Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Ridikute, graži ta suknele su žaliu kaspinu thumbup.gif ir dar virš jos suknelė, tokios neaiškios spalvos, irgi savotiškai graži... rolleyes.gif
Atsakyti
kokios grožybės... o kad taip per vieną dieną galimą būtų net kelias sukneles panešioti... o tai vienos norisi ir kitos norisi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 04, 20:44)
kokios grožybės... o kad taip per vieną dieną galimą būtų net kelias sukneles panešioti... o tai vienos norisi ir kitos norisi...  biggrin.gif

o tu jau dėl savo suknelės apsisprendei? bigsmile.gif beje, pamiršau parašyti, kad man tai gražesnė iš tavo dviejų ta pirmoji - su kaspinu... blush2.gif

mano suknelė jau spintoj, tai kaip ir nebėra kur dėtis, belieka tik paveikslėlius pasižiūrėti... rolleyes.gif
Atsakyti
greičiausiai pirmą imsiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 04, 23:11)
greičiausiai pirmą imsiu...  biggrin.gif

As uz antra. Visur pilna gipiuriniu. Rotuseje tikriausiai kas antra nuotaka bus. O ta ant kazkokio kitokio audinio siuvineta. Man idomesne. Maciau tame puslapyje ji is nugaros grazu kaspina turi Tokia isskirtine. Cia mano nuomone. Sekmes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2008 05 05, 19:12)
As uz antra. Visur pilna gipiuriniu. Rotuseje tikriausiai kas antra nuotaka bus. O ta ant kazkokio kitokio audinio siuvineta. Man idomesne. cool.gif

Man nuo gipiuriniu jau bloga doh.gif Visu salonu vitrinose tik jos ir stovi. O noretusi matyt kazka idomesnio, savito. Kai jos tik atsirado pries kokius 2 metus - tai buvo lyg naujove madoje, visiems buvo idomu ir grazu paziuret. Gyvenime pildosi tokia taisykle: kas yra labai madinga ir visu masiskai naudojama - kai praeis mada, i ta daikta net nesinores ziuret, jis pasidarys nuobodus ir net slykstus. Todel as asmeniskai esu ne uz mada, o uz stiliu, grozi ir praktiskuma smile.gif
Beje, tai liecia ne tik vestuvines sukneles, bet ir aplamai rubus, baldus, tapetus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 05 05, 20:46)
Man nuo gipiuriniu jau bloga doh.gif Visu salonu vitrinose tik jos ir stovi.

g.gif o kodėl aš vis dar pastebiu vitrinose visai kitokiu modelius, tikrai ne gipiūrines sukneles?
bet kokiu atveju, man, asmeniškai, bloga nuo pūstų sunkių taftinių sijonų (ar kaip ten ta medžiaga vadinasi blush2.gif ) su lankais ir iki uždusimo suveržtų korsetų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2008 05 05, 20:46)
Todel as asmeniskai esu ne uz mada, o uz stiliu, grozi ir praktiskuma smile.gif Beje, tai liecia ne tik vestuvines sukneles, bet ir aplamai rubus, baldus, tapetus ir t.t.

na stilius ir grožis - labai jau subjektyvūs dalykai smile.gif anyway, negali sakyti, kad gipiūrinės suknelės negražios vien dėl to, jog dėl asmeninių priežasčių tau jos yra nusibodę mirksiukas.gif o praktiškumas ir vestuvinė suknelė tai kažkaip apskritai nesuderinami dalykai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=nezaidziu,2008 05 05, 23:15]

bet kokiu atveju, man, asmeniškai, bloga nuo pūstų sunkių taftinių sijonų (ar kaip ten ta medžiaga vadinasi blush2.gif ) su lankais ir iki uždusimo suveržtų korsetų doh.gif
Papildyta:

Man ir nuo tokiu bloga, kaip tu sakai, taftiniu ir visokiu parauktu - sitos dar senesnes ir pabodusios doh.gif
Tokia mano nuomone, tikiuosi niekas neisizeide smile.gif
Zmogaus pasirinkimas ir nuo jo pacio budo priklauso: as, pavyzdziui, niekada nemegau tipiniu daiktu, visada norejosi kazko ne tokio, kaip pas visus (aisku normu ribose smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 05 05, 21:47)
Man ir nuo tokiu bloga, kaip tu sakai, taftiniu ir visokiu parauktu - sitos dar senesnes ir pabodusios doh.gif

prieš penkis metus buvo mano pusbrolio vestuvės ir jo žmona dėvėjo kaip tik tą variantą - suveržta iki uždusimo, sijonas su 15 pasijoniu, na ir su visa ta savo suknele vos pajuda... doh.gif man jau tada toji suknelė buvo kažkokia tragedija, nors tuo metu jos buvo mados viršūnėje biggrin.gif
kalbant apie gipiūrus, tai į salonų vitrinas pradėjau žvalgytis tik tada, kai jau praktiškai buvau išsirinkus savo suknelę. tai nežinau net, kiek esu mados pastūmėta biggrin.gif ir tik vėliau SM pastebėjau, kad čia ne man vienai tokios suknelės patinka biggrin.gif na matyt, mados persiduoda kažkaip kitaip, net jų nematant... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 05, 23:57)
prieš penkis metus buvo mano pusbrolio vestuvės ir jo žmona dėvėjo kaip tik tą variantą - suveržta iki uždusimo, sijonas su 15 pasijoniu, na ir su visa ta savo suknele vos pajuda...  doh.gif  man jau tada toji suknelė buvo kažkokia tragedija, nors tuo metu jos buvo mados viršūnėje  biggrin.gif

Taip, tada buvo tokios labai madingos thumbup.gif O dabar..... doh.gif
Atsakyti
Kalbant apie taftą tai jums nepatinka tokios suknios?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Šita beje irgi iš taftos
user posted image
Atsakyti
tai atsitiko taip kad teks antrą imti, nes pirmą jau panešiojo viena nuotaka kol aš galvojau ir nelabai kaip jai sekėsi... nes šiek tiek paplyšo, kadandi medžiaga tokia lengva tai daug nereikėjo... sako sisiusim, bet man tai atrodo jau ne kas, as noriu naujos švarios ir be jokių nesamonių... verysad.gif
Atsakyti