Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Man skaudėjo 6sav. Kai pabandėm pirmą kart, tai net akyse žalia pasidarė nuo skausmo doh.gif Bet po kelių savaičių, t.y 8 sav po gimdymo jau viskas buvo gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 30, 02:04-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 12 30, 02:04)
na man praejo po gimdymo 4 men, bet dar skauda, plysau ir kirpo  doh.gif  doh.gif
po to kai leido gn jau myletis, tai super skaudejo, dabar irgi skauda... tai ir noras baigia praeiti, bet mb protingas ir supranta... kaip jums/ ar dar skauda po gimdymo, kiek laiko skaudejo?

man irgi tas pats po plysimo ilgai skaudejo ir baime labai didele buvo verysad.gif nes gimdziau labai sunkiai, paskui lyg ir noras sumazejo ir dar pykciai visokie doh.gif bet zinai suemiau save i rankas pabandeme ir nieko pora kartu buvo gana nemalonus jausmas g.gif paskui gerai thumbup.gif viskas gryzo ir geras ir daznas vezias lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 30 gruodžio 2008 - 15:39
QUOTE(pukuotukas @ 2008 12 30, 13:39)
man irgi tas pats po plysimo ilgai skaudejo ir baime labai didele buvo verysad.gif  nes gimdziau labai sunkiai, paskui lyg ir noras sumazejo ir dar pykciai visokie  doh.gif bet zinai suemiau save i rankas pabandeme ir nieko pora kartu buvo gana nemalonus jausmas  g.gif paskui  gerai thumbup.gif  viskas gryzo ir geras ir daznas vezias lotuliukas.gif

Paskaicius cia jusu as jau tikrai labai bijau, o kas bus veliau, jai dabar noro nebeliko, nei man nei vyrui?! ir dar tie plysimai kirpimai, ar sexsas gali buti toks koks anksciau po to? siaubas vis labiaau ir labiau bijau to nelemto gimdymo ir jo pasekmiu.
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2008 12 30, 16:59)
Paskaicius cia jusu as jau tikrai labai bijau, o kas bus veliau, jai dabar noro nebeliko, nei man nei vyrui?! ir dar tie plysimai kirpimai, ar sexsas gali buti toks koks anksciau po to? siaubas vis labiaau ir labiau bijau to nelemto gimdymo ir jo pasekmiu.

Nebijokit! Ir neklausykit tu, kurios gasdina, kad bus blogai...Gal ir skaudes pirmus kartus, bet tai ne gimdymo skausmas, viskas praeis, svarbu artumas, pasitikejimas partneriu. Patikekit, sugyja visi siuvimai, niekas ten neissitampo taip, kaip daznai cia nupiesia.Daznai po gimdymo viskas tik pagereja.
Ir as beijojau, o dabar galiu pasakyti,kad be reikalo.Linkiu,kad ir Jums taip butu... 4u.gif
Atsakyti
Pirmi kartai po gimdymai panasu kaip pirmas mirksiukas.gif Bet po to viskas gerai, gal net geriau, nse tampi vienas kitam dar artimesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 01 08, 10:29)
Nebijokit! Ir neklausykit tu, kurios gasdina, kad bus blogai...Gal ir skaudes pirmus kartus, bet tai ne gimdymo skausmas, viskas praeis, svarbu artumas, pasitikejimas partneriu. Patikekit, sugyja visi siuvimai, niekas ten neissitampo taip, kaip daznai cia nupiesia.Daznai po gimdymo viskas tik pagereja.
Ir as beijojau, o dabar galiu pasakyti,kad be reikalo.Linkiu,kad ir Jums taip butu... 4u.gif

Aciu, uz padrasinima, smile.gif pasistenksiu bent apie tai negalvoti,aciu,
Atsakyti
O maniskis irgi po gimdymo atsalo verysad.gif
Is kart,kai pagimdziau,tai sokinejo aplinkui kada bus galima,kada bus galima,o kai po gimdymo praejo 2men ir pasimylejom,tai kazkaip keistas jis pasidare verysad.gif Jau ir nebelenda prie manes,nei pabuciuoja..viska bandziau,kad ji suviliot ir pusnuoge laksciau,ir gundanciai rengiausi ir viska,bet beveik nulis verysad.gif Klausiau gal turi kita,bet jis kategoriskai atsake ne.Ir taip jis pastoviai salia,tai manau kitos nera..O pries nestuma,tai jis man ramiai praeit neleisdavo,vis lisdavo ir lisdavo..
As sakau,gal kas ne taip,ar kuom skiriasi myletis kai pagimdziau,o jis sako,na truputi skirias,na truputi minksciau dabar pas tave ten verysad.gif
Viskas po to pasakymo as kompleksa sau isivariau verysad.gif
Po to pirmo pasimylejimo dar buvo keli,bet as jau nebegaliu atsipalaiduoti..jis mane guodzia,kad viskas pas mane ten susitvarkys po puses metu ir vel viskas bus gerai,gailisi,kad leptelejo man apie ta "minkstuma"..bet kompleksas jau yra man
Dabar bijau myletis,nors noras didelis yra..
Zodziu,gyvename atskirai

O del skaudejimo,tai man nelabai skaudejo,nors plysus buvau
Tiesa jis su manim nescia( na jau kai pilvas pradejo matytis) irgi nesimylejo.
Sakydavo,kad negali,nes jam tas pilvas ir zinojimas,kad leliukas pilve kazkaip trukdo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indruse: 09 sausio 2009 - 13:39
Kadangi pirmojo vyro nemylejau, tai buvo gera priezastis tureti su juo lytiniu santykiu kuo reciau.. blush2.gif

O si karta labai noreciau, kad butu viskas gerai, nes laukiuosi mylimo vyro kudikio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruse @ 2009 01 09, 12:30)
O maniskis irgi po gimdymo atsalo  verysad.gif
Is kart,kai pagimdziau,tai sokinejo aplinkui kada bus galima,kada bus galima,o kai po gimdymo praejo 2men ir pasimylejom,tai kazkaip keistas jis pasidare  verysad.gif  Jau ir nebelenda prie manes,nei pabuciuoja..viska bandziau,kad ji suviliot ir pusnuoge laksciau,ir gundanciai rengiausi ir viska,bet beveik nulis verysad.gif Klausiau gal turi kita,bet jis kategoriskai atsake ne.Ir taip jis pastoviai salia,tai manau kitos nera..O pries nestuma,tai jis man ramiai praeit neleisdavo,vis lisdavo ir lisdavo..
As sakau,gal kas ne taip,ar kuom skiriasi myletis kai pagimdziau,o jis sako,na truputi skirias,na truputi minksciau dabar pas tave ten  verysad.gif
Viskas po to pasakymo as kompleksa sau isivariau  verysad.gif
Po to pirmo pasimylejimo dar buvo keli,bet as jau nebegaliu atsipalaiduoti..jis mane guodzia,kad viskas pas mane ten susitvarkys po puses metu ir vel viskas bus gerai,gailisi,kad leptelejo man apie ta "minkstuma"..bet kompleksas jau yra man
Dabar bijau myletis,nors noras didelis yra..
Zodziu,gyvename atskirai

O del skaudejimo,tai man nelabai skaudejo,nors plysus buvau
Tiesa jis su manim nescia( na jau kai pilvas pradejo matytis) irgi nesimylejo.
Sakydavo,kad negali,nes jam tas pilvas ir zinojimas,kad leliukas pilve kazkaip trukdo..

tai ne tu kompleksa turi o tavo vyras. molis kazkoks.
Atsakyti
o as tau pasakyti noreciau nepergyvenk tu taip, vyras tavo truputi perdeda greiciausei, gal prisiziurejo per gimdyma ten visko... ir seip nekekvienam labai jau lengva priimti ta fakta kad is "ten" vaikiukas islindo, greiciusei nieks pas tave "ten nepasikeite" tik vyrui duok truputi laiko uzsimirsti, ir nereikia labai daznai apie tai ji kamantineti, na ir jai problemele neopasitrauks yra tokiu pratimeliu, o jai pas gyditojus del to kreipsies israsys zvakuciu sutraukiancius raumenis , ar seip ko, bet mano patarimas butu nespausk vyro per daug, viskas gris i savo vezes,
Atsakyti
na, mano vyras tuo klausimu tai nepasikeite... pasikeiciau as.... man kazkaip kol kas nereikia visai sekso. tikiuos su laiku 'pasveiksiu'... o vyrelis kencia kolkas... aisku sugriunam karts nuo karto, bet jau ne taip daznai kaip pries vaikiuka...
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 01 10, 16:14)
o as tau pasakyti noreciau nepergyvenk tu taip, vyras tavo truputi perdeda greiciausei, gal prisiziurejo per gimdyma ten visko... ir seip nekekvienam labai jau lengva priimti ta fakta kad is "ten" vaikiukas islindo, greiciusei nieks pas tave "ten nepasikeite" tik vyrui duok truputi laiko uzsimirsti, ir nereikia labai daznai apie tai ji kamantineti, na ir jai problemele neopasitrauks yra tokiu pratimeliu, o jai pas gyditojus del to kreipsies israsys zvakuciu sutraukiancius raumenis , ar seip ko, bet mano patarimas butu nespausk vyro per daug, viskas gris i savo vezes,

Jei rasete man,tai jis pas mane per gimdyma nedalyvavo,tad negalejo prisiziuret ten kazko schmoll.gif O del kamantinejimo,paklausiau tik viena karta,man uzteko jo atsakymo,daugiau apie tai neklausinejau..
Nes nors ir noreciau paklausti nera kaip,nes mes nebesimylime,gyvename atskirai
Atsakyti