Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

nestuke.gif nestuke.gif sveikos!mes su vyru jau turim mazute metu ir 8men.zadam susituokti!noriu kad kai mainisim ziedus mazoji mums juos paduotu!!!!noriu kad ta vakara ji butu karal nestuke.gif iene!!!
Atsakyti
QUOTE(GARBANE MAJA @ 2005 06 04, 23:39)
nestuke.gif  nestuke.gif sveikos!mes su vyru jau turim mazute metu ir 8men.zadam susituokti!noriu kad kai mainisim ziedus mazoji mums juos paduotu!!!!noriu kad ta vakara ji butu karal nestuke.gif iene!!!

Sveika prisijungus prie mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kada Jūsų vestuvės? Kiek jau Jūsų atžalėlei tuo metu bus laiko? Manau, tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodys, jei ji prineš žiedelius... Man tai labai patinka, kai vaikai juos neša. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Primrose @ 2005 06 04, 19:25)
Tai jo sunus nes baznycioje ziedus -- jam 4, o mergaite barstys ziedlapius -- jai 8. 

grazu butu, tik ne visose baznyciose viduje leidzia ziedlapius metyti
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 04, 23:17)
grazu butu, tik ne visose baznyciose viduje leidzia ziedlapius metyti

Aha, tai vat as irgi mastau ar leis ar ne... schmoll.gif Bet jei neleis baznycioj metyti, tai mums iseinant is baznycios ji eis pirma ir metys mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš iš pradžių galvojau nieko blogo jei bus koks vaikas vestuvėse, bet įsivaizduojat doh.gif jų bus 6 ar 7. Nu siaubas kažkoks, kaip pradėjau nervuotis, dar teta pripasakojo, buvo kažkokiose vestuvėse ir vaikas užsimanė torto anksčiau negu pjausto jaunieji, tai to vaiko mama paėmė jam ir atpjovė jaunųjų torto, nu baisu aš taip nenoriu cry.gif atrodo vaikiukas nu negaila, bet čia mano šventė o ne vaikų balius. O pas mane įdomiai taip vienu svečių vaikai eina, tai kiti paklausė ar bus tie anie vaikai, sakau kad bus tai tie sako ir mes tada su vaikais atvažiuosim. Šeip visiems paaiškinau kad nebus ten gerų salygų nakvoti, o namo aš jų nesivešiu nors gyvenam name, nenoriu betvarkės. Ir dar baisu kad jie ten tokio skirtingo amžiaus tie vaikai mažiausia mergytė bus 3 metų. Patarkit kaip pasakyt vaikų tėvams kad eitų be vaikiukių. doh.gif
Atsakyti
aš irgi buvau prašius, kad vaikus paliktų kam padaboti, bet... Bus su vaikais. Iš pradžių labai nervinaus, o dabar kažkaip jau nebe. Ne mano vaikai, ne mano rūpestis. Jei jiems bus gerai kai vaikai aplinkui zirs ir neleis normaliai linksmintis, tai tegu vedasi. Dėl nakvynės irgi perspėjau, kad namuose niekas nenakvos, yra užsakyti kambariukai, tai jau jų rūpestis, kaip vaikus susiguldys.
Ir išvis paklausysiu vienų pažystamų patarimo (jie tuokėsi pernai vasarą), kurie sakė, kad jei jie vėl tuoktųsi tai tikrai aplink nieką nebešokinėtų, kas 5 min. neklausinėtų ar tam ar anam gerai, o linksmintųsi, nes tai jaunųjų šventė.
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 14, 08:10)
aš irgi buvau prašius, kad vaikus paliktų kam padaboti, bet... Bus su vaikais. Iš pradžių labai nervinaus, o dabar kažkaip jau nebe. Ne mano vaikai, ne mano rūpestis. Jei jiems bus gerai kai vaikai aplinkui zirs ir neleis normaliai linksmintis, tai tegu vedasi. Dėl nakvynės irgi perspėjau, kad namuose niekas nenakvos, yra užsakyti kambariukai, tai jau jų rūpestis, kaip vaikus susiguldys.
Ir išvis paklausysiu vienų pažystamų patarimo (jie tuokėsi pernai vasarą), kurie sakė, kad jei jie vėl tuoktųsi tai tikrai aplink nieką nebešokinėtų, kas 5 min. neklausinėtų ar tam ar anam gerai, o linksmintųsi, nes tai jaunųjų šventė.

Reikia sveciams visa meile atiduoti, nes jie taip pat labai daug ruosiasi ir stengiasi...Jiems taip pat vestuves labai brangiai sukainuoja... smile.gif Tik zinoma... niekaip nepralinksminsi jei linksmintis nenores...

O vaikai visi labai skirtingi... Vieno dalyvavimas gali rupescius kelti, o kito dziaugsma... Cia jau daug kas ir nuo auklejimo priklauso...
Atsakyti
O pas mus kaip nekeista nei vieno vaiko turbut nebus blink.gif pati netikiu kad tokie stebuklai vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 14, 18:13)
O pas mus kaip nekeista nei vieno vaiko turbut nebus  blink.gif  pati netikiu kad tokie stebuklai vyksta 4u.gif

O aš netgi norėčiau, kad vaikučiai būtų, bet niekas jų nesiruošia vestis wink.gif. Visi tėvai, kaip susitarę, sako, kad čia ne vaikų šventė ir nebus laiko jais užsiimti. Tai ir palieka juos namuose... Nors man tai patinka mažiai, tai jei kas ir atsives juos, tik džiaugsiuos smile.gif.
Atsakyti
Musu vestuvese vaikuciai bus. Juk teveliai kartais neturi kur ju palikti ax.gif Bet jei kuris nors paleis kakaryne, tai svente butu tikrai apgadinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2005 06 01, 12:45)
O man iškilo toks klausimas. Yra vyresnio amžiaus vaikų, pusiau paauglių 11-13 metų. Ar juos kviesti kaip suaugusius? Kaip su maistu?

O as kaip tik manau, kad tokiam amziui skaiciuot nereikia, nuo 15 metu jau galima, musu vestuvese dalyvavo keturi vaikai, is kuriu 2 berniukai buvo 13 metu, tai jiems apart traskuciu nuo alaus stalo ir sausainiu nuo saldaus stalo niekas nerupejo, karsta patiekala jiems skaiciuot reiketu, bet va saltu tikrai nereikia, nes dazniausiai vaikai tik vos pajudina maista.

Beje kalbant ar vaikai trukdo, tai per mano vestuves apie tai net negalvojau,man maziausiai rupejo kaip jauciasi kiti. O vaikai trukde mano anytai, ta vis eidavo ir lisdavo jiems i akis, nevalgyk cia ne tau ir pan. O vaikui nuo kokiu 5 metu manau nera ko verkti prie stalo, tik va ju tevams problema, nes anksti uzsimanys miegot, tai i wc nuvesk, tai kur nukris ir pan.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 14, 21:13)
O aš netgi norėčiau, kad vaikučiai būtų, bet niekas jų nesiruošia vestis wink.gif. Visi tėvai, kaip susitarę, sako, kad čia ne vaikų šventė ir nebus laiko jais užsiimti. Tai ir palieka juos namuose... Nors man tai patinka mažiai, tai jei kas ir atsives juos, tik džiaugsiuos smile.gif.

Man irgi vaikiukai patinka tik nenoriu kad per visa sale rekautu,kad siusiuku nori ax.gif
Atsakyti