Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Mikka @ 2008 05 19, 12:10)
O draugams nebūdavo keista, kad krūtinė kažkokia didelė atrodo  bigsmile.gif
Man ir prieš vyrą būtų nepatogu, jei visi pastebėtų, kad pas mane krūtinė padidėjo, o jis tai žinotų, kad tai apgaulė  blush2.gif

Na, YPATINGAI gi ji ten nepadidėdavo, tik tas efektas "putnumo" atsirasdavo smile.gif
Aš kai visą gyvenimą nešiodavau liemenėles su pakietinimais ir įdėkliukais, tai vyras jau buvo prie to pripratęs ax.gif smile.gif

Papildyta:

QUOTE(dziugena @ 2008 05 19, 12:15)
Norėjau pasakyti, kad tose nutraukose, kurios įdėtos, man moteriškės atrodo labai normalaus dydžio krūtinėmis  biggrin.gif  ir tai, ką aš savo atveju vadinu "maža", kitiems gali pasirodyti "visai nėra"  bigsmile.gif

Tiesą pasakius, man irgi ten Paris Hilton (kur buvo įvardinta, kad A pas ją), su visu B atrodė. Nėra pas ją labai maža krūtinė.
Ir pas E.Longorią taip pat. Jei rasiu, įmesiu čia jos nude fotografiją - ten labiau matysis smile.gif

Na va, jei čia "nepafotoshopinta" (kas tikrai gali būti), tuomet normalios, B pilnumo krūtys pas ją g.gif :

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 19 gegužės 2008 - 10:52
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 19, 11:19)
Na va, jei čia ne "pafotoshopinta" (kas tikrai gali būti), tuomet normalios, B pilnumo krūtys pas ją  g.gif :

user posted image

wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Ryškiai pafotošopinta g.gif Kai žiūrėjau "Namų šeimininkes", tai tikrai nebuvo pas ją tookia krūtinė blink.gif
Atsakyti
na manau, kad jau čia kažkokia gudrybė panaudota 4u.gif nes šitose foto, nepasakyčiau, kad tai būtų B

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 05 19, 12:15)
Nea, svoris mano normalus   4u.gif
Norėjau pasakyti, kad tose nutraukose, kurios įdėtos, man moteriškės atrodo labai normalaus dydžio krūtinėmis  biggrin.gif  ir tai, ką aš savo atveju vadinu "maža", kitiems gali pasirodyti "visai nėra"  bigsmile.gif

Tai vis tik kokia vadinama maža krūtinė? g.gif Mano pvz. yra 75B ir aš ją laikau maža, C dydis - vidutinio dydžio krūtinė, o D ir toliau - jau didžiakrūtės. Tad mano atskaitos taškas, jog krūtinė yra maža nuo B dydžio. A ir AA aš vadinčiau krūtinės iš viso nėra, nes pas kaikuriuos vyriškius galima stebėti tokius ir net didesnius dydžius rolleyes.gif
Kokia jūsų nuomonė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tojama: 19 gegužės 2008 - 10:57
lotuliukas.gif na ir pas kai kurias moteris galima pamatyti dvi poras papų lotuliukas.gif na mano tarpinis tarp A ir B ir nepasakyčiau, kad pas mane jos išvis nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 05 19, 10:55)
Tai vis tik kokia vadinama maža krūtinė?  g.gif  Mano pvz. yra 75B ir aš ją laikau maža, C dydis  - vidutinio dydžio krūtinė, o D ir toliau - jau didžiakrūtės. Tad mano atskaitos taškas, jog krūtinė yra maža  nuo B dydžio. A ir AA aš vadinčiau krūtinės iš viso nėra, nes pas kaikuriuos vyriškius galima stebėti tokius ir net didesnius  dydžius  rolleyes.gif 
Kokia jūsų nuomonė?

lotuliukas.gif
vat aš ir sakau, kompleksą galima įsivaryti čia, jei tokio dar neturėjai doh.gif
Man 75B - normali/vidutinio dydžio krūtinė, A ir AA - maža, o "iš viso nėra" - tai kai jau tikrai iš viso nieko nėra....
Atsakyti
Visi nesusipratimai ir kyla čia dėl to, kad diskutuoja ir tos, pas kurias TIKRAI išvis nieko nėra - na LYGI vieta vietoj krūtų, ir tos, kurios turi A, ir tos, kurios A-B ir netgi su B.
Aš turėjau A-B, - krūtis, kurias galėjau pateikti ir kaip visiškai mažutes, bet norit su spec. efektais išgauti ir C dydį (panašiai kaip matėme E.Longorios nuotraukose).

Papildyta:

QUOTE(tojama @ 2008 05 19, 12:55)
Tai vis tik kokia vadinama maža krūtinė?   g.gif  Mano pvz. yra 75B ir aš ją laikau maža, C dydis  - vidutinio dydžio krūtinė, o D ir toliau - jau didžiakrūtės. Tad mano atskaitos taškas, jog krūtinė yra maža  nuo B dydžio. A ir AA aš vadinčiau krūtinės iš viso nėra, nes pas kaikuriuos vyriškius galima stebėti tokius ir net didesnius  dydžius  rolleyes.gif 
Kokia jūsų nuomonė?

Mano nuomonė lygiai tokia pati smile.gif
Bet komplekso tikrai niekam nenoriu varyti, nes žinau, kad yra vertinančių taip, kaip vertina DŽIUGENA ir kitos merginos. Ir toks vertinimas netgi dažnesnis nei maniškis ir TOJAMOS smile.gif
Vis dėlto Lietuva nėra didžiakrūčių kraštas, dažniausiais dydis ir daugiausia atvežamų liemenėlių - 75 B smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 19 gegužės 2008 - 11:16
Pašnypinėjau blush2.gif Užmečiau akį į didžiakrūčių temelę. Na jos irgi mano, kad C vidutinė, D - didelė ir t.t. Vadinasi B - maža, o A - užuominos... aj *****, koks skirtumas irnesakyk.gif
Čia matau savaitgalį vyko aršus mūšis, kažkas buvo apkaltintas silikonų agitacijom hihihi.gif Šiaip tai moters krūtinė - tai lytinis antrinis požymis, ir moteris, turinti tik styrančius spenelius tikrai manau negali jaustis pilnaverte moterimi. Tad pateisinu, tas kurios ryžtasi op. Bet kartais pašnypinėju ir plepučių po op temoje. Tai kad joms norisi vis didesnių, nei rekomenduoja medikai. Peršasi išvada, jog apetitas kila valgant, o tada ir persivalgyti iškyla grėsmė blink.gif Kur tos ribos ir ar iš viso jos yra? g.gif

Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 05 19, 13:15)
Bet kartais pašnypinėju ir plepučių po op temoje. Tai kad joms norisi vis didesnių, nei rekomenduoja medikai. Peršasi išvada, jog apetitas kila valgant, o tada ir persivalgyti iškyla grėsmė  blink.gif  Kur tos ribos ir ar iš viso jos yra?  g.gif

Geriau apie tai welcome padiskutuoti pas mus temoje, nes, kalbėdamos ČIA, vėl sukelsime nepasitenkinimą smile.gif

Atsakyti
[[B]Bet komplekso tikrai niekam nenoriu varyti, nes žinau, kad yra vertinančių taip, kaip vertina DŽIUGENA ir kitos merginos. Ir toks vertinimas netgi dažnesnis nei maniškis ir TOJAMOS smile.gif[/B]Vis dėlto Lietuva nėra didžiakrūčių kraštas, dažniausiais dydis ir daugiausia atvežamų liemenėlių - 75 B smile.gif
[/quote]

Aš taip ir maniau, tik vis dar abejojau. Dabar supratau, kaip vertinami dydžiai šioje temoje smile.gif
Atsakyti
Daug kas nuo sudėjimo priklauso. Moteris, jei yra stambi ir turi B dydžio krūtinę, atrodys kaip "be papų" blush2.gif , nes jos nesimatys, o įsivaizduokit B dydį ant kūdutės g.gif Krūtinė atrodys ohoho ax.gif
Dėl to, kalbant apie dydžius, reikėtų atkreipti dėmesį į bendrą vaizdą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 05 19, 13:23)
Daug kas nuo sudėjimo priklauso. Moteris, jei yra stambi ir turi B dydžio krūtinę, atrodys kaip "be papų"  blush2.gif , nes jos nesimatys, o įsivaizduokit B dydį ant kūdutės  g.gif Krūtinė atrodys ohoho  ax.gif
Dėl to, kalbant apie dydžius, reikėtų atkreipti dėmesį į bendrą vaizdą  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Būtent - todėl visos čia keltos žvaigždės - ir Eva, ir Paris, ir Ambrossio atrodė nuostabiai su nedidukėm krūtim, nes pačios yra gazelės, su smulkiom krūtinės ląstom smile.gif

Atsakyti