Asmeniskai as nieko pries vaikus vestuvese neturiu. Juk galima rasti kompromisa. Pvz. mano dukterecia per mano vestuves, baznycioje nes ziedus
Nors jai tik 3 metukai, nedarome is to problemos.

QUOTE(Dalia-lialia @ 2005 05 23, 11:44)
Asmeniskai as nieko pries vaikus vestuvese neturiu. Juk galima rasti kompromisa. Pvz. mano dukterecia per mano vestuves, baznycioje nes ziedus

Turėtų tikrai labai gražiai atrodyt, kai mažas vaikiukas žiedelius neša....

QUOTE(Dalia-lialia @ 2005 05 23, 12:44)

As turiu 3m krikstadukra 3m, bet dar nzn ar ji gales nesti mums ziedus:) bet butu labai grazhu:)
QUOTE(Vitalijaa @ 2005 05 24, 10:33)
As turiu 3m krikstadukra 3m, bet dar nzn ar ji gales nesti mums ziedus:) bet butu labai grazhu:)
Na, čia jau nuo vaiko priklauso, kokio jis būdo

QUOTE(Vitalijaa @ 2005 05 24, 09:33)
O kodėl gi ne? Su pulko pagalba mergytės tikrai šią garbingą pareigą atliktų.
Tam reikalui "pasiskolinau" iš kažkurio inter. puslapio nuotraukėlę.

QUOTE(Bella @ 2005 05 24, 14:18)
O kodėl gi ne? Su pulko pagalba mergytės tikrai šią garbingą pareigą atliktų.
Mažosios gėlių mergytės. 

Man tai tokios mergytės (ir bachūriukai)

Na tai dar ir su "bachūriuku" radau.

labai grazu,kai vaikuciai nesa ziedus ir barsto geles.
o vestuves su vaikais ar be kiekvieno asmeniskai reikalas,aplink maziukus reik sokinet,o didesni laisvai jauciasi ir randa kuo uzsiimti.

O man iškilo toks klausimas. Yra vyresnio amžiaus vaikų, pusiau paauglių 11-13 metų. Ar juos kviesti kaip suaugusius? Kaip su maistu?
QUOTE(Bettina @ 2005 06 01, 13:45)
O man iškilo toks klausimas. Yra vyresnio amžiaus vaikų, pusiau paauglių 11-13 metų. Ar juos kviesti kaip suaugusius? Kaip su maistu?
jo skaičiuok kaip suaugusius ir maistą irgi jiems paskaičiuok, nes jie juk nemažiukai - atskirai valgys. Lialiukus tai pamaitina mamytės iš savo lėkštės ir viskas.
Musu vestuvese bus du vaikai -- vyriausias pabrolis prancuzas ir bus su visa seima. Tai jo sunus nes baznycioje ziedus -- jam 4, o mergaite barstys ziedlapius -- jai 8. Ot bus grazhu!!!
As jiems vistiek samdysiu aukle, tai turbut ji ir per vestuves bus, kad tevai galetu atsipalaiduoti. Manau toms mamoms, kurios vaikus atsiveda, bet noretu ir pabaliavoti, vertetu susimesti ir pasamdyti aukle, kuri ateitu vaikus vestuviu metu priziureti. Tuomet ir vaikams balius ir tevams ramu

As jiems vistiek samdysiu aukle, tai turbut ji ir per vestuves bus, kad tevai galetu atsipalaiduoti. Manau toms mamoms, kurios vaikus atsiveda, bet noretu ir pabaliavoti, vertetu susimesti ir pasamdyti aukle, kuri ateitu vaikus vestuviu metu priziureti. Tuomet ir vaikams balius ir tevams ramu

QUOTE(Primrose @ 2005 06 04, 18:25)
Musu vestuvese bus du vaikai -- vyriausias pabrolis prancuzas ir bus su visa seima. Tai jo sunus nes baznycioje ziedus -- jam 4, o mergaite barstys ziedlapius -- jai 8. Ot bus grazhu!!!

Žinai, tikrai gražu bus

QUOTE(Primrose @ 2005 06 04, 18:25)

Manau, čia tikrai gera mintis... Pasisamdo sau kokią auklę (o gal ką iš pažystamų turi, kas galėtų visus vaikučius prižiūrėti), ir tada ramiau gali sau baliavoti...