Oho, kokie mes apsileide, nematem tokio pupuliuko...taisomes ir pradedam komentarus Labai fainas vaikutis, ten taip gerai kur masaza daro, atsiputes sau...o krikstynose, tai mazdaug kunigui nori pasakyti: nu gana..., nusibodo..., va ir ziovulys uzejo, o dar zvakes man laikyt neduoda Greiciau visi baliavot
Sveikinam įstojus į katalikų gretas Na, ir šauniai atlaikė - jokių ašarų, tik žiovulys Gražuolis kleckiukas
Ačiū už sveikinimus Tfu tfu tfu, bet tikrai auksinis vaikas buvo , ne karto nesuverkė , visą laiką kunigėlį hipnotizavo , tik jau prieš galą pradėjo nuobodžiauti ir į šonus dairytis , uošviene vis stebėjosi nu koks atseit ramus, papasakojo kaip krikštijo jos vyresnę anūkę, tai sakė visą laiką praklike siaubingai , nors buvo jau 3 metukų.
vaij koks fainuolis , brt rimtai kita nuotrauka kitas vaikas , turbūt daugiau turi arba kaimynų , ūgiu nemažas vyrukas , iu ir aš galvoju, kaip bus su maniškiu per krikštynas, tykiuosi bus ramus kaip Jūsų Bernardukas
vaij koks fainuolis , brt rimtai kita nuotrauka kitas vaikas , turbūt daugiau turi arba kaimynų , ūgiu nemažas vyrukas , iu ir aš galvoju, kaip bus su maniškiu per krikštynas, tykiuosi bus ramus kaip Jūsų Bernardukas
Ūgiu tai nežinau, kad neypatingai, nes 5-ių mėnesių buvo 67 cm, nebent per paskutines 2-3 savaites paaugo labiau Linkime ramių ir smagių krikštynų