Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Nu pas mane problemu tai nera, as pati labai norejau tai pirma rodziau iniciatyva jau po 4.5 savaites santykiavome. Svorio as tai daug priaugau 22 kg. bet priekaistu tai niekad negirdejau, vyras sako, svarbu kad toki vaika grazu pagimdiai, svoris jau nebesvarbu. Liko man dar 7 kg. kaip nors iki vasaros reik numesti. g.gif
Atsakyti
Pasimylejom po 5 sav. rolleyes.gif buvom baisiausiai vienas kito issiilge... man siek tiek skaudejo, bet artumo jausmas buvo mielesnis uz viska wub.gif po visko paklausiau na ir kaip tau?? jis atsake nuostabiai biggrin.gif reik manyti niekas nepasikeite
Atsakyti
mano vyras jau dabar nekantrauja,kada galėsim mylėtis. naktį net apsikabinęs miegot negali,sakė per daug norisi (tik atsigulam iškart draugelis pasiruošęs blush2.gif ) tai laukiam nesulaukiam kada galėsim mylėtis,nes ir aš labai noriu,o dar tik savaitė praėjo doh.gif tik nežinau kaip bus vėliau, dabar tai baimė yra,pagalvojus kaip reikės mylėtis kai taip skauda kirpimo randus doh.gif
Atsakyti
sad.gif o pas mus visai kita beda... tiksliau as beda... vyras tai manes tikrai nori ir labai, bet va man noras dinges... ir taip dinges,kad net nzn ka deryt... bijau kad tokiu savo saltumu galiu pakenkt puikiam musu bendravimui,bet nezinau kas daros... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 15:15)
sad.gif  o pas mus visai kita beda... tiksliau as beda... vyras tai manes tikrai nori ir labai, bet va man noras dinges... ir taip dinges,kad net nzn ka deryt... bijau kad tokiu savo saltumu galiu pakenkt puikiam musu bendravimui,bet nezinau kas daros... sad.gif

daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai doh.gif
o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera blush2.gif
Atsakyti
Pas mus viskas gerai buvo, berods po keturių sav. pabandėm. Pradžioj man buvo baisu, bet paskui įsivažiavom...
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 03 24, 11:23)
daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai doh.gif
o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera blush2.gif

oj nea tiek ilgai tai negerai nenoret verysad.gif tikiuosi man taip nebus,nes gaila vyro,o jei tai uzsites ilgiau tai ir nalieva gali nueit,o ir kaltint nebus ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 14:15)
sad.gif  o pas mus visai kita beda... tiksliau as beda... vyras tai manes tikrai nori ir labai, bet va man noras dinges... ir taip dinges,kad net nzn ka deryt... bijau kad tokiu savo saltumu galiu pakenkt puikiam musu bendravimui,bet nezinau kas daros... sad.gif

ir man tas yra...problema tame, kad negaliu atsipalaiduoti, antras vaikas vis blogai miega, o jau jai tuoj 2metukai sukaks... vis bijau kad ateis blush2.gif , vyras mato, bet nieko nesako, retai buna kada atsipaliduoju...ir noras netoks kaip anksciau, tikuosi kad nuo nuovargio, nes per 3.6metu nebuvo nei vienos nakties, kad po kelis kartus manes nezadintu vaikai, tokiuosi kada nors miegos jie abu gerai...ojjj kaip as laukiuuuuuuuu....
Atsakyti
Na ka gi, miniu nesimylejimo metines lotuliukas.gif Niekam to nelinkiu doh.gif Linkiu tik geru ir supratingu vyru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 03 24, 17:28)
oj nea tiek ilgai tai negerai nenoret verysad.gif  tikiuosi man taip nebus,nes gaila vyro,o jei tai uzsites ilgiau tai ir nalieva gali nueit,o ir kaltint nebus ka  doh.gif

drinks_cheers.gif Mano taip ir nuejo nalieva, nes 8 menesius nenorejau jo po gimdymo, taip, kad moterys nelaikykit savo vyru alkanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 11, 00:23)
drinks_cheers.gif Mano taip ir nuejo nalieva, nes 8 menesius nenorejau jo po gimdymo, taip, kad moterys nelaikykit savo vyru alkanu  smile.gif

verysad.gif ne nenoriu kad nueitu i kaire....
labai stengiuosi per save perlipt ir visokias juros gerybes vakarienei darau,tik beda kad jos manes neveikia,o vyrui dar liudniau ir labiau nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 04 10, 19:42)
Na ka gi, miniu nesimylejimo metines lotuliukas.gif Niekam to nelinkiu doh.gif  Linkiu tik geru ir supratingu vyru 4u.gif

tiek ilgai imanoma istempt? blink.gif g.gif

vagsas vyras 4u.gif
Atsakyti