Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(spikita @ 2008 04 30, 10:36)
Temos pagyvinimui...
user posted image

wub.gif
Atsakyti
šitos medžiaga atrodo tokia lengvutė ir jaučiu gražiai krenta... rolleyes.gif
Atsakyti
Man amerikieciu aktores Tia Mowry labai grazi suknyte ir visi aksesoriukai... bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2008 05 01, 01:03)
Man amerikieciu aktores Tia Mowry labai grazi suknyte ir visi aksesoriukai... bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai gražu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 05 01, 09:28)
Labai gražu  drinks_cheers.gif  wub.gif

Man tokios puokstes per dideles.... schmoll.gif bet pati tai atrodo tikrai graziai... 4u.gif
Atsakyti
Man irgi nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Baigesi pagaliau mano paieskos ir vargai, mano sita suknyte, su prisegama uodegele, tik balta ax.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Grasilda @ 2008 05 01, 17:25)
Baigesi pagaliau mano paieskos ir vargai, mano sita suknyte, su prisegama uodegele, tik balta  ax.gif  wub.gif

Papildyta:
Cia uodegele jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 05 01, 17:30)
Baigesi pagaliau mano paieskos ir vargai, mano sita suknyte, su prisegama uodegele, tik balta  ax.gif  wub.gif
Papildyta:

Papildyta:
Cia uodegele jos  ax.gif

Geras kokia "transformuotis" galinti suknutė clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 05 01, 17:30)
Papildyta:

Papildyta:
Cia uodegele jos  ax.gif

Vauu, kaip idomiai atrodo thumbup.gif Ir grazu, ir praktiska - vakarineje dalyje bus patogu pasisokti smile.gif
Atsakyti
ta aktorytė tai super atrodo... smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 04 30, 11:38)
As tik issakiau nuomone. Beje ir ta suknute, kad ir nepusta panasi i uzuolaidas, tik biski naujesnio leidimo. ir blizguciu daugiau.
Ir visos jos panasios i uzuolaidas. tai va, nera cia ko gincytis.

Pritariu. Jau darosi neįdomu, kai visos suknės ale la sposa ir pan. Kiekviena, aisku, renkas pagal skonį ir norą, bet nereikia smerkti tų, kurios nori būti ne kuklutėmis nuotakomis, o tikromis princesėmis su visai nekuklia suknele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 04 29, 17:37)
O as savo sukneles net nedristu niekam rodyti.  Labai jau netradicine... ax.gif Vestuves rengiame temines - 7 desimtmecio. Ir suknele mano - autentiska tu laiku. Tai bijau, kad kai kurios drauges isdurnins ir tik nuotaika sugadins smile.gif

irnesakyk.gif ne draugiu reikalas mirksiukas.gif atsiusk savo suknute i AZ, jei nenori viesai deti... blush2.gif prasau 4u.gif
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 30, 08:51)
Žinok kartais grožis slypi paprastume ir nebūtinai tokią suknelę reikia rinktis antrai santuokai. Kiekvienai nuotakai savo suknelė. Tu netekėtum su vikrotijosv suknelė, o ji netekėtų su tavaja. Juk negali būti visos nuotakos vienodos 4u.gif 
Oi, kokios mes piktos ir kokios greitos kitas sukneles apšaukt užuolaidom. Sofia Loren kai dalyvavo gropžio konkurse pasisiuvo suknelę iš užuolaidos ir laimėjo, nes buvo pati gražiausia. Taip, kad kartais negali žinot kas geriau. Tortas ar užuolaida cool.gif

thumbup.gif tobulas pastebejimas

man labai grazi ta su gelem... tokia unikali... wub.gif

kalbant apie uzuolaidas - idedu dar karta ir savaja biggrin.gif ji jau su manim, atrodo lygiai taip pat kaip paveikslely, tik po ilgo keliones gerokai apsiglamzius, bet per 4 menesius likusius iki vestuviu manau spesiu issilyginti biggrin.gif

p.s. rugsejo menesi ji bus parduodama, jei ka domins, prasom... blush2.gif

user posted image

Atsakyti