Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

As irgi likau apzaveta vaiko ramybe.... Ir zinoma kepuriuku thumbup.gif Ar cia mamyte, ar kriksto mamka pasistenge? clap_1.gif

Dar karta sveikinam su krikstynom wub.gif
Atsakyti
Niu jau koks fainas 2.gif vaikinukas wub.gif wub.gif wub.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Ir labai jau atsipalaidaves kleckiukas nuotraukytej, kur masaziuka daro rolleyes.gif :--Resize_Images_Alt_Text--

Ir siaip jusu leliukas labai fainas visose nuotraukose thumbup.gif clap.gif clap_1.gif

Atsakyti
Wau!!! wub.gif Jogaile net zado neteko,tikrai saunus vikinukas thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif taip ir norisi uz zanduku paimti rolleyes.gif
na jau toks meilutis... tikras grazuoliukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (pusk @ 2004 03 07, 17:37)
Sveikinam su krikstu clap_1.gif Seni zmones sako,kad vaikai zymiai ramesni po kriksto tampa rolleyes.gif ...kas tapo kriksto teveliais?

Krykšto tėveliais tapo mano brolis su savo žmona biggrin.gif , aš prieš 10 ir 7 metus pakrikštijau jų vaikus biggrin.gif , o dabar jie mano pirmagimį biggrin.gif , o dar jie jau kitą mėnesį išvažiuoja į Ameriką, tai jiems kaip ir naujo gyvenimo palaiminimas išėjo. smile.gif
Atsakyti
na jau grazumas to vaiko!!!Zodziu truksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Amilyte sveikina jus su krikstu! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 03 07, 22:26)
As irgi likau apzaveta vaiko ramybe.... Ir zinoma kepuriuku thumbup.gif Ar cia mamyte, ar kriksto mamka pasistenge? clap_1.gif

Dar karta sveikinam su krikstynom wub.gif

Čia daugiausia Bernardo močiutė, biggrin.gif mano mama pasirūpino biggrin.gif , na ir žinoma krikšto mama biggrin.gif .
Ačiū, mamytės, visoms už sveikinimus ir gražius žodžius, esame labai pamaloninti. unsure.gif

O kepurytė tikrai jį labai puošė, nors vis krito ant akių, bet nieko.
Buvo juokinga, kai jau po ceremonijos, visi sustojome fotografuotis su kunigu, visi tik pozuoja, tėtis laiko sūnų ant rankų ir bereguliuodamas kaip elgtis su fotoaparatu net nepastebėjo, kad vaikui kepurė ant akių užkrito ir nieks iš mūsų nepastebėjo, tik girdžiu kunigėlis, sako, taigi vaikas nieko nemato ir pataisė jam kepurė ir išėjo nuotrauka, kur kunigas su Bernardu viens į kitą žiūri.
Atsakyti
SVEIKINAM IR MES SU KRIKSTYNOM clap.gif clap.gif clap.gif
O JAU ISSIPUSTE JUS ,OJEJ KAIP GRAZIAI,KIAPSA TIK ANT SONO.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai mielas Kriakiukas wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinam su krikstynom!
Atsakyti
Bukit pasveikinti prisijunge prie kataliku clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Labai grazios krikstynos, o pustazandis 2.gif isvis fantastiskas su ta kepuryte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gražaus žmogeliuko ir krikštynos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . SVEIKINAM!
Atsakyti
[QUOTE=Smilte,2004 02 16, 10:08][QUOTE=Kriaka,2004 02 15, 23:04] --Resize_Images_Alt_Text--
[/QUOTE]
Fainulkinas tavo bachuriukas, o kai kuriose nuotraukose man i mano Kristupa panasus smile.gif palyginimui:
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti