Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Mamytes patarkit kaip reikia atpratinti nuo supimu ant ranku kol uzmiega...tada paguldau i lovyte ir miega,bet nebegaliu taip nugara ziauriai ismilko doh.gif
Atsakyti
tai turbut musu padietis beiltiska doh.gif maza to kad jis loytei nemega pandziau ir taip ir taip.skandalas o te doh.gif velis musu dirba jam anksti i darbeli pasikankinu ir pajemu su savim megot.maza to ji reikia diena supt kad uzmigtu.tai nesenai suradau skelbiu.lt ezima doh.gif sena doh.gif dideli ka doh.gif zkur iki 2 metu toki ant derzu labai gerai supasi tai mes ji diena taip migdom. nzn ka daryt doh.gif o reikes i darzeli leist doh.gif kas tada?
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim, nors daug kam ji nebus priimtina.
Mes panaudojom R.Ferberio būdą.

Mažoji miegodavo tik prie manęs ir užmigt mokėdavo tik su papu.
Vieną vakarą apsnūdusią pamaitinau, įdėjau lovytėn (iki tol niekada nenaudoton cool.gif ), švelniai paglosčiau, įjungiau migduką ir išėjau.
Rėkė.
Prieidavau nuramint kas 3, 5, 10, 10, 10 minučių, ramindavau apie vieną minutę, daugiau būti negalima.
Užmigo po 35 minučių verkimo.
Tą naktį paudo 4.20, parėkė 10 min. ir užmigo.

Nuo sekančios nakties prasidėjo miegojimas visą naktį, nors iki tol keldavosi ir iki 8 kartų.

Esmė ta, kad vaikai nemoka užmigt patys, savrankiškai, ir reikia jiems padėti tai padaryti, tada mažiukams nereiks nei supimo, nei papo tam kad užmigtų. Jie susidarę klaidingas miego asociacijas, kai supimas = miegas, papas = miegas, ir jiems būtina atkurti tas asociacijas kiekvieną kartą naktį prabudus.

Tai tiek trumpai, nebandykit taikyti to metodo plačiau nepasidomėję.
Atsakyti
man panasiai buvo, nors mazoji lovyteje ismiegodavo visa nakti g.gif , o uzmigdyti tekdavo prie saves, bet jau savaite tvarkomes puikiai miegam ir uzmiegam vienos pacios. thumbup.gif
Atsakyti
O aš žinokit dar nebandžiau nakčiai į lovytę guldyti. Dieną tai viskas tvarkoj, miegam lovytėj. Bet naktį mažius po du kartus prabunda pienuko, tai tektų jį iš tos lovytės pasiimti. Tai aš iš karto prie savęs pasiguldau. Žinau, kad darau blogai. Reik tubūt bent po pusę nakties duot lovytėj pamiegot?
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2007 02 25, 21:06)
O aš žinokit dar nebandžiau nakčiai į lovytę guldyti. Dieną tai viskas tvarkoj, miegam lovytėj. Bet naktį mažius po du kartus prabunda pienuko, tai tektų jį iš tos lovytės pasiimti. Tai aš iš karto prie savęs pasiguldau. Žinau, kad darau blogai. Reik tubūt bent po pusę nakties duot lovytėj pamiegot?

as taip pat savaja dar maitinu savo pienuku, bet ji miega savo lovytei,nieko cia tokio iskelt pamaitint ir atgal. Cia vargas mazas paligint su tuo kai paauks ir vienas atskirai nenores miegoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 26, 00:07)
as taip pat savaja dar maitinu savo pienuku, bet ji miega savo lovytei,nieko cia tokio iskelt pamaitint ir atgal. Cia vargas mazas paligint su tuo kai paauks ir vienas atskirai nenores miegoti. g.gif

Mes pienelį įpratę valgyt gulimoj padėtį, tai bemaitindama aš užmiegu blush2.gif o jis dar valgo. Tai sakau pradžioj bandysiu lovytėj bent iki to naktinio maitinimo palikt. Žiūrėsiu kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2007 02 26, 11:56)
Mes pienelį įpratę valgyt gulimoj padėtį, tai bemaitindama aš užmiegu  blush2.gif  o jis dar valgo. Tai sakau pradžioj bandysiu lovytėj bent iki to naktinio maitinimo palikt. Žiūrėsiu kaip seksis.

didziausios sekmes
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

O sakykit mamytes, gal kuri turit patirties, kaip ismokyti savo mazaja uzmigti paciai. Na maniskei 4 menesiukai, bet pati paguldyta i lovyte uzsukus karusele neuzmiega schmoll.gif reikia ja suvystyti, arba rankytes su kaldryte prispaudus prie soniuku susukti, kad nesimosikuotu jomis, ir uzdengus veiduka kaldrytes krasteliu pasupti tada uzsnusta. Na tas vystymas tokio amziaus man jau keistai beatrodo, na bet 'palaida' tai be sansu, kad uzmigs doh.gif verysad.gif gal kas turit tokios patirties. Pasidalinkit, busiu be galo dekinga 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, su miegojimu lovytej problemu neturiu rolleyes.gif nepratinau miegoti savo lovoj, kartu su mumis maze gal pora karteliu temiegojo ax.gif Turi savo lovyte ir tegul joje miega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 02 23, 14:45)
Mamytes patarkit kaip reikia atpratinti nuo supimu ant ranku kol uzmiega...tada paguldau i lovyte ir miega,bet nebegaliu taip nugara ziauriai ismilko  doh.gif

labas Jurate. Ash tave uzhjauciu . Mums 10 men. lovyteje miegam nuo gimimo. Bet turim ta pacia problema [uzmiega ant ranku]. Mano nugaryte oi oi schmoll.gif
Irgi nezinom kaip atpratinti .
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2007 02 28, 20:03)
Sveikutes  smile.gif

O sakykit mamytes, gal kuri turit patirties, kaip ismokyti savo mazaja uzmigti paciai. Na maniskei 4 menesiukai, bet pati paguldyta i lovyte uzsukus karusele neuzmiega  schmoll.gif  reikia ja suvystyti, arba rankytes su kaldryte prispaudus prie soniuku susukti, kad nesimosikuotu jomis, ir uzdengus veiduka kaldrytes krasteliu pasupti tada uzsnusta. Na tas vystymas tokio amziaus man jau keistai beatrodo, na bet 'palaida' tai be sansu, kad uzmigs  doh.gif  verysad.gif  gal kas turit tokios patirties. Pasidalinkit, busiu be galo dekinga  4u.gif
Papildyta:
Tiesa, su miegojimu lovytej problemu neturiu  rolleyes.gif  nepratinau miegoti savo lovoj, kartu su mumis maze gal pora karteliu temiegojo  ax.gif  Turi savo lovyte ir tegul joje miega  tongue.gif

manoji kai buvo tokio amziaus tai uzmigdavo tik uzkamsyta,ir niekaip negaledavau paguldyti i lovyte,jei nebudavo uzdeta kaldryte,is kart pabusdavo.bet mes is to isaugom.tad susuk savo maziuka jis taip jauciasi saugesnis ir ramesnis.o prie karuseles manoji niekad neuzmiega,cia greiciau mama su tete uzmiks,bet tikrai ne mazoji.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 01, 06:41)
manoji kai buvo tokio amziaus tai uzmigdavo tik uzkamsyta,ir niekaip negaledavau paguldyti i lovyte,jei nebudavo uzdeta kaldryte,is kart pabusdavo.bet mes is to isaugom.tad susuk savo maziuka jis taip jauciasi saugesnis ir ramesnis.o prie karuseles manoji niekad neuzmiega,cia greiciau mama su tete uzmiks,bet tikrai ne mazoji.

Sveikute smile.gif
Niu tikiuosi tada, kad ir maniske isaugs is to vystyklo unsure.gif nes pagalvojus jei ir paaugusi nemiegos nevystyta ar neapkamsyta tai tada jau negerai bus unsure.gif na matysim dabar dar pavystysiu, ramiau biskiuka miega tada ax.gif
Atsakyti