Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

sveikutes 4u.gif ir as su savo Pupa miegam kartu smile.gif o teti isvarem ant ciuziniuko verysad.gif ,nes trise netelpam unsure.gif ,o kadangi dar pati maitinu tai man patogiau blush2.gif MB kartais ir pyksta,ir vis klausia kada baigsi maitint (o sita ir as pati noreciau suzinot) unsure.gif
Atsakyti
Visai patiko Duobutės pasakojimas mirksiukas.gif
Tik kad mūsų lovytė caro ru.. laikų-nenusileidžia vienas šonas.. Jau seniai būčiau taip padarius 4u.gif
Atsakyti
Su savo pirmagime kartu miegojau iki maždaug trečio gimtadienio.Buvo sunku,nes labai "maldavosi" lovoje,galėjau miegoti tik atsigręžus veidu į ją ir dar apkabinus viena ranka,nes tuoj pakeldavo skandalą.
Kai gimė antroji,jau buvau protingesnė.Kartu pamiegojom tik pirmas kelias savaites,kol sustiprėjau po gimdymo.Po to iškomandiravau į vežimėlį - iš vakaro pasupdavau jame ir likdavo ten miegoti.Kai vežimėlis tapo per mažas,pamėginau migdyti lovelėje.Švelniai prieš miegą palaikydavau ant rankų,po to paguldydavau ant šonelio į lovelę ir gulinčią švelniai "pakočiodovau",kol apsisnausdavo.Ir ką jūs sau manot?Dabar maniškei beveik pusantrų metukų,o aš ją iš vakaro paguldau į lovelę ir IŠKART išeinu iš kambario,o ji sau ramiai paguguoja viena kambary ir be jokio vargo užmiega.O aš kaip KARALIENĖ miegu kitam kambary ir KAIFUOJU biggrin.gif
Mamytės,mano patarimas būtų toks:svarbiausia,migdykite visada tuo pačiu laiku.Sukurkite savo migdymo ritualą,kuriam niekada nenusiženkite.Aš saviškę 20.30 val.pamaitinu šiltu mišinuku,nuprausiu,aprengiu pižamyte,būtinai atsisveikinam su visais šeimos nariais,užsidarom kambary,kur dega naktinė lempelė,trumpai pasūpuoju ant rankų,paguldau ant to pačio šonelio,padedu šalia TĄ PATĮ zuikį,apkamšau,užgesinu šviesą,paglostau galvelę ir išeinu.Nepatikėsit,bet jau daug mėnesių nepraleidžiu nei vieno šio žingsnio ir mano mergaitė jaučiasi rami ir saugi.Ji kiekvienąkart pakelia rankutę iš anksto,kad apkabintų mano padėtą zuikį mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazule miega svo lovytes, bet mes jos lovyte pritraukem prie savo lovos ir nuemem is vienos puses grteles-dabar jai atrodo kad ji miega su mumis, bet is tikruju savo loveleje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2007 03 24, 10:57)
Iškarto guldžiau į savo lovytes ir jokiu problemų o jei jau mamyte tingi keltis g.gif  blush2.gif  tai jos problema verysad.gif net kaip serga miega savo kambary per 1.8mėn 1 karta sūnelis(Gulėjo) miegojo pas  mus lovoj nes labai sirgo nes miegas buvo po 10-15 min visa nakty

Tingi keltis g.gif O tai, jei vaikas astuonis menesius savo lovyteje ramiai miegojes, pradeda keltis naktimis kas puse valandos, ir taip istisai du-tris menesius doh.gif As tai cia sito tingejimu nepavadinciau, cia gi mamai nei sveikatos, nei jegu nebelieka schmoll.gif
Atsakyti
DUOBUTE---geras pasakojimas. thumbup.gif
Maniskis zino savo lovyte ir kartais diena joje pazaidzia,bet nakti apie 2val vis prasosi pas mus.Pribunda akys piestu stovi lotuliukas.gif ir laukia kol pasiimsim lotuliukas.gif .
Atsakyti
Matau miego problemą turi labai daug mamyčių... verysad.gif verysad.gif , ką daryti ir aš jau nebežinau, kol dar nesilaukiau antrojo mažylio tai nieko tokio, pagalvoji, kad ai, paaugs ir atpras. O dabar šakės ne tik, kad reikalauja kartu miegoti, bet prieš kiekvieną miega reikia supti, o jei, pilvas didėja jėgų mažėja, be to ir lialei pilve nelabai gerai yra. Laikas nuo laiko bandau Ferberio metodą pritaikyti (čia tą temą kaip tik radau), bet tada kantrybė sir jėgų reikia dar daugiau.
Atsakyti
as irgi turejau tokia problema, o dabar ne;mazdau puse metu mazute pati uzmiega savo lovyteje be jokiu nesiojimu,; prisimenu anksciau kai reikedavo ja migdyt mane apimdavo panika nes nesiodavau ja maziausiai valanda!!taciau viena diena tai baigesi: nusipirkus laikrasti mamoms pamaciau straipsni kur buvo aprasyti keli budai kaip vaikui uzmigti paciam; pirmas budas: truputi panesiot ir paguldyt i lovyte o paciai atsisesti salia lovytes ir skaityti pasaka, ar dainuoti lopsyne arba ramiai sedeti tai priklauso nuo mamos ir vaikelio yprociu(as tyliai sedejau), kita diena toliau atsisest, o dar kita dar toliau...Man sitas budas suveike po 2 dienu. Kitas budas:truputi panesiot vaikeli pasneket su juo , galima padainuotpaguldyti i lovyte ir iseit(sitas budas naudojamas kai pirmas ne padeda) vaikas aisku verkia taciau pirma diena reikia palaukti 5min. kita 10min. ... ir tik po to uzeit .Sitas budas atrodo drastiskai taciau veikia isbandziau ji po dukrytes lygos , nes sirgdama priprato prie nesiojimo ir...ilgai ne verke ir suprato kad verk ar neverk nieko neiseis; paima megstama zaisliuka , truputi(30s.)panesioju ir iseinu. Tikiuosi kam nors sitie patarimai privers
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2007 03 30, 13:57)
Visai patiko Duobutės pasakojimas mirksiukas.gif
Tik kad mūsų lovytė caro ru.. laikų-nenusileidžia vienas šonas.. Jau seniai būčiau taip padarius 4u.gif

Tai kad ir mūsų lovytė sena - pati joje užaugau, brolis užaugo, brolio vaikas užaugo, o dabar mano mažoji joje auga lotuliukas.gif . Ir lovytės šonas tik truputį nusileidžia. Tai mes tiesiog atsukom varžtus ir nuėmėm lovos sienelę.

Kaip gera išsimiegot, kaip geeeera... smile.gif

Visoms mamoms to linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikės tą variantą su pasakos skaitymu pabandyti
Atsakyti
Tai kad ir mūsų lovytė sena - pati joje užaugau, brolis užaugo, brolio vaikas užaugo, o dabar mano mažoji joje auga lotuliukas.gif . Ir lovytės šonas tik truputį nusileidžia. Tai mes tiesiog atsukom varžtus ir nuėmėm lovos sienelę.

Pas mus lovytės šonas su kojytėm nusiima blink.gif Ne, kas ax.gif
Atsakyti
MB tai ji pasupa, o man jau kantrybė baigėsi, ir jis tai supranta, kad aš jo nesupsiu, padedu į lovytę, paniuniuoju, jei ir dar negerai, visai neniuniuoju, bet sėdžiu šalia
Atsakyti