Įkraunama...
Įkraunama...

Tauriųjų metalų valymas

QUOTE(Carevna @ 2008 08 27, 11:47)
Aš kai taisyt savo grandinėlę nunešiau tai gavau nuo juvelyro velnių vos ne durne išvadino, kad gadinu, tada sakė geriau bižuterijos prisipirkt  blink.gif o dabar va su druska valiau tai mano labai gerai viskas išsivalė  thumbup.gif o su vyro tai net nebežinau ką daryt, tik gauna prakaito ir ant smūgio užjuosta  doh.gif  doh.gif

aciu, kad pasakei, db zinosiu 4u.gif gerai, kad papuosalu netryniau blush2.gif
o juvelyro ir reikejo paklaust, negi kiekviena kart pas ji nest reik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 08 27, 17:15)
aciu, kad pasakei, db zinosiu  4u.gif gerai, kad papuosalu netryniau  blush2.gif
o juvelyro ir reikejo paklaust, negi kiekviena kart pas ji nest reik? g.gif

Tai, kad nėr už ką, aš kai nunešiau taisyt nutrūkusią tai jis prie to pačio nublizgino ją ir klausė kuo valau, kai pasakiau, kad dantų pasta tai gavau velnių doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 11:34)
kur to amoniako gaut šiais laikais?  g.gif

Manau, kad vaistinėj yra pirkti mirksiukas.gif

Mes tai tiesiog nunešam pas juvelyrą Beną savo pajuodusius turtus ir nesukam galvos. Bet va kai kurie mano žiedai iš viso nesioksiduoja - visada kaip nauji g.gif o kiti - tikras košmaras doh.gif
Atsakyti
As sidabra valydavau su dantu pasta,o kai isigijau is firmos Amway universalu Loc'a,pamerkiu jame,issivalo labai gerai thumbup.gif blizga net smile.gif
Atsakyti
buvau juvelyrinėj parduotuvėj tai man patarė dar su pačiu paprasčiausiu trintuku nutrinti purva.Lygus paviršius pvz;žiedo tai puikiai nusivalo,o grandinėles tai baisu trint,kad nesuplyštu 4u.gif
Atsakyti
mano pazystama turi blink.gif kazkoki tai aparaciuka,kuris papuosalus isvalo su garais blink.gif blink.gif . Ir kol pati nepamaciau,netikejau,kad taip thumbup.gif thumbup.gif gali isvalyti, thumbup.gif atrodo,kaip nauji papuosalai.
Atsakyti
Mes BG sidabru prekiaujančioje parduotuvėje pirkome spec. kremą ir su sidabro įrankiais gavome spec. servetėlę. Jais ir valome. Labai gerai nusivalo ir svarbiausia negreitai oksiduojasi. Tas kremas lieka ant metalo ir kažkuriam laikui uždengia nuo poveikio. Turim kitų sidabro daiktų, tai jie yra padengti spec. plėvele, ten kur pagaminti, ir neoksiduojasi.
Atsakyti
as, bent jau papuosalus valau su laikrasciu, kuo puikiausiai nusisveicia 4u.gif o dantu pasta tai uztikrintas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Taip,auksa valyti su dantu pasta.Dar mano mociute taip darydavo.O dar valydavo taip:i buteliuka ipildavo sampuno,vandens ir paplakdavo ax.gif .Labai blizgedavo
Atsakyti
sveikutes, mamytes. Man biski beda nutiko verysad.gif , tai sakau, gal jus patarsit ,nuraminsit. unsure.gif Ogi viena diena dezinfekavau vaikiuko buteliukus ir visus kitus pribumbasus ir nieko blogo nepagalvojusi imeciau....vaikiuko sidabrini sauksteli doh.gif . Kai priejau istraiukt viska ir pamaciau sauksteli blink.gif , tai net silpna pasidare-jis visas juodas blink.gif blink.gif !!!! Gal jus zinot kaip ir is vis ar eis nuvalyti, nes tas saukstelis mums brangus labai unsure.gif . Please help help!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2008 10 29, 15:21)
sveikutes, mamytes. Man biski beda nutiko verysad.gif , tai sakau, gal jus patarsit ,nuraminsit. unsure.gif  Ogi viena diena dezinfekavau vaikiuko buteliukus ir visus kitus pribumbasus ir nieko blogo nepagalvojusi imeciau....vaikiuko sidabrini sauksteli doh.gif . Kai priejau istraiukt viska ir pamaciau sauksteli blink.gif , tai net silpna pasidare-jis visas juodas blink.gif  blink.gif !!!! Gal jus zinot kaip ir is vis ar eis nuvalyti, nes tas saukstelis mums brangus labai unsure.gif . Please help help!!!  ax.gif

na manu, kad reiktų pabandyti su katra iš išvardintų priemonių unsure.gif aš pvz savo visą sidabrą puikiai išsiblizginau inde išdengtam folija ir pripiltam druskos tirpalo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2008 11 01, 18:48)
na manu, kad reiktų pabandyti su katra iš išvardintų priemonių unsure.gif  aš pvz savo visą sidabrą puikiai išsiblizginau inde išdengtam folija ir pripiltam druskos tirpalo bigsmile.gif

pabandziau su druskos tirpalu , tai biski pasviesiejo unsure.gif , manau , gal dar reiketu pora karteliu pamirkyt ir gal nusivalys g.gif
Atsakyti