nerasom..Valdytis reiktu pradeti.

Jo, tik pastovi agitacija uz silikonus, kaip per kokius rinkimus i seima...
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 18, 22:26)
Jo, tik pastovi agitacija uz silikonus, kaip per kokius rinkimus i seima...

atrask nors viena agitacini posta.Taigi vaidenas jau.
Atsakyti
tai cia tema kivircams ar apie naturalis krutines turincias moteris? g.gif
Atsakyti
kas čia dabar vyksta, jau nelabai ir susigaudau doh.gif kas čia dėl ko ir kam? blink.gif gal grįžkim prie temos? 4u.gif tos kurios nori pasisakyti "ne į temą" - susilaikykit, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oi, plepalai, prijuokinot lotuliukas.gif

o dabar "į temą": pridėjot nuotraukų su "mažom" krūtinėm, tai supratau, kad mano ne "maža", o "visai nėra" doh.gif taip tai rimtai galima kompleksą įsivaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 05 19, 08:32)
Oi, plepalai, prijuokinot  lotuliukas.gif

o dabar "į temą": pridėjot nuotraukų su "mažom" krūtinėm, tai supratau, kad mano ne "maža", o "visai nėra"  doh.gif  taip tai rimtai galima kompleksą įsivaryti  biggrin.gif

manau kad labai perdedi doh.gif
Atsakyti
Apie bikinius buvo kalba - pritariu, kad ir turėdama mažas krūtis, lengvai rasdavau tinkančių modeliukų wub.gif Tiesiog klasikinių bikinių (ant virvelių suverti trikampiukai) reikia ieškoti truputį pakietintų. Jie ne taip priploja krūtis ir atrodo labai gražiai. Turėjau tokį MORGAN, o dabar mačiau "Monton" tokį sidabrinį šiek tiek pakietintą. Aišku, skonio reikalas tas blizgumas, bet blizgūs audiniai optiškai didina, tai kaip ir du smūgiai į vienus vartus smile.gif
Ir... nesipykim 4u.gif

Atsakyti
Aš kai bikinio ieškojau, tai nuotaika žiauriai pagedo. Pasimatavau tuos trikampiukus (juodus) ir išsigandau, kad visiškai nieko neturiu blink.gif , nes atrodžiau visiška lenta doh.gif Be pakietinimo negaliu nieko užsidėti verysad.gif O taip norėtųsi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 05 19, 09:48)
manau kad labai perdedi doh.gif

blush2.gif na kad ne... matai, aš po dukriuko maitinimo "atgaunu" formas ... už tat griebiausi kontrastinių dušų (naivuolė) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 05 19, 11:54)
Aš kai bikinio ieškojau, tai nuotaika žiauriai pagedo. Pasimatavau tuos trikampiukus (juodus) ir išsigandau, kad visiškai nieko neturiu  blink.gif , nes atrodžiau visiška lenta  doh.gif Be pakietinimo negaliu nieko užsidėti  verysad.gif O taip norėtųsi... blush2.gif

Bet šiuo metu labai daug gražių maudomų su pakietinimais smile.gif Turėjau tokį "topinį", tai pagal tai, kokio efekto norėdavau, ten kišdavau arba storesnes, arba plonesnes pagalvėles ax.gif
Nesimatydavo jokių kontūrų, nieko - tiesiog reikia rinktis tokį, kurio medžiaga šiek tiek storesnė būtų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dziugena @ 2008 05 19, 11:59)
blush2.gif  na kad ne... matai, aš po dukriuko maitinimo "atgaunu" formas ... 

Tai gal svorio nemažai praradai?..

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 19, 11:07)
Bet šiuo metu labai daug gražių maudomų su pakietinimais smile.gif Turėjau tokį "topinį", tai pagal tai, kokio efekto norėdavau, ten kišdavau arba storesnes, arba plonesnes pagalvėles  ax.gif
Nesimatydavo jokių kontūrų, nieko - tiesiog reikia rinktis tokį, kurio medžiaga šiek tiek storesnė būtų smile.gif

O draugams nebūdavo keista, kad krūtinė kažkokia didelė atrodo bigsmile.gif
Man ir prieš vyrą būtų nepatogu, jei visi pastebėtų, kad pas mane krūtinė padidėjo, o jis tai žinotų, kad tai apgaulė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 19, 10:07)
Tai gal svorio nemažai praradai?..

Nea, svoris mano normalus 4u.gif
Norėjau pasakyti, kad tose nutraukose, kurios įdėtos, man moteriškės atrodo labai normalaus dydžio krūtinėmis biggrin.gif ir tai, ką aš savo atveju vadinu "maža", kitiems gali pasirodyti "visai nėra" bigsmile.gif
Atsakyti