Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 29, 20:55)
aš be žodžių... čia yra kažkas nuostabaus...  wub.gif

labai grazu. ir sita nuotaka-manekene fantastiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2008 05 29, 18:52)
va taip atrodziau per vestuves pries menesi smile.gif

http://picasaweb.goo...786055621111042

as uz paprastuma smile.gif

thumbup.gif ši suknelė buvo viena iš mano nusižiūrėtų, labai graži... paprasta, bet kartu ir kažkuo ypatinga... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 05 29, 14:44)
Labai grazi suknute, turbut brangiai kainavo ? g.gif

na,turejau toki istorija su suknele 4u.gif ...sutrumpinus ja,gavos,kad nuo 1500 nuleido iki 1000.kedainiuose tokios jau kainos drinks_cheers.gif . p.s. si viena is brangiausiu per visus salonus biggrin.gif
Atsakyti
grazi, tokia neeiline smile.gif tavo turbut ugis kaip manekenes, nes as tai 160 smile.gif tai man ne visos sukneles graziai gulasi, nes to ugio truksta, o batelius pirkau su kulnu, bet tokiu, kad paeiciau smile.gif

as pries tai buvau nusiziurejus panasia kaip tavo, bet ma tada reikia is apacios 10 cm viso grozio nukirpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2008 05 29, 20:52)
va taip atrodziau per vestuves pries menesi smile.gif

http://picasaweb.goo...786055621111042

as uz paprastuma smile.gif

be galo graziai ir elegantiskai atrodei! 4u.gif
Atsakyti
super.paprastumas, elegancija, stilius...jokiu storu lenkisku sukneliu motyvu 4u.gif
pirkai ar siuvai?
Atsakyti
QUOTE(Veronika-Vera @ 2008 05 29, 17:02)
Sveikos,

siunciu savo suknute Jusu teismui http://public.fotki....stuvi/124a.html
124, 124a

nu dar pas amne veliumas bus... smile.gif

Laaaabaiiiiii grazu!!!
Man tokio tipo patinka 4u.gif
Atsakyti
kuklumas gražu... super... 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi suknyte.. ax.gif
Papildyta:
[quote=ruteler,2008 05 29, 15:35]
Tai gal tavo suknyte kam patiks, jei ji tikrai idomi ir isskirtyne, ja greit nupirks.. Mano drauges (dauguma) irgi pirkos, tai viena pasakojo, kad net dvi paneles aukcijona surenge, kas daugiau duos lotuliukas.gif bet pardave pirmajai, kuriai pazadejo.. Tad nepergyvenk, pasinaudojus parduosi, jei kaina "ikandama" idesi i interneta bigsmile.gif
[/quote]
Tai kad as nesiruosiu jos pardavineti, nes ir pirkau tam, kad pas mane toks isitikinimas ir noras deveti ta suknele vienintelei man, todel ir pirkau visiskai nauja ir nedeveta niekieno. mirksiukas.gif
[/quote]

Aaaaa.. tadu cia visai kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal nelabai as cia i tema,bet man atsitiko vienas dalykas.savo vestuviu suknele esu jau issirinkus,man ji labai,labai patinka,buvau apsisprendus vyrui nerodyt kokia ji.vakar ziurinejom sukneles,klausinejau kokios jam patinka.parodziau savaja()nesakiau ,kad cxia mano)o jis man sako:jei tokia uzsidetum galetum viena zenytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif verysad.gif ir juokinga ir nelb verysad.gif gal jis tik pajuokavo,nes turiu itarimu,kad zino kokia mano suknele,ant desktopo karta palikau,bet sake ,kad nemate,o kaip is tikruju tai nzn...
siaip nuotarukoje suknele ir man nepatiko,bet kai uzsidejau iskart isimylejau... wub.gif tai gal ir jam patiks smile.gif na jo kostiumas man tai baisus,bet nesakiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 30, 10:52)
Sveikos smile.gif gal nelabai as cia i tema,bet man atsitiko vienas dalykas.savo vestuviu suknele esu jau issirinkus,man ji labai,labai patinka,buvau apsisprendus vyrui nerodyt kokia ji.vakar ziurinejom sukneles,klausinejau kokios jam patinka.parodziau savaja()nesakiau ,kad cxia mano)o jis man sako:jei tokia uzsidetum galetum viena zenytis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  verysad.gif ir juokinga ir nelb verysad.gif gal jis tik pajuokavo,nes turiu itarimu,kad zino kokia mano suknele,ant desktopo karta palikau,bet sake ,kad nemate,o kaip is tikruju tai nzn...
siaip nuotarukoje suknele ir man nepatiko,bet kai uzsidejau iskart isimylejau... wub.gif tai gal ir jam patiks smile.gif na jo kostiumas man tai baisus,bet nesakiau tongue.gif

Primink kur galima pažiūrėt tavo suknelę?
Atsakyti
na as saviskiui ir nerodziau savo ,bet taip kitas ziurinejom ir sake kurios jam grazios tai i maniske ne viena nepanasi doh.gif bet as el to nepergyvenu schmoll.gif
Atsakyti