o iki tol visada valydavau su dantu pasta
pirkdama sidabro gaminiu kazkada gavau spec.servetele
QUOTE(dagli @ 2008 11 08, 13:41)
ir as su spec.servetele
Su senu dantu sepetuku ir dantu pasta.
SIdabro gaminius ,tai tikrai labai gerai valyt su amoniaku (stikline vandens ilasini amoniako ) .Isbandytas budas . O auksa senai senai valydavo su dantu pastos milteliais . Tada tikrai gerai nusisveisdavo ,o su pasta man kazkaip nelabai .Tai vat ir nezinau ka tam auksui naudot
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 11 21, 18:32)
man su bet kokia pasta neišsivalo
Sveiki, nepastebėjau, gal kas ir rašė apie kreidą. Atsimenu vaikystej sidabrinius indus valydavom su paprasčiausia kreida. Tik va papuošalams būtų sunkiau, bet stalo įrankiam tai padeda
QUOTE(Tata @ 2006 01 08, 19:49)
Nu labai ačiū, šis būdas
Nereikėjo beveik ir šveisti, įdėjau į stiklinę su folija, įbėriau druskos ir užpyliau verdančiu vandeniu. Nepraėjo nei penkios minutes ir visi dirbiniai jau buvo balti. Nu tiesa dar šiek tiek paploviau su Fairy, tai sublizgo
. Ačiū už patarimus

Mano valymo budas labai panasus, tik ne druska dedu, o ilasinu citrinos i verdanti vandeni su folija, rezultatas pradeda matytis is karto ir nebereikia sveisti su pasta. Pabandykit, tikrai pades
P.S. turiu tokia problemele, paskutiniu metu nuo visu mano auksiniu auskaru pardejo juoduoti ausies skyle, kur pradurta, o pries kelias dienas ir veidas, ten kur lieciasi auskaras, sakau, gal kazkas negerai su organizmu?
juvelyrenėse pardėse buna spec servetėlės. Papuošalus valau su jomis.
aš tai valau su soda,labai svariai isivalo
su soda arba su dantu pasta