per mano vestuves vaikai ir nervus gadino

Nuo požiūrio priklauso... O tai kai savo vaikų turėsi (o gal turi), tai irgi per šventes nervus gadina?...
Mes i vestuves kvieciam tik suaugusius...
mano broliai maziukus turi, nuo 1m iki 5m, busimi svainiai irgi turi 0,5m, 5m, 7 m vaikucius... o kiti sveciai turi vaiku nuo kokiu 10 m iki 17m. Tai jei atsives, niekas tikrai del to nepyks ir nesakysiu, kad vaiku nebutu. Bet siaip noreciau, kad butu vien suauge, vien del to, kad programa tik suaugusiems.. As manau, kad vaikuciams irgi turetu buti kazkas specialiai... o sikart mums nelabai iseina jiems kazka specialiai paruost..
Nu bet kokiu atveju cia tevai spres, ar nores vestis, ar ne, jei atsives, bus gerai, neatsives - irgi gerai.... Cia as apie pati baliu kalbu.
o kad butu baznycioj, tai labai labai noreciau.

Nu bet kokiu atveju cia tevai spres, ar nores vestis, ar ne, jei atsives, bus gerai, neatsives - irgi gerai.... Cia as apie pati baliu kalbu.
o kad butu baznycioj, tai labai labai noreciau.

jei vestuves vyksta sodyboje,kur yra vietos ir vaikus paguldyti,gal kazkoki zmogu gali paimti jiems priziureti, o ka daryti ,kai vestuves restorane?
Jeigu kas nors is musu sveciu ateis i musu svente kartus su vaiku (ir kokio amziaus jis bebutu) tragedijos tame nematysiu. Nes visu pirma tai paciu tevu reikalas, visu antra vaikai yra vaikai ir as juos toleruoju. Savo kvietime tikrai neketiname nurodyti atvykti be vaiku

Gerai,kad pas mus visi supratingi ir niekas neatsives vaiku.net sakyt nieko nereikejo,iskart pasake,kad vaiku neims
nes tikrai neistverciau savo sventej kokio nors vaiku zyzimo.Galit mane smerkti,bet tai suaugusiu svente,stengiames padaryti kad ji butu grazi,bet jei ten man pradetu zysti ir sukauti vaikai,tai kazin kaip mano nervai laikytu
Kai buvau maza,manes niekad neimdavo i panasaus pobudzio sventes ir visiskai suprantu del ko.Kiek esu dalyvavus vestuviu,niekad nebudavo vaiku,manosiose irgi nebus ir del to labai dziaugiuosi

Mes savo vestuvėse taip pat nepageidaujame matyti vaikų. Kasd ten juos sužiūrės, kad šunybių neptrikrėstų. Pamenu viename gimtadienyje, vaikai nuvalgė torto kraštus ir ant saldaus stalo betvarkę padarė, nes beveik neliko nieko valgomo
. Ir kas kaltas? Mamytėms linksma buvo
, o jubilijatei skaudu.
Kvietimuose taip ir parašysim, kad laukiam be vaikų.

Kvietimuose taip ir parašysim, kad laukiam be vaikų.
Jau ne karta esu sakiusi, jeigu gauciau kvietima su tokiu tekstu, kad esame pageidaujami be vaiku, tai man skambetu tiesiog kaip izeidimas, ir jeigu tai pasakytu artimas zmogus, i tokias vestuves net neiciau.
QUOTE(Jolanccike @ 2008 03 25, 14:14)
Jau ne karta esu sakiusi, jeigu gauciau kvietima su tokiu tekstu, kad esame pageidaujami be vaiku, tai man skambetu tiesiog kaip izeidimas, ir jeigu tai pasakytu artimas zmogus, i tokias vestuves net neiciau.
o man kazkaip norisi neizeisti,bet jei isizeis,tai tikai nemaldausiu kad dalyvautu vestuvese..tai manau jaunuju svente ir kokia jie nori tegul daro,jei gauciau toki kvietima tikrai neisizeisciau,o suprasciau jaunuju pageidavima

QUOTE(prelude @ 2008 03 25, 16:33)
o man kazkaip norisi neizeisti,bet jei isizeis,tai tikai nemaldausiu kad dalyvautu vestuvese..tai manau jaunuju svente ir kokia jie nori tegul daro,jei gauciau toki kvietima tikrai neisizeisciau,o suprasciau jaunuju pageidavima 

Nenuriu cia ne su kuo gincytis ir pirsti savo nuomone, tiesiog issakiau savaja, manau dauguma is cia rasanciuju suprasite tada kai turesite savu vaiku.