Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

nors gimdymu vyras liko šokiruotas, sakė daugiau niekada jame nedalyvaus..tik ne todėl kad pasišlykštėjo, tačiau jam sakė buvo sunku žiūrėt į mano kančias ir nieko negalėt padaryt.. dėl smileysex.gif tai jo atžvilgiu niekas nepasikeitė..jis kasdien manęs klausia na kada, kada..tačiau man ginė dar nerekomendavo, nes nepilnai sugijo kirpimas..visgi vakar sumąstėm pabandyt, bet pabandymas ir liko pabandymu, nes ka pajutau skausmą visas noras dingo doh.gif
Atsakyti
jau pora kartu pabandem tai kone kas nakt pradejo lyst doh.gif tipo atsigriebt nori... doh.gif
Atsakyti
Po dviejų mėnesių bandėm... schmoll.gif nepatiko. Skauda labai, bet gal tik pirmą kartą? Net bandyt nebesinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2008 10 29, 17:43)
Po dviejų mėnesių bandėm... schmoll.gif  nepatiko. Skauda labai, bet gal tik pirmą kartą? Net bandyt nebesinori g.gif

Man skaudejo kokius 4 -5 kartus, o veliau visi nemalonus pojuciai isnyko smile.gif
Atsakyti
Man ir paskaudejo kelis kartus ir po to jau viskas normaliai.Zinoma kai pirmas kartas buvo po gimdymo,tai ir buvo tikrai kaip pirmas kartas doh.gif
Atsakyti
nu tikrai kazkas negerai pas jus....... g.gif po gimdymo atsalusi buvau as manes vyras norejo tikrai,pasitenkinom glamonem o poto viskas kaip anksciau tapo thumbup.gif gal pati ka netaip darai arba jam problemos :verysad:linkiu tau sekmes,issiaiskinkit kas stovi tarp jusu.
Atsakyti
QUOTE(Armando mamyte @ 2008 04 30, 14:34)
pas mus su vyru viskas thumbup.gif  tikrai nesumazejo noras, netgi gal atvirksciai... as tokia atsalus po gimdymo buvau, o juk ir pertrauka buvo 6 savaites po cezario operacijos, ir likus iki gimdymo menesiukui as jau nebenorejau, sunku buvo su dideliu pilvuku, bet dabar viskas gerai, dziaugiames vienas kitu kaip visada thumbup.gif
o 4 kg pas mane irgi like, tik jie trukdo ne jam, o man ....
kazkokios kitos priezastys pas tavo vyra g.gif  gal tikrai yra kita moteris g.gif  pasikalbek su juo

user posted image
o kiek laiko turi praeiti po cezario kad vel galetum myletis? g.gif
Atsakyti
Po 2 savaiciu.Po biske po vale ir biggrin.gif smileysex.gif
Papildyta:
QUOTE(lincey @ 2008 10 31, 17:54)
user posted image
o kiek laiko turi praeiti po cezario kad vel galetum myletis? g.gif

Cia preklauso nuo taves,nuo sveikatos ,nuo noru blush2.gif galima ir kitaip pamilet vyra mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mums ir iskilo ta bedele...Po gimdymo tuoj bus praeje puse metu,o "lovos reikalai",kardinaliai pasikeite... verysad.gif
mylimes vos karta i savaite,o buna ir dar reciau,kai seniau bent 2-3 kartai budavo..
Man tai labai jaucias,kadangi nera ko ir slepti,vistik esame zmones ir turime potrauki tam reikalui,truksta tiesiog to imtymaus gyvenimo.
Galvojau jog labai vyras nuvargsta ar nepailsi gerai,deja..miegam mes puikiai,nes dukryte ismiega visa naktele be nubudimu,pailset uztenka laiko,nes ismiegam neretai visi po 10-8val.Namuose tikrai nepersidirba,darbe irgi..o va potraukio nebera..ka daryt??
bandyta buvo daug..ir zvakiu sviesoje vakariene romantiska,ir zvakiu sviesoje maudynes vonioje..deja nieko..
As jo klausiu ar as jam nebepatraukli ar kas nutiko?atskymas vienas-viskas gerai,tu man tokia pat patraukli,seksuali,as labai tave myliu...
tai kame reikalas cia?ar as jau tokia palikau kad jo nebetraukiu?
jauciu kaip manyje atsiranda kompleksu ir didziulis saves nuvertinimas..nebelaikau saves net patrauklia,nes baisiuosi net..nuolat apmastymai,ka darau ne taip,kad musu "lovos reikalai"taip paslijo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaciusss tu nepergivenk mirksiukas.gif taip jau buna.Mano vyras po pirmu vaiku pats bijodavo smileysex.gif suzinajau tik pokeliu metu priezasti doh.gif bijoju kad vel pastosiu,kad padaris man negerai ir ...

Tu tik nenulesk ranku,ir pirmin po biske tesk gundimu mirksiukas.gif

Viskas bus gerai.Neapleisk save,ir name vaisijok su seh halateliu .
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 11 01, 22:22)
Kaciusss tu nepergivenk  mirksiukas.gif taip jau buna.Mano vyras po pirmu vaiku pats bijodavo  smileysex.gif  suzinajau tik pokeliu metu priezasti  doh.gif bijoju kad vel pastosiu,kad padaris man negerai ir ...

Tu tik nenulesk ranku,ir pirmin po biske tesk gundimu  mirksiukas.gif

Viskas bus gerai.Neapleisk save,ir name vaisijok su seh halateliu .

Taip sakai jog viskas pasitaisys? g.gif
as jau zinok visokiu gudrybiu imuos,net stringus issitraukiau,kuriu siaip nelabai megstu biggrin.gif bet ko nepadarysi,del mylimo vyro gudrybiu 4u.gif
beda ta kad sustorejau nemenkai,koki 10kg gal net priaugau po netsumo,tai sakau gal tai,kad ir kunas kolkas dar nera stangrus,o sportuot tingis..
net nezinau,va tame ir beda kad jau paciai upas dingsta ka ir daryt..pradedu save nuvertint..
na bet aciu uz palaikyma,tikiuosi,viskas susitvarkys blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
vyras tai eidia tik as pati dar nenoriu, kol nebuvau pas dzine ir nezinau kas kaip ax.gif
Atsakyti