NUO 3 NESTUMO MEN. PRADEJAU KRAUJUOTI IR BEVEIK VISA NESTUMA PRAVAIKSCIOJAU SU "GRESENCIU"
TODEL MINTIS MYLETIS NEBUVO KILUSI. IR NET PO GIMDYMO BUVO KOMPLIKACIJU, TODEL PASIMYLEJOME GAL DAR P 3-4 MEN.
QUOTE(Migliukas81 @ 2009 05 07, 14:39)
Mes irgi visa nestuma mylejomes, be jokiu problemu
Bet dabar.... Vienintele proga tai daryti yra vakare apie 23h, kai lelyte jau uzmigdyta naktiniam mieguciui. MB labai nori, o as po visos dienos atsigulu i lova jau visai be jegu ir taip norisi ta laika isnaudoti poilsiui, miegui... bet kartais, kad ir per nenora atsakau i vyro glamones, na ir pasimylime... zinoma, jis mane sujaudina ir oras myletis atsiranda eigoje, bet taip butu faina jeigu paciai to noretusi, o ne versti save...
Bet dabar.... Vienintele proga tai daryti yra vakare apie 23h, kai lelyte jau uzmigdyta naktiniam mieguciui. MB labai nori, o as po visos dienos atsigulu i lova jau visai be jegu ir taip norisi ta laika isnaudoti poilsiui, miegui... bet kartais, kad ir per nenora atsakau i vyro glamones, na ir pasimylime... zinoma, jis mane sujaudina ir oras myletis atsiranda eigoje, bet taip butu faina jeigu paciai to noretusi, o ne versti save...
MAN IRGI TAS PATS.
QUOTE(DASIK @ 2009 05 07, 16:43)
MAN IRGI TAS PATS.
KAZKUR SKAICIAU , KAD PO GIMDYMO MOTINYSTES INSCINKTAS DAUG STIPRESNIS NEGU MOTERS KAIP " PATELES"
YPAC KAI DAR MAITINA
QUOTE(Raselelyte @ 2009 05 07, 19:47)
AŠ JAU NEGALIU PASITEISINIMŲ PRISIGALVOTI
QUOTE(DASIK @ 2009 05 08, 00:35)
AŠ JAU NEGALIU PASITEISINIMŲ PRISIGALVOTI
ANKSČIAU PO GIMDYMO TAI SAVIJAUTA NE KOKIA BUVO , O DABAR ŽODIS " PAVARGAU "
JAU NEPADEDA
KARTAIS PAGALVOJU, JUK PATI BUSIU KALTA JEIGU PAS KITĄ PABĖGS

tai vat ir man baisu, kad i kitas zvalgytis prades
Na va, pasirodoas ne viena tokia. Nors anksciau paskaicius mamyciu pasisakymus pasirode kitaip. Man irgi buvo is pradziu nenoriu, pavargusi, bet vyrui reikia, o po kurio laiko viskas pradejo asocijuotis su nemaloniais dalykais
Dabar stengiuosi sau padeti, kovoti su tuo jausmu...
Musu pirmas kartas buvo gal menuo po gimdymo(ilgai tepliojo,laukiau kol siulai visi iskris).bet mum nepavyko
Skaudejo,vyrui nepavyko "prasibrauti", pasirode kraujo.Paskui nulekiau pas gine,ji apziurejo,viskas tvarkoj ir antras kartas jau ejo kaip sviestu patepta
Siaip nestumo metu libido buvo auksciausiam taske-visada norejau ir vyras mielai tuo naudojosi
Dabar geismas gerokai apmalses,bet greiciausiai jau ne vaikas, o bendri santykiai itakoja
Siaip nestumo metu libido buvo auksciausiam taske-visada norejau ir vyras mielai tuo naudojosi
Dabar geismas gerokai apmalses,bet greiciausiai jau ne vaikas, o bendri santykiai itakoja
na pas mus ta pat6i situacija vyrAS Nori o as tokia isvargusi kad trik kuo greiciau i lova,bet vistiek reikia paskui ir noras eigoje atsiranda.
pas mus irgi viskas tas pats vyras nori manes kiekviena nakti o as ne net nezinau kodel,problema tame jog pavargstu visa diena su dukryte o kai ji uzmiega tada as noriu pasiilseti tv paziuret ramiai pakalbet,o vyras vis galvoja kad as jo nebe noriu ir jis man atsibodo jog as atsalau ir pan..
sunku kai nesupranta manes ir nemoku jam paaiskint jog jis niekuo detas jog tai as kalta nes pervargstu
idomu kaip vyrai ar nedingtu jiems noras taip bunant su vaiku istisas dienas
idomu kaip vyrai ar nedingtu jiems noras taip bunant su vaiku istisas dienas
QUOTE(VilijaVVK @ 2009 05 16, 12:27)
na man irgi panasiai, rodos is naujo reikia bandyti vienas kita pazint toje srityje, nes jauciu kad jis kartais nezino kaip po gimdymo su manim elgtis 
Labai teisingai pasakyta
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 05 17, 10:58)
Labai teisingai pasakyta
man irgi toks jausmas kad daro ne taip
matyt po gimdymo reikia isnaujo mokint
reik abiems mokintis is naujo