Įkraunama...
Įkraunama...

Tauriųjų metalų valymas

QUOTE(auskiene @ 2008 07 15, 08:42)
jau ir aš norėjau siūlyt amoniaka, man irgi  thumbup.gif  pati sidabro nenešioju, bet mamos papuošalus, saukštus išvalydavau puikiai  4u.gif

O amoniako kur ieškot g.gif
Atsakyti
Aš turiu nosinaitę sidabrui valyti, labai gražiai nušveičia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2008 07 24, 22:38)
Aš turiu nosinaitę sidabrui valyti, labai gražiai nušveičia  4u.gif

Turim ir mes tokią sevetką, bet kad jos poveikis laikinas, mano sidabrui nieko, o va vyro grandinėlė ant kaklo košmariškai juoduoja, dar galima būtų sakyt, kad sidabras prastas, bet kad lygiai tokia pat ant rankos visiškai neužjuodus ir net nevalyta dar, o ant kaklo brūžina ta servetėle du kart per savaitę.

Ar papuošalai su amoniaku valyti greit užjuosta ar nelabai? ir jei ne paslaptis kur to amoniako gaut šiais laikais? g.gif
Atsakyti
Nu va valiau su druska, išsivalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet MB grandinėlė ant kaklo staigiai oksidavosi ir per daugiau nei porą val vėl užjuodo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
labai gerai nuvalo gryna vilna thumbup.gif patrini ir labai gražiai blizga sidabras.
Atsakyti
As valau dantu pasta su elektriniu dantu sepeteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2008 08 26, 18:14)
As valau dantu pasta su elektriniu  dantu sepeteliu  ax.gif

o as su soda darbuojuosi ax.gif
Atsakyti
Mes turim "Tauriuju metalu poliroli". Taip ir parasyta ant buteliuko. Tai skystas polirolis, specialiai skirtas sidabro, aukso, brangiuju metalu gaminiams valyti ir poliruoti.
Prie cheminiu prekiu paieskokit.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2008 08 26, 18:14)
As valau dantu pasta su elektriniu  dantu sepeteliu  ax.gif

QUOTE(pupa@ @ 2008 08 26, 18:46)
o as su soda darbuojuosi  ax.gif

Ir braižot savo turtus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 27, 10:49)
Ir braižot savo turtus  blink.gif

blink.gif kazkaip nepastebejau kad braizytusi... na valau as ne papuosalus, o saukstelius, tia gal todel nekreipiu demesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 28, 12:12)
as taip pat darau tik kad su senu dantu sepeteliu  thumbup.gif

a siaip kodel tie sidabriniai papuosalai taip juoduoja
man vieni net pazaliavo
nors dregnai nelaikau ir siaip saugojau
bet vistiek tai patamseja tai dar kas nors
sese sako kad man gal truksta sidabro organizmui tai per ausis istraukiu  lotuliukas.gif

Neapsakomai dekingas uz sia info smile.gif man ir pazaliavo tai net pradejau galvoti, kad ne tikra nusipirkau, bet va uztepiau ant seno sepetelio dantu pastos ir sakau , kas bus tas bus, nusitrins dazai tai nusitrins biggrin.gif bet kai nuploviau net lengviau pasidare svarut svarutele bigsmile.gif ir tu pazaliavimu neliko tik reikejo gerai pasveisti blink.gif Dar karta labai dekoju 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 08 27, 11:20)
blink.gif kazkaip nepastebejau kad braizytusi... na valau as ne papuosalus, o saukstelius, tia gal todel nekreipiu demesio  ax.gif

Aš kai taisyt savo grandinėlę nunešiau tai gavau nuo juvelyro velnių vos ne durne išvadino, kad gadinu, tada sakė geriau bižuterijos prisipirkt blink.gif o dabar va su druska valiau tai mano labai gerai viskas išsivalė thumbup.gif o su vyro tai net nebežinau ką daryt, tik gauna prakaito ir ant smūgio užjuosta doh.gif doh.gif
Atsakyti