Įkraunama...
Įkraunama...

Tauriųjų metalų valymas

pirkdama sidabro gaminiu kazkada gavau spec.servetele thumbup.gif
o iki tol visada valydavau su dantu pasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 11 08, 13:41)
pirkdama sidabro gaminiu kazkada gavau spec.servetele  thumbup.gif

ir as su spec.servetele thumbup.gif pirkau ja juvelyrineje parduotuveje.labai gerai daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Su senu dantu sepetuku ir dantu pasta. biggrin.gif
Atsakyti
SIdabro gaminius ,tai tikrai labai gerai valyt su amoniaku (stikline vandens ilasini amoniako ) .Isbandytas budas . O auksa senai senai valydavo su dantu pastos milteliais . Tada tikrai gerai nusisveisdavo ,o su pasta man kazkaip nelabai .Tai vat ir nezinau ka tam auksui naudot
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 11 21, 18:32)
Su senu dantu sepetuku ir dantu pasta. biggrin.gif

man su bet kokia pasta neišsivalo schmoll.gif , gal kažkiek ir pablizgina, bet va išbandžiau rembrandt balinančią dantų pastą thumbup.gif nepatikėsit, išvalo taip, kad papuošalai kaip nauji atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, nepastebėjau, gal kas ir rašė apie kreidą. Atsimenu vaikystej sidabrinius indus valydavom su paprasčiausia kreida. Tik va papuošalams būtų sunkiau, bet stalo įrankiam tai padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tata @ 2006 01 08, 19:49)
Nu labai ačiū, šis būdas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nereikėjo beveik ir šveisti, įdėjau į stiklinę su folija, įbėriau druskos ir užpyliau verdančiu vandeniu. Nepraėjo nei penkios minutes ir visi dirbiniai jau buvo balti. Nu tiesa dar šiek tiek paploviau su Fairy, tai sublizgo  thumbup.gif  thumbup.gif . Ačiū už patarimus  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Mano valymo budas labai panasus, tik ne druska dedu, o ilasinu citrinos i verdanti vandeni su folija, rezultatas pradeda matytis is karto ir nebereikia sveisti su pasta. Pabandykit, tikrai pades mirksiukas.gif

P.S. turiu tokia problemele, paskutiniu metu nuo visu mano auksiniu auskaru pardejo juoduoti ausies skyle, kur pradurta, o pries kelias dienas ir veidas, ten kur lieciasi auskaras, sakau, gal kazkas negerai su organizmu?
Atsakyti
juvelyrenėse pardėse buna spec servetėlės. Papuošalus valau su jomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 06 gruodžio 2008 - 11:11
aš tai valau su soda,labai svariai isivalo
Atsakyti
as tai pamerkiu i druskos tirpala -stipresni- kokiai nakciai, thumbup.gif
Atsakyti
Mano sidabrinės žvakidės puikiai nusivalė su dantų pasta. Seniau valydavau su dantų milteliais, bet dabar net nežinau ar jų kur nors dar yra pirkti. g.gif Dantų milteliai net labiau tiko valymui, nei dantų pasta.
Atsakyti
su soda arba su dantu pasta 4u.gif
Atsakyti