As savo vestuvese nesakysiu, kad vaiku nesiveskit. Jei atsives, man problemu nesudarys, bet jei neatsives - tikrai neliudesiu. Bet as labai suprantu tuos, kurie organizuodami vestuves papraso, jog vaiku nebutu - tai juk ju svente

QUOTE(ievune @ 2009 02 05, 16:13)
As savo vestuvese nesakysiu, kad vaiku nesiveskit. Jei atsives, man problemu nesudarys, bet jei neatsives - tikrai neliudesiu. Bet as labai suprantu tuos, kurie organizuodami vestuves papraso, jog vaiku nebutu - tai juk ju svente 

QUOTE(rima1979 @ 2009 02 05, 16:16)

QUOTE(ievune @ 2009 02 05, 16:20)
taigi paskaityk zinutes,

QUOTE(rima1979 @ 2009 02 05, 17:23)
pilnai sutinku, man rodos cia jaunuju psichologija pakrinka biskeli, ir turbut ne tik vaikas sunervuotu bet ir kokia drauge atejus ir nepataikius pagal koda apsirengt. Pamastykit ar nesat tos siaubunes, kur bet kas isveda is pusiausvyros. Juokas ima, relax, tai svente atsipalaiduot ir tiek reikia, o nepergyvent ar nesugadins koks vaikas ypatingai puse metu apgalvoto kadro

Papildyta:
QUOTE(Jota @ 2009 02 05, 17:09)
Aš tiesiai šviesiai pasakyčiau, kad vaikų vestuvėse nenoriu. Suprantama, jei jie vyresni, jau suprantantys, kada reikia būti santūresniems, o kada ne. Šiaip neskirstau vaikiškų ir suaugusiųjų balių, bet vestuvėse vaikai ir jų triukšmas man būtų tik bereikalingas kliuvinys.
Ir apskritai vaikų visokių pagalvėlių su žiedais nešimą laikau nesąmone, jau geriau tada lai išmokytas katinas ją neša, kaip per "Paskutinį jaunikio išbandymą"
Neseniai buvau vestuvėse, kuriose "pagrindinė pora" buvo du mažiai, nežinau, gal jaunųjų giminaičiai. Nuvargo jie per visą dieną, kai susirinkom prie stalo, akivaizdžiai snaudė.
Ir apskritai vaikų visokių pagalvėlių su žiedais nešimą laikau nesąmone, jau geriau tada lai išmokytas katinas ją neša, kaip per "Paskutinį jaunikio išbandymą"

Neseniai buvau vestuvėse, kuriose "pagrindinė pora" buvo du mažiai, nežinau, gal jaunųjų giminaičiai. Nuvargo jie per visą dieną, kai susirinkom prie stalo, akivaizdžiai snaudė.
nesamone tai nesamone, bet pasakyt kad tu vaiku sventeje nenori

Na va, tos kurios nenori, jog butu vaikai vestuvese bus blogos mamos
Super logika

QUOTE(Rendi @ 2009 02 05, 16:30)
pilnai sutinku, man rodos cia jaunuju psichologija pakrinka biskeli, ir turbut ne tik vaikas sunervuotu bet ir kokia drauge atejus ir nepataikius pagal koda apsirengt. Pamastykit ar nesat tos siaubunes, kur bet kas isveda is pusiausvyros. Juokas ima, relax, tai svente atsipalaiduot ir tiek reikia, o nepergyvent ar nesugadins koks vaikas ypatingai puse metu apgalvoto kadro 
Papildyta:
o tu savo busimajam sakei? atsiprasau, bet jo vietoj as labai rimtai pagalvociau, ar noreciau tokios vaiku mamos 

Papildyta:

gerai parasei,Rendi.

QUOTE(ievune @ 2009 02 05, 17:32)
jei tau nedaeina tau as koses nepridesiu

QUOTE(ievune @ 2009 02 05, 16:32)
blogos ar geros,nezinia,bet toks poziuris manau nemazai pasako

QUOTE(rima1979 @ 2009 02 05, 17:33)
rima, as galvoju ar as kazko nesuprantu, ar jos

QUOTE(Rendi @ 2009 02 05, 16:34)
Man ir nereikia

QUOTE(ievune @ 2009 02 05, 17:40)

siulyciau pamastyti labai, jei turint vaikeli kas nors kviestu i svente ir sakytu ateik be vaiku