Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 02 02, 13:58)
Mes su vyru po 3 savaiciu  smileysex.gif (kai tik nustojau kraujuot po gimdymo ir siuvimo zaizdele  buvo uzgijusi).
Vyras kartu buvo gimdyme, viska iki smulkmenu mate, bet tikrai nepasislykstejo, tik sake kad dar labiau myli mane, nes pamate kaip sunku moteriai gimdyti ir koks brangus vaikas yra ax.gif

drinks_cheers.gif va čia normalus vyras ir normalus požiūris thumbup.gif
Atsakyti
pakolkas jokiu bedu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 02 02, 13:58)
Mes su vyru po 3 savaiciu  smileysex.gif (kai tik nustojau kraujuot po gimdymo ir siuvimo zaizdele  buvo uzgijusi).
Vyras kartu buvo gimdyme, viska iki smulkmenu mate, bet tikrai nepasislykstejo, tik sake kad dar labiau myli mane, nes pamate kaip sunku moteriai gimdyti ir koks brangus vaikas yra ax.gif

tai normalus sveiko proto vyras ir negaletu pasislykstet savo vaiko atejimo, lygtai pats negimdytas butu buves...tada ir savo mama turetu slykstetis, kaip ji gimde
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 02, 18:43)
tai normalus sveiko proto vyras ir negaletu pasislykstet savo vaiko atejimo, lygtai pats negimdytas butu buves...tada ir savo mama turetu slykstetis, kaip ji gimde

labai teisingai pasakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 02, 17:43)

Tai temos klausimas ir buvo : "lytiniai santykiai po gimdymo, ar vyras vis dar geidžia jūsų?" Tai ir norejau atsakyti, kad vis dar geidzia ir kad gimdymas nepakeite i mane poziurio blogaja prasme
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 06 19, 12:15)
as tai gal jau ir visai noreciau, beveik 4 savaites po gimdymo jau, bet mano vyras tai net nezinau, elgiasi su manim kaip su vaiko mama, bet ne zmona, is jo puses nematau jokio potraukio, gal kai pradesim myletis viskas issispres, bet kolkas tai gyvenam kaip pensininkai, pavalgom, paziurim kartu telika ir einam miegot doh.gif

Pazystama situacija... po pirmo vaiko viskas buvo thumbup.gif bet va po antro...as gal per daug rupinuos vaikais nei juo? nzn man atrodo kad pakankamai, bet gal is salies ir kitaip...jis sako kad jam dingo jausmai man...kazkaip man sunku suprasti tai ir keliu sau klausimus, gal jis turi kita o viska bando nusukti ta linkme kad del vaiko, tipo rupestis ir pan...? nesuprantu tada, nes katik nusipirkom nama kaip ir naujas gyvenimo etapas, nauji rupesciai...tai jei jis turi kita kam tada visa tai? as cia tiesiog mastau, gal kas gali padet? 4u.gif
Atsakyti
man tas pats po antro vaiko jau šeši men, o smileysex.gif tik du kartus, esu tikra kad yra kita schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorikste @ 2009 02 09, 18:09)
man tas pats po antro vaiko jau šeši men, o  smileysex.gif tik du kartus, esu tikra kad yra kita schmoll.gif

Uzjauciu, verysad.gif
Atsakyti
mums nieks nepasikeitė. tik tiek, kad dažnai esam pavargę ir tingim blush2.gif nereik norėt rekordų, juk dukrytė tiek energijos atima doh.gif
Atsakyti
o pas mus beda yra su manim, nes as nebenoriu blush2.gif ax.gif nu nereikia man to nors tu ka doh.gif nors iki nestumo buvau seksualiai aktyvi, o va dabar, tai darau vien is pareigos ir labai jau retai...
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2009 02 20, 11:27)
o pas mus beda yra su manim, nes as nebenoriu blush2.gif  ax.gif  nu nereikia man to nors tu ka doh.gif  nors iki nestumo buvau seksualiai aktyvi, o va dabar, tai darau vien is pareigos ir labai jau retai...

Ira budu sau padeti tokioj situacijoj. 4u.gif
Atsakyti
Po gimdymo jau po dvieju savaiciu,,prisiprasiau,,nors ir po cezario tongue.gif ,bet tokia ,,depresuha,,buvo uzpuolus-visur ir visada tik apie mazaja tekalbejo-manes kaip ir neber.... blink.gif gerai,kad pats pastebejo,kad man negerai-ir situacija atsargiai wub.gif issprende wub.gif
Atsakyti