Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

na mes iskentem 1 men...oi kaip prase jis lotuliukas.gif ...bet as bijojau...o finale-patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na mes laukem 6 savaites, tada apziurejo gine, dave palaiminima kaip sakant ir viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
Niekas nepasikeite biggrin.gif
Atsakyti
Gal del nuovargio, ar del hormonu (maitinu) noras zenkliai sumazejo. Pati suprantu, kad tai negerai, bet taip yra. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineja 29 @ 2008 12 19, 19:50)
Niekas nepasikeite  biggrin.gif

kam man taip blush2.gif db as visai nebenoriu,o vyras lb nori verysad.gif
Atsakyti
Pas mane tai noro jokio, o tik diiiiidele baime blush2.gif vis galvoju kaip cia ilgiau uzvilkinti tai blush2.gif
Atsakyti
nei jokios baimes nieko nejautėm, aisku savaime noras ir malonumas buvo didelis. Sakyciau po gimdymo musu aistra dar labiau sustiprejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 11:53)
Sveiki,
po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai verysad.gif Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"?

Sveikutes,man praejo 4.5 men po gimdymo paskutiniu metu po lytiniu santykiu atsiranda kraujo ir jauciu kazkoky tempima viduje,gal kuriai kas panasaus buvo?as gimdziau ne Lietuvoje gimdymas buvo labai ilgas 72 val pora men po gimdymo buvau gryzus namo iskart lekiau pas daktare ji apziurejo tik is isisores nenorejo judint sake randai gyja buvau plysus ir dar plius kirpo.Nerimauju kas cia gali buti kodel taip yra gyvenu UK bet pas situs debilus daktarus net nesinori eiti...
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 04 30, 14:50)
Priezastis- kita moteris

nu nereikia taip grieztai iskart ax.gif wub.gif
Atsakyti
niekas nepasikeite, tik man gal noro maziau ax.gif
Atsakyti
kad musu tetukui tai nei iki gimdymo, nei po gimdymo norai nepasikeite blush2.gif
Atsakyti
na man praejo po gimdymo 4 men, bet dar skauda, plysau ir kirpo doh.gif doh.gif
po to kai leido gn jau myletis, tai super skaudejo, dabar irgi skauda... tai ir noras baigia praeiti, bet mb protingas ir supranta... kaip jums/ ar dar skauda po gimdymo, kiek laiko skaudejo?
Atsakyti