Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

ulia ulia, kokia kriksto kepure...... rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Oho, kokie mes apsileide, nematem tokio pupuliuko...taisomes ir pradedam komentarus laugh.gif
Labai fainas vaikutis, ten taip gerai kur masaza daro, atsiputes sau...o krikstynose, tai mazdaug kunigui nori pasakyti: nu gana..., nusibodo..., va ir ziovulys uzejo, o dar zvakes man laikyt neduoda dry.gif Greiciau visi baliavot 2.gif

Labai grazios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinam įstojus į katalikų gretas clap.gif
Na, ir šauniai atlaikė - jokių ašarų, tik žiovulys thumbup.gif
Gražuolis kleckiukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (JJolka @ 2004 03 07, 16:22)
Sveikinam įstojus į katalikų gretas clap.gif
Na, ir šauniai atlaikė - jokių ašarų, tik žiovulys thumbup.gif
Gražuolis kleckiukas wink.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif
Tfu tfu tfu, smile.gif bet tikrai auksinis vaikas buvo smile.gif , ne karto nesuverkė smile.gif , visą laiką kunigėlį hipnotizavo laugh.gif , tik jau prieš galą pradėjo nuobodžiauti ir į šonus dairytis wink.gif , uošviene vis stebėjosi nu koks atseit ramus, papasakojo kaip krikštijo jos vyresnę anūkę, tai sakė visą laiką praklike siaubingai blink.gif , nors buvo jau 3 metukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 07 kovo 2004 - 16:29
vaij koks fainuolis wub.gif , brt rimtai kita nuotrauka kitas vaikas blink.gif , g.gif turbūt daugiau turi arba kaimynų tongue.gif , ūgiu nemažas vyrukas clap.gif , iu ir aš galvoju, kaip bus su maniškiu per krikštynas, tykiuosi bus ramus kaip Jūsų Bernardukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (ema @ 2004 03 07, 16:39)
vaij koks fainuolis  wub.gif , brt rimtai kita nuotrauka kitas vaikas  blink.gifg.gif  turbūt daugiau turi arba kaimynų  tongue.gif , ūgiu nemažas vyrukas clap.gif , iu ir aš galvoju, kaip bus su maniškiu per krikštynas, tykiuosi bus ramus kaip Jūsų Bernardukas  rolleyes.gif

Ūgiu tai nežinau, kad neypatingai, nes 5-ių mėnesių buvo 67 cm, nebent per paskutines 2-3 savaites paaugo labiau
Linkime ramių ir smagių krikštynų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 17 kovo 2004 - 15:21
labai grazus berniukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (alex @ 2004 03 07, 16:52)
labai grazus berniukas wub.gif thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
nu saunuolis grazuoliukas!!! tiesiog vis man dar truksta zodziu... Sveikiname su krikstu!!!
Atsakyti
Sveikinam su krikstu clap_1.gif Seni zmones sako,kad vaikai zymiai ramesni po kriksto tampa rolleyes.gif ...kas tapo kriksto teveliais?
Atsakyti
rrazuolis grazuolis vaikeliukas... wub.gif wub.gif wub.gif
mielas mielas mazuciukas..... 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Kriaka, labai graziai krikstynu metu atrode clap.gif O jau sapka - thumbup.gif Ir as noreciau Adomui tokia krikstynoms rolleyes.gif
Atsakyti