QUOTE(~Sunny~ @ 2010 02 23, 13:33)
Man irgi baisiai skauda, atrodo, kad ten siunant pasiaurino
Pirmas kartas buvo 2 men po gimdymo, 3 kartus is viso mylejomes. As pro sukastus dantis.. Ir kai isgirstu is vyro- nori pasimylet? tai mane net nupurto, nes zinau, kadvel laukia tas skausmas...
Nesuprantu ar cia del fiziniu priezasciu ar psichologiniu..nesuprantu ar nenoriu todel kad skauda, ar skauda todel kad nenoriu...

Nesuprantu ar cia del fiziniu priezasciu ar psichologiniu..nesuprantu ar nenoriu todel kad skauda, ar skauda todel kad nenoriu...
manau, kad skausmas ne del plysimo/kirpimo ir siuvimo... pvz man dare cezari, bet kai mylejomes pirma karta po berods 6 ar 8 savaiciu, taip pat jauciau skausma. o taip buvo, manau, tiesiog del "sausumo" makstyje... bet cia ne del to, kad nebutu noro, ar kad partneris nepakankamai sujaudina (bent jau man buvo atvirksciai - po tokios pertraukos buvau labai pasiilgusi vyro) - po gimdymo taip jau buna, kad kankina ta "sausra", todel pabandykit su lubrikantais - manau, viskas iskrat pasitaisys... nors man ju kazkaip taip ir neprireike - viskas ir taip susitvarke neuzilgo