Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

QUOTE(Linuxeee @ 2007 03 01, 12:38)
Sveikute  smile.gif
Niu tikiuosi tada, kad ir maniske isaugs is to vystyklo  unsure.gif  nes pagalvojus jei ir paaugusi nemiegos nevystyta ar neapkamsyta tai tada jau negerai bus  unsure.gif  na matysim dabar dar pavystysiu, ramiau biskiuka miega tada  ax.gif

isaugs tikrai kada nors isaugs,nes ir is pamperiu isaugam,ir is siulptuku is visko. tik va vieni anksciau kiti veliau.
Atsakyti
QUOTE(fryda @ 2007 02 28, 23:42)
labas Jurate. Ash tave uzhjauciu . Mums 10 men. lovyteje miegam nuo gimimo. Bet turim ta pacia problema [uzmiega ant ranku]. Mano nugaryte oi oi  schmoll.gif 
Irgi nezinom kaip atpratinti .

Aciu uz uzuojauta....as jau del nugaros kreipiausi i masazistus,nes nuo supimo dar isvarza isitaisysiu verysad.gif .
Manau isvada tokia,arba reikia rekinti vaika,kol pavarges pats uzmigs(man tai ziauriausias budas) arba su laiku isaugs ir nebenores buti supoma ant ranku..
Beje buvo keleta vakaru,kai ji pati uzmigdavo,bet tada buvudavo ziauriai nusikalusi...
Atsakyti
pas mus irgi budavo vakaru kai musu mazas pats uzmigdavo.bet poto vistek nenoredavo megoti vienas doh.gif as tai dar turiu vilciu kai ateis vasara leisim i kiema prie namu tikiosi lauke pavargs ir nereikes tiek kankintis kad uzmigtu 4u.gif taigi lakiu vasaros lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir seip su pavasariu 4u.gif lotuliukas.gif gtirdejau kazkur kad kovo viduri bus +15 mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va jei norim kad leliai musu miegotu ramiai, reikia juos nuvarginti. as tai ir darau tad kai laikas eiti miegoti ji buna nuvargusi ir tikrai labai greitai uzmiega.
Atsakyti
Nezinau ar cia mazajai toks laikotarpis atejo,bet jau antra diena uzmiega pati,zinoma isikibusi i mano ranka ir su mano dainavimais...iki to laiko tik ant ranku pavykdavo uzliuliuoti..
Atsakyti
Neseniai buvau svečiuose Mano pažįstamų mergaitė irgi nemiegodavo savo lovytėje, tai jie nuėmė vieną lovytės kraštą ir pastatė ją šalia savo lovos Dabar mergytė miega toje lovytėje, ir tėvams grūstis nereikia, ir lovos dar platesnės pirkti nereikėjo
Tik lovytė turi būti su nuleidžiamu kraštu Mūsų lovytė su stalčium ir dugnas kilnojasi Bet kad jau įgriso miegoti susispaudus, tai tikriausiai išimsim strypelius iš vieno lovytės krašto Na, čia teks suklijuotą rėmą išardyti, po to vėl suklijuoti, kad nesusiskersuotų ta lovytė O vėliau teks vėl ardant rėmą atgal sustatyti tuos strypelius, kai nebereikės lovytės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkaaa @ 2005 02 13, 15:46)
arba lovytes sona nuimti ir prie savo lovos priglausti pripras, tada uždesi sona

Mes taip miegam nuo pat gimimo iki dabar, nes kol maitinu, tingiu keltis nakti blush2.gif Ir man gerai ir dukrytei smile.gif
Atsakyti
Iškarto guldžiau į savo lovytes ir jokiu problemų o jei jau mamyte tingi keltis g.gif blush2.gif tai jos problema verysad.gif net kaip serga miega savo kambary per 1.8mėn 1 karta sūnelis(Gulėjo) miegojo pas mus lovoj nes labai sirgo nes miegas buvo po 10-15 min visa nakty
Atsakyti
Dabar galvoju, ar verta pratint miegot toj kūdikiškoj lovytėj g.gif Mažulka ir dar su mumis miega (1m.2mėn.), na, mes dar ir papiaujam ax.gif
Bet mąstau, nutrauksiu.. , tačiau į TĄ lovytę nepratinsiu.. Gal reiktų mąstyt apie vaikišką lovytę g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 02 23, 15:21)
Mano pupa lovytėje užmiega pati be jokių koncertų, bet kokia 1-2 val vis tiek pabunda ir nebenori jau miegoti lovytėje ir atkėliauja pas mus į lovą. Vis kiekvieną dieną sau sakau kad neleusiu to, kad reikia pratinti prie jos lovytės, bet naktį nenoriu triukšmo, dėl to paimu į savo lovą.

pas mus lygiai ta pati beda jau mazdaug menesi. visada miegodavo puikiai savo lovytej nuo pat gimimo, o dabar-atsikelia apie 2h nakties su dudom ir niekaip nenuraminsi! paimi ant ranku-miega, tik padedi i lova-verkia. pasigukldau nebeapsikentus salia saves, apsikabinam-miega ir vargo nejaucia... ka daryt? gal jai skauda ka ar kaip? dantukas 3 pakeliui, gal del to-nzn. nes keista, kadangi jokios mados nebuvo miegot su mumis, tai is kur dabar tai? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Galiu pasidalint sava patirtimi... Mums greit 1 m ir 4 mėn, o savo lovytėje vaikas miega jau kokią savaitę smile.gif. Miegodavom kartu, nes kai vaikas naktį keldavosi virš 10 kartų, nebepajėgdavau jos kilnot iš lovytės. Tiesiog taip buvo paprasčiau, nors trise tikrai neišsimiegodavom. Ko gero, taip ir būtume gyvenę dantis sukandę, bet.. sutikau pažįstamą psichologę, dirbančią su vaikais. Ji griežtai patarė vaiką guldyt į lovelę atskirai, nes pas ją nemažai lankosi vaikų, kurie jau ir mokyklą lankyt pradėjo, o iš tėvų lovos nesikelia. Be to, tokius vaikus atpažįsti iškart (čia jos žodžiai), nes tokie vaikai nejaučia ribų, „lenda į burną“. Išgirdus tokią nuomonę sunerimau. Ką daryt? Nesinori vaiko grūst per prievartą... Sukau galvą, kol su vyru nusprendėm leist vaikui dienom pažaist lovytėje, apsiprast su ja.. Nustebau, kad jai visai patiko smile.gif. Vakare lovytę pristatėm prie mūsų lovos ir nukėlėm sienelę. Dabar kai naktį pabunda, atropoja prie manęs, pamaitinu ir ramiai sakau eit į savo lovytę. Nuropoja, įsitaiso ir užmiega smile.gif.

Daug prirašiau - o esmė tokia, leist vaikui pasibūt, priprast, užsiimt kokia malonia veikla lovytėje, kad sukelt geras emocijas ir jokiu būdu ne staiga, per prievartą - „nuo šiandien atskirai“. Ir dar nuolat bandyt... Manau, kad viskam ateina savas laikas.. Nenori šiandien, tai gal rytoj užsinoręs?

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Na pasidalinsiu ir as patirtim...
Pirma menesi abu leliukus migdziausi ant pilvo... blush2.gif
Kai pasidarydavo sunku - perkeliau i lovytes. Didzioji savo lovelej pamiegojo puse metu ir pradejo prasytis pas mus i lova. Kelis menesius pamiegojome 3se. O paskui... viena tokia diena... Maze tvirtai pareiske, kad ,,nuo sios dienos iseinu miegoti i savo lovyte!". Jokiu priemoniu nesiemem, bet matyt ji pati suprato, kad jau laikas... O ir mamytes pilvelis vis daugiau vietos lovoje uzeme... ax.gif
Neaisku kaip bus su maziuliuke... g.gif
Atsakyti