QUOTE(Rendi @ 2009 02 05, 16:03)
ech rima1979, mes cia dvi nesusiprateles

tikrai, ziedus panest vaikai reikalingi, o neduok dieve palaksto biski, jau tragedija, mat vargse jaunoji susinervuos

jatus atrodo,kad ta jaunoji princese kazkokia, bukim zmones!neisivaizduoju, kad parasyciau kam nors kvietime, atsiprasome bet ateikite be vaiku

man skamba tiesa sakant slyksciai dar vyras koks parasytu nu dar praleisciau pro akis, bet merginos pasikartosiu, jus busimos mamos, negi tuos kleckus nustumsit, ne tau cia ne vieta, oj tu cia neik, nes mes baliavojam,taigi gera proga vaika ir pamokyt vestuvese, pasisneket, ko jam negalima daryt ir pan.
Taip, jei eina galvom vaikas sutinku kad nesmagu, bet tikrai paimciau vaika nusivesciau i kita patalpa ir pasakyciau, zinai tu per daug sau leidi. Garantuoju, kad jis elgsis kitaip, ir nebelips galvom.
Zinau, nes mane tevai visur vezdavos ir jei matydavo kad leidziu sau per daug, nusivesdavo i sali nuo sveciu ir pasakydavo grieztu tonu - zinai, elkis ramiau, nes labai rimtai susipyksim. To man uztekdavo kad apsiraminciau. Vaikai ne snobai, vaikus reikia aukleti ir mokyti!
ir apskritai, jei tarkim nekvieciat vaiku, o tarkim jusu brolis/sese turi vaiku, ar tiems vaikams galetumet po to i akis paziuret, kai tarkim paauge paklaustu, teta kodel manes nebuvo pas tave vestuvese

tik jus zinotumet, kad jie buvo nepageidaujami!!
Va butent kad tie tevai tu vaiku nepasiveda i sona ir jiems nieko nepasako, as tai sakau jums is patirties. Tevai nuori atsipalaiduoti ir jie tikrai nemato ir negalvoja kad ju vaikas per daug sau leidzia. Kai tas vaikas sudauze kamera, ju tevai net nepriejo atsiprasyti kameros savininko o ka jau kalbeti apie zalos atlyginima ar vaiko apibarima ir sudrausminima, vaikai ir toliau dare ka norejo. Be to jie eina ir alu ragauja ir paruko, tikrai nenoreciau kad mano vaikas taip darytu, ir savo vaiko tikrai nesivesciau i vestuves, jei netureciau jo kam palikti padaboti geriau is vis neiciau
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 05, 16:16)

oi jau nebegaliu,kokiu budu jie trukdo jaunajai ir kaip ja nervuoja,nu nesuprantu,

kas ateina su vaikais tai sedi kur nors stalo gale,kad geletu,bet kada nueiti nuo stalo.O gal tom jaunosioms su nervais negerai,kad juos nervuojasi
Niekas nesedi kampe ir nelaksto paskui vaikus, o baliavoja su visais sveciais o apie vaikus pamirsta
QUOTE(ievune @ 2009 02 05, 16:20)
O cia tai poziuris
Apie pagarba ne veltui parasiau
Pritariu tau

. Cia beprasmiska su jomis gincitis
QUOTE(Rendi @ 2009 02 05, 16:30)
pilnai sutinku, man rodos cia jaunuju psichologija pakrinka biskeli, ir turbut ne tik vaikas sunervuotu bet ir kokia drauge atejus ir nepataikius pagal koda apsirengt. Pamastykit ar nesat tos siaubunes, kur bet kas isveda is pusiausvyros. Juokas ima, relax, tai svente atsipalaiduot ir tiek reikia, o nepergyvent ar nesugadins koks vaikas ypatingai puse metu apgalvoto kadro
Papildyta:
nesamone tai nesamone, bet pasakyt kad tu vaiku sventeje nenori

o tu savo busimajam sakei? atsiprasau, bet jo vietoj as labai rimtai pagalvociau, ar noreciau tokios vaiku mamos
As nesuprantu prie ko cia psichologijos pakrikimas. Kad jaunieji mokedami tokius pinigus nori sau pasidaryti nepakartojama svente ir jaustis kaip princese ir sventes seimininke. Juk ji ir yra princese nes tai viena laimingiausia jos diena ir ji tikrai turi teise isreiksti savo norus. Ir tiesiog reikia gerbti jos nuomone. Mano vyras zinojo ir zino mano pozicija ir man pritare, pries savo vestuves galvojom vienaip bet po ju labai pakeitem nuomone apie vaiku dalyvavima vestuvese.
Kazin katra cia geresne mama ar ta kuri supranta kad vaikui ne vieta vestuvese matyti kaip suauge baliavoja, nemiegoti iki paryciu klausytis juokeliu kurie skirti suaugusiems,ar ta mama kuri ta vaika tysiasi i vestuves bet kur leidzia jam gerti alu rukyti nemiegoti puse nakties ir jam leisti daryti ka nori
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2009 02 05, 16:54)
As manau, kad kiekviena situacija yra labai individuali

Jeigu zmogus issako kitokia nuomone, tai nereiskia, kad jam galvoje koses truksta

truksta dar pas mus forumuose bendravimo kulturos

Pagaliau kiekvieno patirtis, del ko jis taip mano yra skirtinga
Nebutinai vaiku nekviecia del pinigu stygiaus. As jau parasiau, kad mano nuomone tokia, kad vaikams baliuose ne vieta. Ne del to, kad nemyliu, ne del to, kad trukdo

O del to, kad ir pati nenoreciau, kad MANO vaikas matytu kaip tevai baliavoja, dedes tetos degtine vaisinasi (kad ir po truputi, simboliskai, bet vis tiek vaisinasi) ar visokius pokstus (ne vaikams) pasakoja
O jeigu man bus tokia situacija, kad kada pakvies i vestuves ir paprasys eiti be vaiku - tikrai neuzgaus mano ambiciju ar dar kazko

Jeigu zmogus taip praso, vadinasi turi kazkokiu savu priezasciu
sutinku su tavimi