Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

Fainulkinas tavo bachuriukas, o kai kuriose nuotraukose man i mano Kristupa panasus  palyginimui:
Nu tikrai tuose nuotraukose panasus smile.gif Beje ilgai norejau pavadinti savo berniuka Kristoferiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 03 09, 18:23)
Fainulkinas tavo bachuriukas, o kai kuriose nuotraukose man i mano Kristupa panasus  palyginimui:
Nu tikrai tuose nuotraukose panasus smile.gif Beje ilgai norejau pavadinti savo berniuka Kristoferiu smile.gif

aha, man angliskas Kristupo variantas irgi patinka smile.gif
Atsakyti
Tiesiog tirpstu nuo tavojo vaikino grozio!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 02 13, 14:11)
--Resize_Images_Alt_Text--

Mama grįžo iš egzo ir pamatė štai tokį vaizdelį

GRAZUMELIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uzdrausk man eiti i si puslapi blink.gif ... negaliu nepasiziurejus kasdien.. tongue.gif nu koks grozis... tongue.gif wub.gif heart.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Lialius @ 2004 03 13, 10:40)
Uzdrausk man eiti i si puslapi blink.gif ... negaliu nepasiziurejus kasdien.. tongue.gif nu koks grozis... tongue.gif wub.gif heart.gif wub.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Aciu tu ir pati nemazesni grozi turi wink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Koks fainuolis burbuliukas!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif

Ypac cia- thumbup.gif clap.gif clap_1.gif laugh.gif Mes i marciu eile stojames! biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kiparise @ 2004 03 13, 19:33)
Koks fainuolis burbuliukas!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif

Ypac cia- thumbup.gif clap.gif clap_1.gif laugh.gif Mes i marciu eile stojames! biggrin.gif laugh.gif laugh.gif

Prasom prasom laugh.gif laugh.gif mes kuklus, tai saraso dar neturim laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O jo joi... nespejau pirma savo mazaja itraukti i marciu sarasa... dievinu tavo maziuka!!! Per daug jis man grazus... noriu tokio zento!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lialius: 14 kovo 2004 - 20:39
QUOTE (Lialius @ 2004 03 14, 20:38)
O jo joi... nespejau pirma savo mazaja itraukti i marciu sarasa... dievinu tavo maziuka!!! Per daug jis man grazus... noriu tokio zento!!!!!!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu prajuokinai laugh.gif laugh.gif vos maziaus neprizadinau laugh.gif laugh.gif taip vaizdziai parasei laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
KOKIOS ISRAISKINGOS AKYS, pANOM BUS SAKES.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oijoj, koks gražutis Kriakius laugh.gif wub.gif wub.gif O per krikštynas- nu fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Angelėlis linksmuolėlis wub.gif wub.gif
Atsakyti