QUOTE(skgreta @ 2009 02 06, 10:30)
Na tikrai kai vaikai garsiau rekia nei kad kalba muzikantai ir pirsliai tai jiem galima, juk ne gedulas ir ne laidotuves, ar kai teveliai sveikina savo vaikus prie stalo ar kai vaikai sveikina ir sako padeka sao tevams, tai vaikams irgi galima triuksmauti, juk ne gedulas. Per musu vestuves buvo ta situacija ,mus sveikino tevai, ir as sveikinau savo vyra man tikrai labai svarbios tos akimirkos buvo ir svarbu buvo ka mum sako tevai ir mano vyrui buvo svarbu ka as sakau, o vienas vaikas priejes prie mamos zyzia kazko, mama jam sako patylek dabar negalima kalbeti o tas vaikas zyzia ir vos ne garsiau sneka uz tevus ir mane. Ir daug tu momentu buvo kada jie nesupranta kad reikia patyleti.As net buvau vestuvese kur jau muzikantas neistvere ir pasake vaikai baikit rekaut cia jum ne vaiku darzelis, situacija jau buvo nevaldoma. Ir tu vaiku tevam kaip ir jum atrodo kad tie vaikai nieko blogo nedaro, bet jauniesiems yra priesingai. Arba kai yra organzuojami zaidimai kurie skirti suaugusiems o vaikas priejes bliauna visa gerkle kodel jis negali dalyvauti tam zaidimie ir kodel negauna to prizo.Aisku jus man dabar pasakysite kad reikia ir vaikam sugalvoti zaidimu ir prizu ir uzsiemimu kad jiems nebutu liudna. Bet tai vel papildomos islaidos.
O kam daugiau spresti kas turi dalyvauti jaunuju sventeje jei ne patiems jauniesiems, juk jie organizuoja, jie moka, ir jie gali nuspresti ka nori. As asmeniskai tikrai neisizeiciau jei i vestuves nepakviestu mano vaiko, juk tai jaunuju noras, ir jeigu su jaunaisiais artimai bendrauji kad jie net nori kad dalyvautum ju sventeje ir papraso kad vaiku i ja neatsivestum tai manau reikia gerbti ju nora, jeigu gerbi jaunuosius. Ir as nemanau kad jaunieji negerbia tu zmoniu norodydami kad atvyktu jie be vaiku.
Jus tikrai nesuprasite mano nuomones, ir turbut cia yra beprasmiskla gincitys, jus nematote ir nematysite ka jusu vaikas daro negrai vestuvese, nes jums tai atrodys normalu, nors kitiems atrodys priesingai.Ir jei jaunieji nurodo kad nenori jog vaikai dalyvautu vestuvese tai manau reiktu gerbti ju nuomone ir prasymus. Juk jei oficialiame kvietime i kazkokia svente ar priemima yra nurodomas aprangos kodas ilga vakarine suknele, ar jus eisite apsirengusi i ta svente su dzinsais ar trumpa kasdienine suknele?
visų pirma tai akivaizdžiai matosi, kad vaikų neturite..

nes... jei turėtumėte vaikų, per balių jų tiesiog nebegirdėtumėte ir nekreiptumėte dėmesio.
Vaikus visuomet galim asuvaldyti, tik jiems reikia surasti užsiėmimą ir tikrai jūsų mintys NIEKO NAKAINUOJA. Surasti jiems kad ir stalo žaidimą tikrai daug lėšų nekainuos.

arba sugalvoti jiems kokį "darbą", pvz. surasti ką nors ar "saugoti" salę nuo ko nors - nu čia fantazijos reikalas.
ir dar, kai turėsite vaikų, ir gausite pakvietimą kad mol ateikit be vaikų, įsižeisite tikrai...nes tai jūsų dalelė ir jos kažkodėl nenori...
aš asmeniškai neimu vaiko į kažkokias šventes tik dėl to, kad galėčiau atsipalaiduot, nes su vaikais einant vistiek viena akis turi būti su vaiku..
taip kad tikrai kiek žmonių tiek nuomonių ir kiek gyvenimo "būsenų" tiek irgi nuomonių..