Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Niekaip neisivaizduoju,kaip mano 1m. 10men. sunukas miegotu "nekudikiskoj" lovelej schmoll.gif Pirmiausia, jis neitu miegot, o liptu is lovos rolleyes.gif be to, miegodamas taip vartosi, sukasi, kad bijau,jog kritinetu rolleyes.gif Is vaikiskos lovytes dar tfu tfu tfu nebuvo iskrites ar islipes schmoll.gif
Atsakyti
sveikutės mano sūnus yra 1metų ir 3 mėn, bet dar tikrai nemanau, kad jau būtų jam laikas kraustytis į naują lovytę g.gif o kaip jūs suprantat kad, vaikui laikas kraustytis į didesnę lovą?
Atsakyti
Musu zmogelis irgi miega musu lovoj kazkur nuo 6 men 4u.gif tiesiog man taip buvo patogiau blush2.gif sunku budavo per nakti begale kartu keltis,begti prie lovytes maitint doh.gif
O dabar jau iki 6 val pramiega nepabudes,tai ir kilo mintis,kad reik kraustyt i atskira lova thumbup.gif tik kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
Mums gegužę bus 3metai ir aš vasarą jau žadu pirkti mažiui kušetę ir perkelti iš lovelės į normalią lovą,manau tokio amžiaus pats tas,nes paskui pripras ir iš lovelės nenorės išeiti.Bet jau dabar aiškinu kad ją pasiims kitas leliukas o tu turėsi savo didelią lovą.Kad vėliau nebūtų traumos ir priprastu prie šios minties kad teks lovelę pakeisti. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 03 20, 22:51)
Mums gegužę bus 3metai ir aš vasarą jau žadu pirkti mažiui kušetę ir perkelti iš lovelės į normalią lovą,manau tokio amžiaus pats tas,nes paskui pripras ir iš lovelės nenorės išeiti.Bet jau dabar aiškinu kad ją pasiims kitas leliukas o tu turėsi savo didelią lovą.Kad vėliau nebūtų traumos ir priprastu prie šios minties kad teks lovelę pakeisti. 4u.gif  biggrin.gif

vakar aš pabandžiau užmigdit mažilę didėlėi lovoi,nes nemegsta jinai loveles savo nors tuka schmoll.gif schmoll.gif ,o priėš tai miėgodavo su manimį,tagi atsiguliau su ją užmigdinau jau buvo 22.00,ir kai užmigo tai grižau į savo lovą, vacation1.gif bet isivaizdokit mažę atsibudo 2 val.naktiės ir atėjo pas manę,apkabino ir aš ja pastėbėjau tik atsibudus ryte g.gif ,taigi net nežinau ką man daryt,kad jinai mėgotu atskirai,nes jau ir tėveliui laikas grižti pas mamą,o mažę neišėina,jau ir laikas nes jai jau17mėn.,vyresniojį tai miėga atskirai ,pasidodu,padėkit,kaip jums paviko tai padaryt su jūsų leliom mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano abu vyresnėliai iš kūdikiškos lovytės ėmė bandyti išlipti vos sulaukę metukų. Bet tai nebuvo priežastis persikraustyti į didelę lovą, tiesiog išėmiau virbus ir leidau jiems išlipti/įlipti lovytėn savarankiškai. Kadangi miegoti eidavo tada, kada tikrai patys to norėdavo, tai kažkaip ir nebuvo problemos, kad išlipinėtų iš lovytės vietoj miego.

O į didelę lovą abu buvo iškraustyti tada, kai reikėjo atlaisvinti lovytę būsimam broliukui. Vyresnėlis su dideliu entuziazmu išsikraustė būdamas 2,5m. Kokias porą savaičių iš lovos krisdavo beveik kasnakt nepaisant pristumtos kėdės, bet po to apsiprato. O mažėlis nelabai ką suprasdamas dienos miegelio naujoje lovoje ėmė miegoti nuo 1m. 2 mėn., o nakties - nuo 1m. 4mėn. Iškritęs buvo gal porą kartų ir tikrai ne pirmomis savaitėmis. Protestų nebuvo jokių.

Pas mus į lovą vaikai gali ateiti tik rytais ir tik tada, jei mudu su vyru leidžiame. Kadangi šių taisyklių laikomės griežtai, tai naktį pabudę vaikai šaukia mus, bet ne bėga mūsų lovon.
Atsakyti
Musu Mazius nuo gimimo iki 3 men be vargo uzmigdavo ir miegodavo savo lovyteje. Po to isvaziavom pasisveciuoti i Lietuva, pas senelius, tai savo lovytes neturejo, miegojo su manimi. Kai grizome namolio, jau jis buvo priprates miegoti su manimi. Kadangi daug keliaudavome, tai kiekviena savaitgali skirtingose viesbuciuose ir skirtingose lovose su manimi pramiegodavo. Po tokiu miegojimu su mumis, jau 6-7 men suneli buvo sunku itikinti, kad miegotu savo lovyteje. Jam lovyte reiske, kaip bausme, nes tik pabandydavome ideti, tai visi namai skambedavo, nuo jo klykimo doh.gif .Taigi musiskis su mumis ilgai pramiegojo lovoje. Bet po to sugalvojau!!!! thumbup.gif Istraukiau ciuzini is jo lovytes ir padejau salia savo lovos. Jam tai labai patiko, iskarto einant miegoti eidavo ant savo ciuzinuko 4u.gif Kartais ilipdavo ir i musu lova, bet siaip daugiausiai savo vietoje. Kaip supratau jog Mazius be jokiu piktumu miega ant ciuzinuko, idejau ji(ciuzinuka) i lovyte. Isemiau kelis virbus, kad galetu islipti ir ilipti, tai dabar jau kokios 2 savaites miega savo lovyteje, savo kambaryje. Aisku dar keliasi paryciais(eina gulti 8.00, prabunda apie 5 ryto, kaip prisuktas smile.gif ) Ateina pas mus ir pramiega iki 7:30-8:00. Tikiuosi su laiku ismiegos ir iki pacio ryto, be atejimu i musu lova smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamushiukas: 26 kovo 2006 - 18:12
Kelis virbus išėmiau, kai didžioji buvo 1,5 metukų, nes bandė lipti iš lovelės. Normalioje lovoje pradėjo miegoti beveik 3-jų metų- šokinėjo mažytėje lovelėje ir sulūžo dugnas, taigi teko įsigyti naują baldą. Keistai jai atrodė naujoji lova- be kraštų, be įlipimo, bet nieko, priprato. 1m.4mėn. sūnelis kol kas miega kūdikiškoje lovelėje, net virbai dar neišimti.
Atsakyti
Mano abu vaikai is kudikiskos loveles issikrauste i normalia apie 1.5m. Mazasis tuo paciu ir i kita kambari.Buvo kelis kartus ir is lovos iskrite, bet labai greitai priprato prie naujoviu.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Vyresnėlis sūnus visai nemiegojo schmoll.gif kūdikiams skirtose lovytėse,iki 5mėn. pragulėjo mūsų lovoje doh.gif ,o kai suėjo metai tuoj pat išsikraustėm į normalią lovą,ir miegodavo labiai ramiai,nebuvo nė sykio iškritęs biggrin.gif O mažėlis sūnus puikiai nuo kūdikystės miega savo lovelėje,jam atvirkščiai nepatinka su tėvais miegoti schmoll.gif na žinoma iki 2 mėn. miegojo tik su mama blush2.gif O dabar ir aš pastebiu,kad kai jis atsikelia bando pats išlipti iš lovytės doh.gif ir labai bijau,kad jis neiškristų ant galvos bigsmile.gif jis pas mane aukštas- 82 cm.Mąstau,gal reikia nuleisti išvis šoną g.gif ,arba kelis strypukus išimti g.gif .Ir dar mąstom vaikų kambarį gal surinkti dviaukštę lovą,bet bijau,kad eišsiverstų,nes labai judrus,naktimis dažnai vartaliojas bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi pagalvojam apie dviaukste lova. TIk irgi dar prisibijau. Vyresniam jau penki metai, bet negaliu zinoti ar nakti eidamas i tualeta nepamirs kad antram aukste miega...
Atsakyti
Mes dabar pradėjom įrenginėt mažiaus kambarį dabar dar miega su mumis savo lovytėj,nes nuo gimimo iki pat šių metų didelis sirgaliukas buvo,tai tik dabar prieš porą mėnesių pradėjom įvėžias įeit mum gegužį du metukai bus,gyvenam kaime,ir pas mus nėra aplinkui kur baldų pirkt tai gal patarumėt kur klaipėdoj galėtume lovelę ir kitus baldelius susipirkt,apsilankom pas gydytojus dažnai,bet miesto gerai nepažįstam,būčiau dėkinga jeiparašytumėt kokį adresą
Atsakyti