Ridikute, graži ta suknele su žaliu kaspinu
ir dar virš jos suknelė, tokios neaiškios spalvos, irgi savotiškai graži...
kokios grožybės... o kad taip per vieną dieną galimą būtų net kelias sukneles panešioti... o tai vienos norisi ir kitos norisi...
QUOTE(viktory @ 2008 05 04, 20:44)
kokios grožybės... o kad taip per vieną dieną galimą būtų net kelias sukneles panešioti... o tai vienos norisi ir kitos norisi... 
o tu jau dėl savo suknelės apsisprendei?
mano suknelė jau spintoj, tai kaip ir nebėra kur dėtis, belieka tik paveikslėlius pasižiūrėti...
greičiausiai pirmą imsiu...
QUOTE(viktory @ 2008 05 04, 23:11)
As uz antra. Visur pilna gipiuriniu. Rotuseje tikriausiai kas antra nuotaka bus. O ta ant kazkokio kitokio audinio siuvineta. Man idomesne. Maciau tame puslapyje ji is nugaros grazu kaspina turi Tokia isskirtine. Cia mano nuomone. Sekmes
QUOTE(Fishi @ 2008 05 05, 19:12)
As uz antra. Visur pilna gipiuriniu. Rotuseje tikriausiai kas antra nuotaka bus. O ta ant kazkokio kitokio audinio siuvineta. Man idomesne. 
Man nuo gipiuriniu jau bloga
Beje, tai liecia ne tik vestuvines sukneles, bet ir aplamai rubus, baldus, tapetus ir t.t.
QUOTE(Archideja @ 2008 05 05, 20:46)
Man nuo gipiuriniu jau bloga
Visu salonu vitrinose tik jos ir stovi.
bet kokiu atveju, man, asmeniškai, bloga nuo pūstų sunkių taftinių sijonų (ar kaip ten ta medžiaga vadinasi
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2008 05 05, 20:46)
Todel as asmeniskai esu ne uz mada, o uz stiliu, grozi ir praktiskuma
Beje, tai liecia ne tik vestuvines sukneles, bet ir aplamai rubus, baldus, tapetus ir t.t.
na stilius ir grožis - labai jau subjektyvūs dalykai
[quote=nezaidziu,2008 05 05, 23:15]
bet kokiu atveju, man, asmeniškai, bloga nuo pūstų sunkių taftinių sijonų (ar kaip ten ta medžiaga vadinasi
) su lankais ir iki uždusimo suveržtų korsetų 
Papildyta:
Man ir nuo tokiu bloga, kaip tu sakai, taftiniu ir visokiu parauktu - sitos dar senesnes ir pabodusios
Tokia mano nuomone, tikiuosi niekas neisizeide
Zmogaus pasirinkimas ir nuo jo pacio budo priklauso: as, pavyzdziui, niekada nemegau tipiniu daiktu, visada norejosi kazko ne tokio, kaip pas visus (aisku normu ribose
)
Papildyta:
Man ir nuo tokiu bloga, kaip tu sakai, taftiniu ir visokiu parauktu - sitos dar senesnes ir pabodusios
Tokia mano nuomone, tikiuosi niekas neisizeide
Zmogaus pasirinkimas ir nuo jo pacio budo priklauso: as, pavyzdziui, niekada nemegau tipiniu daiktu, visada norejosi kazko ne tokio, kaip pas visus (aisku normu ribose
QUOTE(Archideja @ 2008 05 05, 21:47)
prieš penkis metus buvo mano pusbrolio vestuvės ir jo žmona dėvėjo kaip tik tą variantą - suveržta iki uždusimo, sijonas su 15 pasijoniu, na ir su visa ta savo suknele vos pajuda...
kalbant apie gipiūrus, tai į salonų vitrinas pradėjau žvalgytis tik tada, kai jau praktiškai buvau išsirinkus savo suknelę. tai nežinau net, kiek esu mados pastūmėta
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 05, 23:57)
prieš penkis metus buvo mano pusbrolio vestuvės ir jo žmona dėvėjo kaip tik tą variantą - suveržta iki uždusimo, sijonas su 15 pasijoniu, na ir su visa ta savo suknele vos pajuda...
man jau tada toji suknelė buvo kažkokia tragedija, nors tuo metu jos buvo mados viršūnėje
Taip, tada buvo tokios labai madingos
Kalbant apie taftą tai jums nepatinka tokios suknios?

Šita beje irgi iš taftos

Šita beje irgi iš taftos
tai atsitiko taip kad teks antrą imti, nes pirmą jau panešiojo viena nuotaka kol aš galvojau ir nelabai kaip jai sekėsi... nes šiek tiek paplyšo, kadandi medžiaga tokia lengva tai daug nereikėjo... sako sisiusim, bet man tai atrodo jau ne kas, as noriu naujos švarios ir be jokių nesamonių...