Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

QUOTE(skgreta @ 2008 02 13, 19:12)
as irgi prisjungsiu i jusu diskusija. Jau rasiau, kad pas mus vestuvese dalyvavo vaikai, del ko gailiuosiu, kad nepasakiau kad ju nebutu, nes visko ten per juos buvo  doh.gif , del ko  prasinervinau visa vakara. Tai suaugusiu svente, o ne vaiku ir tai tikrai nereiskia kas as tu vaiku nemyliu. Myliu juos ir  labai , ir tikrai eidama i vestuves ar kita suaugusiu baliu savo vaiko ten nesivesciau, jei netureciau kam palikt padabot tai geriau neiciau visai, nes cia nesamone  schmoll.gif . Vaikam reikia demesio, jie isdykauja, duksta, o jei dar susirenka keli panasaus amziaus, tai is vis  doh.gif . Sutinku kai buna vaiku balius, tai taip. Bet cia vestuves, kurioms jaunieji atiduoda viska kad tik ta svente butu grazi, ir pinigus ir laika ir nervus... Ir ju norus reikia gerbti

Na taip...Myli....Tik nenori matyt thumbup.gif
Atsakyti
O as nezinau net ka daryti........mano trys tetules turi leliukus....na vienam dar metuku nebus...o kitiems dviem bus truputi virs 2 m. vakar kaip tik juos pakvietem i musu svente...ir ka jus manot...jie sako,mes negalsim atvaziuoti nes nebus kur leliuku palikti.... verysad.gif ...jau net nezinau ka bedaryti....ka jiems pasiulyti....
oi tos mano tetules, kaip susitare i senatve vaiku prisidare...kaip sako i paskutini traukinuka skubejo... bigsmile.gif
o ka dabar man daryt doh.gif ...sakiau atvaziuokit bent trumpam.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 02 18, 17:10)
O as nezinau net ka daryti........mano trys tetules turi leliukus....na vienam dar metuku nebus...o kitiems dviem  bus truputi virs 2 m. vakar kaip tik juos pakvietem i musu svente...ir ka jus manot...jie sako,mes negalsim atvaziuoti nes nebus kur leliuku palikti.... verysad.gif ...jau net nezinau ka bedaryti....ka jiems pasiulyti....
oi tos mano tetules, kaip susitare i senatve vaiku prisidare...kaip sako i paskutini traukinuka skubejo... bigsmile.gif

Taki gal dar ne senatve, jei vaiku prisidarė smile.gif

nesuprantu ką tie vaikai sugriaut gali... smile.gif
Atsakyti
na siais laikais apie 40 m. madoj pasidare dar vaikuciu susilaukti mirksiukas.gif , o jos labai madistes....tai ir pasidare lotuliukas.gif
na nezinau, kaip ten bus....man jie netrugdo...na bent jau isivaizduoju kad netrugdys.....nors kas ten zino....pamatysim.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 02 18, 20:44)
na siais laikais apie 40 m. madoj pasidare dar vaikuciu susilaukti mirksiukas.gif , o jos labai madistes....tai ir pasidare lotuliukas.gif
na nezinau, kaip ten bus....man jie netrugdo...na bent jau isivaizduoju kad netrugdys.....nors kas ten zino....pamatysim.... ax.gif

manau tokia dieną galima nusiteikti ir stengtis dėl nieko nesinervuot, nes ne vaikai, o nervai gali dieną sugadinti...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 18, 22:21)
manau tokia dieną galima nusiteikti ir stengtis dėl nieko nesinervuot, nes ne vaikai, o nervai gali dieną sugadinti...

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 26, 10:39)
na jei vaikam butu virs 8 metuku tai dar ne problema,bet kai jiem tik 4....
tikiuos susiprotes

mano vestuves sia vasara,esu kategoriska del vaiku dalyvavimo,net krikstasunio nenoriu,o kas bus nepatenkinti mano noru gales nedalyvauti,nes tai mano svente,nenoriu,kad kas ja gadintu ir maisytusi man po kojomis biggrin.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad vaikai sventei suteikia jaukumo. Be ju vakareliai atrodo tokie oficialus...
Atsakyti
QUOTE(*kita* @ 2008 03 22, 15:39)
O man atrodo, kad vaikai sventei suteikia jaukumo. Be ju vakareliai atrodo tokie oficialus...

na kiekvienam savaip-vieni be vaiku negali kiti su vaikais..na as nenoriu kad vaikai lakstytu mano vestuvese,galbu verktu ir t.t.na man asmenisai jie tikrai maisytu,gal but net gadintu nuotaika ax.gif
Atsakyti
[quote=Brasa,2008 02 13, 13:15]
Matot, dar yra vienas niunsas - as net neabejoju, kad mano vaikas nekvieciamas todel, kad ji ne MB dukra. Jei ji butu tikra gimine, jos nebutu atsisakyta. Tai tik parodo, kad i mus neziurima kaip i seimos narius- mano dukra jiems svetima, as irgi, bet kaip brolio busima zmona, jie turi mane kviest ir pyks, jei atsisakysiu dalyvaut (juk tada viskas "nebus pagal plana" kaip cia issireiskia jaunosios- niekas neturi gadint ju sventes biggrin.gif ). beje, mano vaikas tikrai nera is tu padauzu ax.gif Del to nepripazinimo tai as ne kiek nepykstu - jei man irgi tik vyro gimines, ne daugiau - svetimi zmones... As tose vestuvese bet kokiu atveju nenoriu dalyvaut, net jei ir leistu atsivest vaika (beje, net ir tokiu atveju nesivesciau, nes zinau, kad jie to is tikruju nenori), bet atsisakyma jie priimtu, kad izeidima verysad.gif
O del pasakymo, tai tos vestuves bus rugpjuti, o apie savo nedalyvavima ruosiuos pasakyt artimiausiu metu, tai nemanau, kad kazka sugadinsiu (pritariu, kad negalima jaunuju planu gadint likus kelioms dienoms iki sventes).
Papildyta:
O vaikas ir suauges zinoma,kad labai skiriasi. Suauges zino kada ramiai pasedeti,kada patyleti, o vaikui nepasakysi,kad tu dabar neduk,nezaisk, jam greit atsibosta viena veikla,nori kitos ir t.t. Vaikas ir yra vaikas, kad zaistu, duktu ir negyventu suaugusio gyvenimo budamas vaiku ax.gif
Mes aukleti,peraukleti vaiku neliepiame,tik sakome kaip butu geriau pasielgti sioje situacijoje smile.gif
[/quote]
Cia nesutinku - vestuvese visi buna isgere (na, bent dauguma) - o tu girtam pabandyk pasakyt, kad "pasedek" !!!! Nevykes cia tavo argumentas buvo biggrin.gif
[/quote]

o tu nepagalvojai,kad tau vienintelei leisdami atsivesti vaika,kiti sveciai butu izeisti?kuriu vaikai taip pat nedalyvauja sventeje? NEREIKIA SAKYT ,KAD MES VAIKU NEMYLIM doh.gif pati zinau,ka reiskia pampersus keist ir nakti keltis,nes turiu broli,kuris man yra brangesnis uz viska ,is saves atimu,kad jam duot doh.gif todel,zinau kas yra eile vaikams,bet as esu pries dalvavima vestuvese. beabejo kalbu apie vakarine dali,o i baznytele labai noreciau,kad ateitu,net nusivilciau,jei ju nebutu verysad.gif na bet jeigu tevai vesis vaikus,labai tikiuosi,kad perspes bent pries pora savaiciu,tada reiktu galvot kaip juos uzimti mirksiukas.gif

nu zinokit mane taip isiutino cia perskaicius,kad neturit vaiku ir nemylit schmoll.gif ne jums mamtes sprest,mylim mes ar ne doh.gif kartais neturincios vaiku,juos myli labiau nei turincios ir paliekancios gatvej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuke_su_sypsena: 22 kovo 2008 - 20:36
Mano vestuvės buvo...prieš kiek, matosi paraše lotuliukas.gif norėčiau pasisakyti šiuo klausimu...man atrodo, kad dauguma jūsų neturite vaikų ir užtat labai kategoriškai apie vaikus atsiliepiate rolleyes.gif noriu pabrėžti, kad nemanau, kaip paskutiniame poste pasakyta, kad jei neturite, tai reiškia nemylite, bet manau, kad jūs nesuprantate, bet suprasite, kai pačios turėsite- mano vestuvėse dalyvavo vaikai- jauniausias buvo 2 metų ir taip iki 15 metų...vėliau jau neskaitau vaikais....tai kas čia tokio, kad tie vaikai pabus, na, pasius, padūks blush2.gif

QUOTE(Nervita @ 2008 02 18, 17:10)

kai pagimdžiau dukrytę, po mėnesio pakviesta buvau į dvejas vestuves, kas antrą savaitgalį....
į vienas man sako, tai va, nekviečiam, nes vaiką turite...o aš klausiu- jei vaiką turiu, nereiškia, kad esu mirusi ar šiaip kažkokia, kodėl manęs neturėtų kviesti, negi aš jau iškamša, jei mažiuką turiu- susigėdo ir pakvietė tongue.gif lotuliukas.gif
į kitas kvietė su šeimyna visus tris, sakė, kad pasirūpins mažu kampeliu kavinėje, kad turėčiau, kur pamaitinti, nes maitinau...šitoks tūpestingumas mane labai nudžiugino, žadėjau su dukryte pabūti tik bažnbyčioj per ceremoniją, bet susiderinau, kad uošvienė pabuvo, o aš viena nuvažiavau....

vaikas ne stabdis blush2.gif ir ne kažkokia išdaiga, kurios visi turi bijoti....

paskui dalyvavom vestuvėse, kai mažytei buvo 1 m ir 6 mėn...ir viskas praėjo super thumbup.gif
Atsakyti
Na mano vestuves buvo pries 17metu ir buvo pusesere paaugle ir kiek pamenu kitu vaiku, bet problemu jokiu nebuvo 4u.gif
Atsakyti