Nu pas mane problemu tai nera, as pati labai norejau tai pirma rodziau iniciatyva jau po 4.5 savaites santykiavome. Svorio as tai daug priaugau 22 kg. bet priekaistu tai niekad negirdejau, vyras sako, svarbu kad toki vaika grazu pagimdiai, svoris jau nebesvarbu. Liko man dar 7 kg. kaip nors iki vasaros reik numesti.

mano vyras jau dabar nekantrauja,kada galėsim mylėtis. naktį net apsikabinęs miegot negali,sakė per daug norisi (tik atsigulam iškart draugelis pasiruošęs
) tai laukiam nesulaukiam kada galėsim mylėtis,nes ir aš labai noriu,o dar tik savaitė praėjo
tik nežinau kaip bus vėliau, dabar tai baimė yra,pagalvojus kaip reikės mylėtis kai taip skauda kirpimo randus

QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 15:15)

daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai

o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera

Pas mus viskas gerai buvo, berods po keturių sav. pabandėm. Pradžioj man buvo baisu, bet paskui įsivažiavom...
QUOTE(mabi @ 2010 03 24, 11:23)
daugeliui moteru taip buna, ir tas nenoras gali labai ilgai uzsitesti, man jo jau nera daugiau nei du metai
o mano vyras, kaip katinas aplinlk lasinius vaiksto apie mane. bet vat man, tai jokio noro nera

oj nea tiek ilgai tai negerai nenoret

QUOTE(reda86 @ 2010 03 23, 14:15)

ir man tas yra...problema tame, kad negaliu atsipalaiduoti, antras vaikas vis blogai miega, o jau jai tuoj 2metukai sukaks... vis bijau kad ateis

Na ka gi, miniu nesimylejimo metines
Niekam to nelinkiu
Linkiu tik geru ir supratingu vyru

QUOTE(reda86 @ 2010 03 24, 17:28)
oj nea tiek ilgai tai negerai nenoret
tikiuosi man taip nebus,nes gaila vyro,o jei tai uzsites ilgiau tai ir nalieva gali nueit,o ir kaltint nebus ka 

QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 11, 00:23)

labai stengiuosi per save perlipt ir visokias juros gerybes vakarienei darau,tik beda kad jos manes neveikia,o vyrui dar liudniau ir labiau nori

QUOTE(Murlyka @ 2010 04 10, 19:42)
Na ka gi, miniu nesimylejimo metines
Niekam to nelinkiu
Linkiu tik geru ir supratingu vyru 

tiek ilgai imanoma istempt?

vagsas vyras