Įkraunama...
Įkraunama...

Tauriųjų metalų valymas

pabandykit su bulvių nuoviru. Į puodą įdėkite folijos (nuo šokolado) sudėkite šaukštus ir, išvirus bulvėm, užpilkit. Tikrai išvalys
Atsakyti
QUOTE(rutelyte @ 2008 05 19, 13:49)
aš šveičiu su tokia 'žalia pasta" ją šiaip naudoja dailininkai cinko plokštelėms šveisti, jos galima nusipirkti dailininkų reikmenyse, bent jau kaune rotušėj dailės salone "mūza" tikrai yra, kainuoja nelabai daug iki 10litų, nežinau kaip tiksliai vadinas  ant pakuotės rašo oxide of chronium, bet pasakykit žalia pasta metalui šveist ir pardavėjos turėtų žinot, reikia jos uždėt ant minkšto skudurėlio ir šveisti, kuo ilgiau šveisit tuo geriau nusivalys, aš savo sidabrinius stalo įrankius puikiai nusišveičiau, o buvo gerokai pajuodę.
arba dar šveičia su dantų pasta smile.gif

ta zale pasta tai geras dalikas ,ir auksui ir sidabrui sveisti.
Atsakyti
Su soda arba dantu pasta svelniai pasveitus-nusivalo thumbup.gif
Atsakyti
pries keleta metu is Amerikos buvau parsivezusi spec. krema sidabrui valyti - geriu geris, turiu pasakyti! Nors pati anksciau irgi valydavau su dantu pasta ir sepeteliu, bet efekto, - nepalyginsi...Bet jau uzdziuvo:( Tai dabar svarstau, ar tokiu spec. kremuku yra musu salelej?..
Atsakyti
nepatikėsit bet mano močiutė puikiai išvalydavo šaukštus su dantų pasta... tongue.gif
Atsakyti
O kaip ten su tuo LOC'u valyti reikia? blink.gif I gryna ar skiesta? g.gif
Atsakyti
pažįstama, dirbanti su sidabru, sakė, kad labai gerai yra pamerkti į bulvių tarkius ir paskui nuplauti, nusausinti. bet nebuvo aktualu, tai nesigilinau, kiek laiko markinti tuose tarkiuose unsure.gif
Atsakyti
man pukiai valo dantu pasta smile.gif , dar zinau, kad gerai valytu lupu dazais, bet nebandziau, nes nuturiu visada dazausi su blizgesiais ax.gif . esu keleta kartu ejusi i juvelyrikos parduotuve pas meistra kad truputi paslifuotu sidabrine grandinele ir vestuvini zieda, kad atgautu blizgesi. tai jis man sako atseit sidabras labai minkstas tai reiks daug nuslifuoti, o ziedas jau ryt bus vel toks pat kaip dabar, vistiek nubraizysiu. supykau, daugiau ten neisiu, eisiu kitur. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 02 09, 15:36)
O kaip ten su tuo LOC'u valyti reikia? blink.gif I gryna ar skiesta? g.gif

Aš užpilu gryno LOC'o ir su šepetėliu pašveičiu. Atnaujina šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(favoritė168 @ 2009 01 29, 15:03)
nepatikėsit bet mano močiutė puikiai išvalydavo šaukštus su dantų pasta... tongue.gif
drinks_cheers.gif sidabra as ir siandien valau pacia pigiausia rusiska dantu pasta is Maximos apatines lentynos, nes brangesnes dantu pastos tiesiog gaila - efektas tas pats, sidabras svyti smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Pigu, gretai ir tikrai labai gerai valo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 04 01, 08:59)
drinks_cheers.gif sidabra as ir siandien valau pacia pigiausia rusiska dantu pasta is Maximos apatines lentynos, nes brangesnes dantu pastos tiesiog gaila - efektas tas pats, sidabras svyti smile.gif

O pasta nesubraižo sidabro? Aš ir anksčiau valydavau su pasta.
Atsakyti