Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Bumbukliaska @ 2009 04 02, 14:59)
Pritariu nusiteikimas labai svarbu. Kai jauciames grazios, savimi pasitikincios, tada mokam but isdykusios biggrin.gif  Manau reikia galvoti apie save, ko tau reikia, kad lovoj butu gera, tada bus gera ir vyrui biggrin.gif  4u.gif

100 proc drinks_cheers.gif

QUOTE(mieliauske @ 2009 04 11, 13:48)
...iki nestumo myledavomes kaip patrake,  bet tik pastojus viskas apsiverte aukstyn kojom.. vyras atsalo..bunam visur kartu, bet seksas  lyg tabu ir taip jau beveik 2 metus, deja nepadejo nei grozio salonai, nei brangus apatiniai..

O tu nebandei apie tai su juo pasikalbeti?
Atsakyti
visalaik sau sakiau kad oi kaip atsigriebsiu po gimdymo...mylesimes kaip pasele,bet db situacija visai kitokia smile.gif visai nesinori to sekso..o vyrelis reikalauja biggrin.gif
Atsakyti
Po gimdymo viskas daug geriau ax.gif
Atsakyti
Vyras kaip norejo taip ir tebenori, nepasikeite niekas... Uztat as nebenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2009 04 01, 11:40)
tikiuosi, man taip nebus... ir isvis bijau tos dideles pertraukos... jau ir dabar, kai laukiuosi, mes praktiskai nesimylim, nes bijo maniskis, o jei dar paskui nebus noro, kad nenusuktu na lieva... reiks imtis kazkokiu viliojimo priemoniu  blush2.gif
Papildyta:
thumbup.gif

O dėl ko tavisškis baiminasi? rolleyes.gif Dėl leliuko? Jei turi nėštumo vadovą, gerai duoti paskaityti skyrių apie mylėjimąsi ir tai, ką jaučia ar nejaučia vaikiukas pilve. Tiesiog jį reikėtų nuraminti mirksiukas.gif kad nieko čia tokio.

Na... pasiskaitau visokių istorijų... verysad.gif gerai, kad daugiausia vis tik gerų rolleyes.gif

Mes su SB intymiu klausimu abu tai mėgstam dažnai doh.gif na, tai gerai, žinoma blush2.gif dabar jau visai dienos į pabaigą, pasikeitė kai kas- negalim bet kaip, juk pilvas trukdo hihihi.gif
Tikiuosi, jog po nestuke.gif viskas bus gerai smile.gif Aišku, neramumų yra, juk natūralu rolleyes.gif
Atsakyti
Po pirmo nestumo tik ir laukem kada bus galima lotuliukas.gif, dabar laukiam antro ir jau svaigstam, kada galesim isdykauti wub.gif
Atsakyti
Iki nestumo pabaigos likus 2 men nesimylejom, bet ne mano, o vyro iniciatyva, manau, bijojo jis. Bet po gimdymo praejus 2 men vel pradejom myletis ir viskas super - man tai dar geriau nei anksciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 04 20, 00:43)
Po gimdymo viskas daug geriau  ax.gif

Pas mus taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
mane ir drauges prigazdino, sake jeigu vyras dalyvauja gimdyme, tai jis po to nenori savo moters, nes prisiziuri gimdymo negrazumu. tai as tikiuos kad MB irgi nesumastys manes nebenoreti blink.gif nors dar gali buti kad jei sunkus gimdymas, as pati nenoresiu is baimes pastoti doh.gif visaip juk buna... ax.gif
Atsakyti
MB sake,kad jei galetu-sudraskytu mane biggrin.gif .siaip mylejomes visa nestuma,o dabar laukiam kada...ui,greiciau wub.gif
Atsakyti
ir mums po gimdymo daug geriau. smile.gif manau kad suartino mus sitas isgyvenimas 4u.gif
Atsakyti
niu tikiuos kad ir pas mus bus viskas ok. ax.gif
Atsakyti