Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

2. Zinoma,kad kas rengia svente,tas salygas diktuoja. Kai ateis tokie laikai, kai sveciai susimes 30tuks ir iskels svente jauniesiems,tada salygos bus sveciu. O dabar arba sutinki su jaunuju prasymu arba isvis atsisakai eiti. Cia mano nuomone visiskai griezta yra be islygu... Nes sveciai siaip yra isnagleje ziauriai rolleyes.gif Viskas jiems netinka: tai fejerverku nebuvo, tai kepsnys per mazas doh.gif

Tai, kad jaunuju planu niekas neturi gadint as pasakiau be jokio sarkazmo -atsiprasau, jei taip pasirode drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kailiux @ 2008 02 13, 12:45)
Brasa, o jeigu tu su savo mergaite eitum tik i baznycia ir prie CMB pasveikint, o i svente viena be jos, o be to kaip supratau, tai tose vestuvese nebus daugiau vaiku, ta ka tavo mazute viena veiks  g.gif , manau liudna jai bus  mirksiukas.gif

Tai cia butent toks variantas , kokio as ir tikejaus biggrin.gif T.y. kad mes busim abi pakviestos i vestuves, as ja tik i baznycia ir CMB nusivezu, o paskui mano tevai ja pasiima. O del to, kad jai butu liudna, tai tikrai zinau, kad nebutu- mano ir MB giminese nera daugiau mazu vaiku - mazoji visada sukdavosi tarp suaugusiu, dalyvaudavo visuose baliuose ir nebuvo jokiu probelmu kile. Bet va, kai mes jos nesivesim ,tai jai tikrai sirdele plys verysad.gif as tik tiek ir tenoreciau, kad ji pamatytu ta ceremonija, bet jei jaunieji nepageidauja, ka padarysi....Nieko, uztai ji kaip reikiant sudalyvaus mano vestuvese!!!!! wub.gif Ir dabar jau rezgu kersto plana, kaip pasakysiu savo MB sesei, kad i jas neatsiveztu savo vaiku (tikiuos, kad iki to laiko ji jau tures savo vaiku) - preido, kad mano sventej tikrai bus daug vaiku!!!!
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 02 13, 12:32)
Tai cia butent toks variantas , kokio as ir tikejaus biggrin.gif
as tik tiek ir tenoreciau, kad ji pamatytu ta ceremonija, bet jei jaunieji nepageidauja, ka padarysi....Nieko, uztai ji kaip reikiant sudalyvaus mano vestuvese!!!!! wub.gif  Ir dabar jau rezgu kersto plana, kaip pasakysiu savo MB sesei, kad i jas neatsiveztu savo vaiku (tikiuos, kad iki to laiko ji jau tures savo vaiku) - preido, kad mano sventej tikrai bus daug vaiku!!!!

Tai gal jus jaunuju nesupratote. Pas mus buvo butent taip: Praseme vaiku nesivesti, bet i baznycia visi susirinko su vaikais. Ir mazosios ziedlapius mete, paskui verke ir atgal viska susirinko lotuliukas.gif thumbup.gif blush2.gif
Bet i baliu pussesere nebesivede ir mergaite dramu nedare, o MB sese,zinoma,atsivede ir numete visiems priziureti rolleyes.gif
MB sesuo irgi mums bande ant sazines lipti,kad ju dukra musu i savo vestuves nekvies,nors tai dukrai,tik 7m kol kas. Aisku mes patys i tas vestuves neisime,nes patys nepamirse busime tokio elgesio MB sesers. Nors kad nebutu bumerangas ir kokiais pirsliais nereiketu musu prasyti pabuti lotuliukas.gif
O jus nekerstaukite,nes geriau tikrai jums nuo to nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 13, 13:37)
Tai gal jus jaunuju nesupratote. Pas mus buvo butent taip: Praseme vaiku nesivesti, bet i baznycia visi susirinko su vaikais. Ir mazosios ziedlapius mete, paskui verke ir atgal viska susirinko lotuliukas.gif  thumbup.gif  blush2.gif
Bet i baliu pussesere nebesivede ir mergaite dramu nedare, o MB sese,zinoma,atsivede ir numete visiems priziureti rolleyes.gif
MB sesuo irgi mums bande ant sazines lipti,kad ju dukra musu i savo vestuves nekvies,nors tai dukrai,tik 7m kol kas. Aisku mes patys i tas vestuves neisime,nes patys nepamirse busime tokio elgesio MB sesers. Nors kad nebutu bumerangas ir kokiais pirsliais nereiketu musu prasyti pabuti lotuliukas.gif
O jus nekerstaukite,nes geriau tikrai jums nuo to nebus 4u.gif

Tai jau tikrai, kad kerstausiu - tegu pamato, kaip skauda, kai tavo vaikas laikomas antrarusiu. As zinau, kad jie taip padare nepiktybiskai, jie paprasciausiai nesuvokia, nepagalvojo, kaip tokie dalykai skaudina. Tai suzinos. As gal uz save nekersyciau - bet vaikas - sventa smile.gif
Papildyta:
Ir jaunuosius as supratau - jei gi dar pridure, kad galesiu trumpam atsivezt antra diena. Kazin ko - parodyt pachmielingus snukius? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 02 13, 12:46)
Ir jaunuosius as supratau - jei gi dar pridure, kad galesiu trumpam atsivezt antra diena. Kazin ko - parodyt pachmielingus snukius? blink.gif

g.gif na,gal tada jie tikrai nenori nei baznycioje vaiku,nei baliuje. As tai tik apie baliu cia visa laika kalbejau ax.gif
Ir i baznycia atejo pusseseres baltai apsirengusios,tai irgi tragediju nebuvo,nors cia forume kitos jaunosios del to butu plaukus nurovusios turbut biggrin.gif
Aisku, visi jaunieji skirtingai isivaizduoju savo svente rolleyes.gif
Atsakyti
Aš taip pat prieš vaikus vestuvėse. Per mūsų vestuves vyro sesers vaikai buvo, man reikia vystyti lėlę, lėlę pasiėmusi MB dukra ir nenori atiduoti, o tėvams juokas, kaip smagu vaikas išdaigą padarė. Staltiesė buvo nuleista iki žemės ir puošta gyvomis gėlėmis, tai tie vaikai rovė tas gėles ir dovanojo savo mamai, tėvams vėl smagu, o man tai siutas, aš pirkau gėles, vargau, puošiau, taip kaip man patinka, o čia bac bac kur visą nurovė, kur tik žiedą, tai liko tik kotas styroti. Ir dar kone visą vakarą man reikėjo bėgioti nuo vaikų šokoladinių rankų.O tėvams kas jie atvažiavo į vestuves pasilinksminti, pašokti, bet jei jau vežiesi, tai būk malonus ir prižiūrėk, ir negadink šventės tam kieno ji yra.
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 02 13, 13:50)
Aš taip pat prieš vaikus vestuvėse. Per mūsų vestuves vyro sesers vaikai buvo, man reikia vystyti lėlę, lėlę pasiėmusi MB dukra ir nenori atiduoti, o tėvams juokas, kaip smagu vaikas išdaigą padarė. Staltiesė buvo nuleista iki žemės ir puošta gyvomis gėlėmis, tai tie vaikai rovė tas gėles ir dovanojo savo mamai, tėvams vėl smagu, o man tai siutas, aš pirkau gėles, vargau, puošiau, taip kaip man patinka, o čia bac bac kur visą nurovė, kur tik žiedą, tai liko tik kotas styroti. Ir dar kone visą vakarą man reikėjo bėgioti nuo vaikų šokoladinių rankų.O tėvams kas jie atvažiavo į vestuves pasilinksminti, pašokti, bet jei jau vežiesi, tai būk malonus ir prižiūrėk, ir negadink šventės tam kieno ji yra.

As nenoriu pasakyt, kad vaikai tuose baliuose privalo dalyvaut ir tikrai sutinku, kad tevai juos turi kontroliuot. As sia vasara pati vaziuosiu dar i vienas druagu vestuves, bet jos bus kitam lietuvos gale, as ten tikrai vaziuoju pasilinksmint, tai man ne mintis nesove ten temptis mazaja - zinau, kad ten vaziuoju atsipalaiduot, todel mazajai net neuzsiminiau, kad vaziuosiu i dar vienas vestuves, kad nieko neprisigalvotu drinks_cheers.gif Na, bet kai tuokiasi seimos nariai (mano atveju MB sesuo), o ne ten kazkokie draugai ar tolimi gimines, tai manau, kad vaikai , kaip lygiateisiia seimos nariai bent oficialioj daly turi dalyvaut.
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 02 13, 10:49)
Merginos, prasau jusu patarimo.
Situacija tokia. Vasara bus MB sesers vestuves. Kviesdami i jas, aiskiai dave man suprast, kad mano dukra ten nepageidaujama (pasakyta tai buvo mandagia forma, kad mazdaug ten daugiau vaiku nebus ir t.t. - zodziu taip pat, kaip cia raso moterys, pacios neturincios vaiku). Dukra nera MB biologine dukra, jai vasara bus 5,5 metukai ir ji tu vestuviu ji laukia be proto, neismanau, kaip jai pasakyt, kad ji ten nelaukiama. As puikiai suprantu, kad jaunieji patys sprendzia, kas turi dalyvaut ju vestuvese. Bet reikalas tame, kad as ir pati nenoriu dalyvaut ten, kur nepageidaujamas mano vaikas. Zinau, kad sitoj situacijoj MB manes nepalaikys - jam cia viskas atrodo normalu, sakys, kad as issigalvoju ir t.t.

labas,vasara buvau MB brolio vestuvese,turiu dukryte 2m.tada jai buvo..na ir...man net minciu nekilo jos imt i vestuves...pritariu cia rasanciuju nuomonei,kad geriau juos palikti namie...vestuves-svente kurioje reikia atsipalaiduoti,pasilinksminti...
man taip pat yra problema del jau savo vestuviu,kurios bus sia vasara ...nezinau ka daryt del dukrytes...ar ja imt ar ne verysad.gif
Atsakyti
Dėl oficialios dalies manau, jaunieji tikrai neprieštarautų. O dėl baliaus jau buvau rašiusi, kad aš irgi prieš. Nereikia manęs kaltinti, kad aš nemyliu vaikų ir tik apsimetu. Priežastis labai banali - pavydas dėl dėmesio. Bet koks pyplys bet kurioje šventėje susilaukia daugiau dėmesio nei jubiliatas ar jaunieji ar dar kas nors. O vestuvės yra jaunųjų diena, jie nori būti dėmesio centre. Ir kalba neina apie apvalgymą ar atskirą vietą. Taip, 5-metė gali pasėdėti mamai ant kelių, o 10-metė? Nors pažinojau ir tokių 3-mečių kuriems atskiros kėdės ir lėkštės reikia. Be to, tėvai dažnai nori atsipalaiduoti baliuje ir pamiršta apie savo vaikus.

Nereikia pykti ant vaikų neturinčių jaunųjų. Kiekvienai mamai savo vaikas yra aukselis ir pumpurėlis ir menkutė išdaiga ar pazirzenimas yra šaunu ir miela muzika ausims. O tai, kad suaugę išgėrę negražiai elgiasi, tai aš tokių taip pat nekviečiu.

Brasa, o tai, kad tavo vaiko nenori, tai čia jau gilesnės priežastys glūdi. Liūdna kai taip yra. Nors į ceremoniją leistų pasiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 13 vasario 2008 - 15:52
QUOTE(DIANAD @ 2008 02 13, 16:48)
labas,vasara buvau MB brolio vestuvese,turiu dukryte 2m.tada jai buvo..na ir...man net minciu nekilo jos imt i vestuves...pritariu cia rasanciuju nuomonei,kad geriau juos palikti namie...vestuves-svente kurioje reikia atsipalaiduoti,pasilinksminti...
man taip pat yra problema del jau savo vestuviu,kurios bus sia vasara ...nezinau ka daryt del dukrytes...ar ja imt ar ne verysad.gif

As niekaip nesupantu - o tai jau su vaiku tai jau nei pasilinksmint, nei atsipalaiduot neimanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 02 13, 16:52)
As niekaip nesupantu - o tai jau su vaiku tai jau nei pasilinksmint, nei atsipalaiduot neimanoma? g.gif

na su 2m.tai tikrai abejoju...ir tik ne su maniske...ja ir migdyt reikia ir ji pas mane pastoviai ant ranku noretu...seip i pati baliu tai imsim ja,i baznycia taip pat ,bet poto kitur tai tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DIANAD @ 2008 02 13, 16:55)
na su 2m.tai tikrai abejoju...ir tik ne su maniske...ja ir migdyt reikia ir ji pas mane pastoviai ant ranku noretu...seip i pati baliu tai imsim ja,i baznycia taip pat ,bet poto kitur tai tikrai  schmoll.gif

Na, su 2-metinukais gal ir nelengva. Nors as cia ir labai uz vaikus, bet ir pati istikruju rinkdavausi visada, kur savaja, kol ji dar buvo maza, butu galima veztis, o kur jau man ir jai butu vargas. Bet tai vat tame ir reikalas, kad tevai turi nusprest, ar tas vaikas nepervargs, ar netrukdys sventes ir t.t., o ne tai kad jaunieji pasako : -nu va, nebus ten jusu vaikui ko ten veikt (lyg zinotu, ka veikt tas mano vaikas megsta). Bent jau tegu buna jaunieji saziningi ir sako tikrasias priezastis, kodel vaiku nepageidauja. O ne tai, kad va kokie mes geruciai, norim ,kad atsipalaiduotumete musu sventeje ir t.t. Kam tas veidmainiavimas?
Atsakyti
as irgi prisjungsiu i jusu diskusija. Jau rasiau, kad pas mus vestuvese dalyvavo vaikai, del ko gailiuosiu, kad nepasakiau kad ju nebutu, nes visko ten per juos buvo doh.gif , del ko prasinervinau visa vakara. Tai suaugusiu svente, o ne vaiku ir tai tikrai nereiskia kas as tu vaiku nemyliu. Myliu juos ir labai , ir tikrai eidama i vestuves ar kita suaugusiu baliu savo vaiko ten nesivesciau, jei netureciau kam palikt padabot tai geriau neiciau visai, nes cia nesamone schmoll.gif . Vaikam reikia demesio, jie isdykauja, duksta, o jei dar susirenka keli panasaus amziaus, tai is vis doh.gif . Sutinku kai buna vaiku balius, tai taip. Bet cia vestuves, kurioms jaunieji atiduoda viska kad tik ta svente butu grazi, ir pinigus ir laika ir nervus... Ir ju norus reikia gerbti
Atsakyti