Pirkau vaistinej

QUOTE(jolitka @ 2005 05 20, 18:37)
Man irgi ta pati problema del mazuju koju pirsciuku. Bet jau kokia savaite naudoju skysti nuo nuospaudu "Alpino" (apie 4 lt) kainuoja, ir rezultatas matosi. Pirsciukai pabalo ir pati kieta oda lupasi. Kai viskas nusilupo, tai pirstukas svelnus kaip kudikio 

Na aš irgi kai ką nuo nuospaudų esu naudojus, bet nusilupa odytė ir pirštukas vis tiek lieka raudonas

QUOTE(dorado @ 2004 06 13, 20:43)
Pardaveja siule kazkoki krema, kuri reikia tept tik karta i savaite. Pajuokavau, kad kojas siaip jau plaunu kur kas dazniau nei karta per savaite
Taciau , sake, tas kremas daugiau gydantis ir naudojant kasdien issauseja oda. Nedrysau tokio pirkt, nes nevargstu nuo per didelio koju prakaitavimo...
Noretusi kokio gerai gaivinancio "metinio" purskalo, bet pasiulyt tokio pardaveja nesugebejo...

Noretusi kokio gerai gaivinancio "metinio" purskalo, bet pasiulyt tokio pardaveja nesugebejo...
vasara kojas puskalioju ESCENTI firmos COOL FEET purskalu, tikrai fainas, metinis su arbatmedzio aliejum. pirkau rimi uz eee... gal 12 ar 15 lt, bet man kaskaip 2 metam jo uztenka

QUOTE(body @ 2005 05 23, 12:34)
vasara kojas puskalioju ESCENTI firmos COOL FEET purskalu, tikrai fainas, metinis su arbatmedzio aliejum. pirkau rimi uz eee... gal 12 ar 15 lt, bet man kaskaip 2 metam jo uztenka 

turiu sios firmos koju pilinga, geras dalykas. Beje mokejau 6lt, dezikas panashiai irgi kainuoja.
QUOTE(Libra @ 2004 06 14, 09:44)
Yra Biok firmos dezodorantas kojoms
Toks baltas akmenukas, ji reikia pamirkyti vandenty ir paskui patepti ******, visa diena kojos be kvapelio

Sitie drusku mineralai yra visokiu dydziu. As dabar turiu universalu, tai panaudoju visam kunui. Ji sudrekini ir tepi labiausiai prakaituojancias kuno vietas. Man labiau patinka nei kvepiantys dezodorantai ir tikrai saugo nuo nemalonaus kvapo. Ir as naudoju, ir kiti seimos nariai nuciumpa. Tik va, nuo kitu problemu (kietos odos, nuospaudu) tikrai nepades....
neseniai nusipirkau aparata pedikiurui ir esu labai patenkinta
taip gerai mazolius nuema

QUOTE(lanaa @ 2005 05 24, 15:25)
neseniai nusipirkau aparata pedikiurui ir esu labai patenkinta
taip gerai mazolius nuema 

Prašyčiau detaliau apie tą aparatą....
na cia nieko blatno.tai tiesiog elektrinis aparatas, kuris susideda is koto jungiamo i rozete ir visokiu keiciamu antgaliu, kurie sukdamiesi slifuoja nagus, ar mozolius. na tokie aparatai, buna pas manikiuristes.
QUOTE(lanaa @ 2005 05 24, 15:55)
na cia nieko blatno.tai tiesiog elektrinis aparatas, kuris susideda is koto jungiamo i rozete ir visokiu keiciamu antgaliu, kurie sukdamiesi slifuoja nagus, ar mozolius. na tokie aparatai, buna pas manikiuristes.
kiek kainuoja?

mano tai brangus 600lt, nes skirtas kirpykloms, bet siaip buna ir tokiu naminiu apie 150lt kainuoja normalesnis (drauge turi, sake irgi nuslifuoja, na gal ne toks galingas, bet namu salygom visai neblogai ), kazkur net maciau uz 30-60lt, tik man atrodo tie uz 30lt nelabai ka nuslifuos, nes apsukos per mazos.
QUOTE(lanaa @ 2005 05 24, 16:55)

Gal galit patart ka daryti, kad basutes nenutrintu koju. Man labai patinka atviri aukstakulniai isispiriami, tai man tokiu basuciu virsus nutrina kojas. Pleistrais apsiklijuot, bet islenda jis, nesilaiko gerai...ir siaip 10pleistru nesinori detis, jokio grozio nebelieka.