QUOTE(Hytka @ 2009 04 30, 21:15)
Ingridastar, viskas bus gerai, juk arteja toks svarbus ir nuostabus momentas jusu seimos gyvenime. As taip noreciau patirti ta dziauksma dar karta
As irgi megeja paskaitineti ivairiais saves svietimo klausimais, dirbti su savimi. Esu kazkur skaiciusi, kad kartais moteris augindamos vaikus patiria toki dzaiuksma, tokia palaima matydamos savo vaikus augant, jeims ka nors zavaus darant, kad ta palaimabuna prilyginama orgazmui. Nesupraskim brangiosios tiesiogiai

Niekas nekrenta ant zemes ir nedejuoja del susitraukianciu maksties raumenu teikiamo malonumo. Tai vidine palaima...
Labai myliu savo dukra, negaliu gyventi be savo vyro, ziauriai ji myliu... Labai noriu savo meile paskirstyti vienodai, nei is vieno kazko neatimt...
Taip ir bus

Aš irgi galvoju, kad reikia stengtis vienu neužgožti kito. Juk dažniausiai iš meilės vaikai gimsta

tai vyro negalima nustumti į antrą planą, nes su juo susipažinom prieš užsimezgant džiaugsmeliui

O vaikai tai irgi kažkas tokio- na, man dar priešaky, bet man akyse ir stovi tas vaizdas, kai per echo pamačiau tą mažučiuką vaikeliuką su tooookiais mažučiukais pirščiukais ant rankyčių ir kojyčių, širdelė kaip plaka...

nepakartojamas vaizdas. Ir dabar jau kai vaikeliui nėra vietos ir kai galiu užčiuopt smailius keliukus arba kulniuką
Nu žodžiu.
Tik žinoma, norisi, kad viskas būtų sklandu ir po gimdymo
Taip sakant, su ta optimizmo gaidele ir linkiu mums visoms kuo geriausių emocijų su savo antrom pusėm