Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Indruse @ 2009 01 10, 15:27)
Jei rasete man,tai jis pas mane per gimdyma nedalyvavo,tad negalejo prisiziuret ten kazko schmoll.gif  O del kamantinejimo,paklausiau tik viena karta,man uzteko jo atsakymo,daugiau apie tai neklausinejau..
Nes nors ir noreciau paklausti nera kaip,nes mes nebesimylime,gyvename atskirai

Taip rasiau tau, ir atleisk nemanau kad problemele tavy, greiciausei vyrui kazkos bizingas uzejo, nesikrimsk su tavimi tikrai nieko blogo, kartais vyrai sunkei perkelia vaikucio atejima i seima, juk sitokios dideles permainos, ir mamytes demesys tik mazyliui, ir tt, tau linkiu stiprybes , istvermes, gal maziuka labai neramu turit? gal tetukas pavargo?! be to finansinei sunkumai daznai uzklumpa gimus kudikeliui gal taviskis del to labai pergyvena, seip siuliciau pasikalbeti gal ka pavyks ispresti, jokiu budu neatideliokit velesniam laikui, problemos savaime neisgaruos,
Atsakyti
Na paziuresim kaip cia bus pas mane, pagimdziau pries dvi savaites ir vyras dalyvavo visame procese ir saremiuos ir gimdyme, nors is pradziu irgi galvojo, kad gali pakenkti po to ir noras praeiti ar velniai zino kas pasidaryti su psichika, bet pakolkas laukiam nesulaukiam kada galesim. Ir vyras labai demesingas man ir visaip kabinejasi ir nori, bet negalim. Toks jausmas, kad daugiau gerbia, supranta kaip moteri po gimdymo ir beje liko priaugti 20 kg, bet tai noro jam nemusa. pakolkas.tik reik sulaukti kada galesim
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 04 30, 14:50)
Priezastis- kita moteris

nu ko jus iskart kategoriska tokia?as tiesiog manau kad vyrui sokas gavosi..maniskis irgi nenorejo dalyvauti,bijojo pasislyksteti,bet gavosi kad sudalyvavo..pradzioj irgi bijojo myletis..bijojo kad man skaudes,kad plys ten viskas..bet po poros menesiuku viskas ok gavos thumbup.gif taigi gryzom prie iprasto ritmo wub.gif
Atsakyti
O pas mus isvis idomiai...nei as, nei vyras nenori ax.gif bet gyvename kartu...o vaikui greit metukai. ax.gif Esame abu pavarge ir pikti unsure.gif , tik nezinau, kiek visa tai tesis...
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 01 10, 20:56)
Taip rasiau tau, ir atleisk nemanau kad problemele tavy, greiciausei vyrui kazkos bizingas uzejo, nesikrimsk su tavimi tikrai nieko blogo, kartais vyrai sunkei perkelia vaikucio atejima i seima, juk sitokios dideles permainos, ir mamytes demesys tik mazyliui, ir tt, tau linkiu stiprybes , istvermes, gal maziuka labai neramu turit? gal tetukas pavargo?! be to finansinei sunkumai daznai uzklumpa gimus kudikeliui gal taviskis del to labai pergyvena, seip siuliciau pasikalbeti gal ka pavyks ispresti, jokiu budu neatideliokit velesniam laikui, problemos savaime neisgaruos,

Finansiniu problemu neturim, o leliukas is pradziu neramus buvo, bet dabar viskas tvarkoje. Tetukas nedirba, naktim nesikelia, tai nuo ko jam pavargti?? schmoll.gif
O ka su juo kalbeti? Pasakyti, kad palauk pas mane viskas sustangres? As juk nezinau kaip ten pas mane ir kaip bus ateityje unsure.gif Gal tikrai ten labai issitempe,nes pati labai smulki buvau, o leliukas didelis gime,plysau labai,menesi laiko is lovos nesikeliau,mano mama praktiskai visa menesi mano leliuka ziurejo kol as sustiprejau verysad.gif Nebera jo salia,tai jau ir nera prasmes sneketi. Gyvenu su suneliu.
Atsakyti
o pas mus viskas kaip ir buve pries nestuke.gif ...pagimdziau,ir po 6sav smileysex.gif pradejom rolleyes.gif ...vyras ,kad ir dalyvavo gimdyme-nieko siurpaus ten nepamate-nes virs galvos man stovejo,o ne tarp koju rolleyes.gif
Atsakyti
Nepasakyciau,kad po gimdymo kazkas pasikeite,nors vyras ir dalyvavo procese,ir mate viska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2009 01 15, 02:03)
o pas mus viskas kaip ir buve pries  nestuke.gif ...pagimdziau,ir po 6sav smileysex.gif pradejom rolleyes.gif ...vyras ,kad ir dalyvavo gimdyme-nieko siurpaus ten nepamate-nes virs galvos man stovejo,o ne tarp koju rolleyes.gif

QUOTE(estetė @ 2009 01 28, 17:24)
Nepasakyciau,kad po gimdymo kazkas pasikeite,nors vyras ir dalyvavo procese,ir mate viska  ax.gif

pas mus tas pats drinks_cheers.gif irgi dalyvavo ir gi viskas kaip buve wub.gif
Atsakyti
[quote=Indruse,2009 01 15, 00:23]
Finansiniu problemu neturim, o leliukas is pradziu neramus buvo, bet dabar viskas tvarkoje. Tetukas nedirba, naktim nesikelia, tai nuo ko jam pavargti??

as manau kad ne tavyje problema buvo,o pas tavo vyra,nieko viskas susitwarkys,praeis laiko ir pamatysi jis galesis kad taip pasielege,bet jau gali buti per velu........ Linkiu tau stiprybes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2009 01 12, 17:04)
Na paziuresim kaip cia bus pas mane, pagimdziau pries dvi savaites ir vyras dalyvavo visame procese ir saremiuos ir gimdyme, nors is pradziu irgi galvojo, kad gali pakenkti po to ir noras praeiti ar velniai zino kas pasidaryti su psichika, bet pakolkas laukiam nesulaukiam kada galesim. Ir vyras labai demesingas man ir visaip kabinejasi ir nori, bet negalim. Toks jausmas, kad daugiau gerbia, supranta kaip moteri po gimdymo ir beje liko priaugti 20 kg, bet tai noro jam nemusa. pakolkas.tik reik sulaukti kada galesim

nukris tie kg net nepastebėsi, nemigo naktys, tempas su vaiku lauke vaikščiojant, t.y. stumdant vežimėlį....viskas susideda
jei vyras normalus ir myli, tai lytiniai santykiai dar net geresni po gimdymo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(oksike @ 2008 12 30, 16:59)
Paskaicius cia jusu as jau tikrai labai bijau, o kas bus veliau, jai dabar noro nebeliko, nei man nei vyrui?! ir dar tie plysimai kirpimai, ar sexsas gali buti toks koks anksciau po to? siaubas vis labiaau ir labiau bijau to nelemto gimdymo ir jo pasekmiu.

gali gali...
viskas juk sugyja
o kaip jau minėjo merginos, tai po gymdymo vėl jautiesi kaip pirmą kartą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PrestoTea @ 2009 01 13, 15:44)
O pas mus isvis idomiai...nei as, nei vyras nenori ax.gif bet gyvename kartu...o vaikui greit metukai. ax.gif Esame abu pavarge ir pikti unsure.gif , tik nezinau, kiek visa tai tesis...

O jis tau sakė, kad nenori? Gal tiesiog laukia, kol tu žengsi pirmą žingsnį ax.gif
Atsakyti
Mes su vyru po 3 savaiciu smileysex.gif (kai tik nustojau kraujuot po gimdymo ir siuvimo zaizdele buvo uzgijusi).
Vyras kartu buvo gimdyme, viska iki smulkmenu mate, bet tikrai nepasislykstejo, tik sake kad dar labiau myli mane, nes pamate kaip sunku moteriai gimdyti ir koks brangus vaikas yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 02 vasario 2009 - 13:00