Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

Cia kazkuri sake, kad gaili pinigeliu pedikiurui... Bet VIS TIEK verkia, kad baisios kojos...
As tai siulyciau bent VIENA karta nueti pasidaryti pedikiuro, kad viska sutvarkytu.. o jau po to mozotis kremukais ir t.t. smile.gif Na tiesiog TESTI sutvarkytu koju prieziura.. nes as kaip isivaizduoju, pacioms jumi nelabai pavyksta sutvarkyti si reikala.. Tai jau geriau, kad kazkas kitas bent karteli sutvarkytu, o tada ir pacioms lengviau bus.. smile.gif
As tai naudoju toki kazkoki koju bruzekli.. na pedos formos.. smile.gif Is pradziu nusisveiciu siurkstesne puse, paskui svelnesne.. ir kulniukai kaip kudikio.. smile.gif Paskui pasitepu AVON kulnu minkstinamuoju kremuku ir viskas.. smile.gif
Tik sakau.. kazkodel man atrodo, kad jei su kulnais jau nieko gero, is pradziu vis tiek reiktu profesionalo pagalbos.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diksė: 18 balandžio 2005 - 09:56
Labas visoms

Na problema tokia. Mano vyras pamises del graziu pedu, o as megstu vaikscioti basa. Ka ten megstu DIEVINU. Kaip suprantat minksti rozinio parselio spalvos padai drambliuko svajones. Bet ti nesvarbiausia problema. Negaliu suminkstinti ju net rimtai tuo uzsiimant.
Ka darau. Ivairias voneles mirkau, po to tepu kremu ir i kojines. Geriau veikia kai taip pabuna per nakti. Nusipirkau pylinga. Toks grubaus smeliuko. Na trinu akmenuku nepadeda. Uzstagareje mozoliai verysad.gif nenori isnykti.
Girdejau kad pries nakti reikia issitepti vazelinu ir mautis kojines. Nebandziau. Reiks isbandyti smile.gif
Pasidalinkite savo paslaptimis Plyyyyyyyyyyyyyz.

Zuzulka (liet. k. Boruzele)
Atsakyti
nuo nuospaudu man padejo faberlic kremumas, bet gal tau ne sito reikia? yra avon kulnu minkstinamasis kremas, retkarciais pasitepu. labai ****** suminkstina pasibruzinus su metaliniu bruzekliu, man atrodo kad jis geriau nusveicia nei akmenukas.
Atsakyti
QUOTE(Zuzulka @ 2005 05 09, 02:48)
Labas visoms

Na problema tokia.  Mano vyras pamises del graziu pedu, o as megstu vaikscioti basa.  Ka ten megstu DIEVINU.  Kaip suprantat minksti rozinio parselio spalvos padai drambliuko svajones.  Bet ti nesvarbiausia problema.  Negaliu suminkstinti ju net rimtai tuo uzsiimant. 
Ka darau.  Ivairias voneles mirkau, po to tepu kremu ir i kojines.  Geriau veikia kai taip pabuna per nakti.  Nusipirkau pylinga. Toks grubaus smeliuko.  Na trinu akmenuku nepadeda.  Uzstagareje mozoliai  verysad.gif nenori isnykti. 
Girdejau kad pries nakti reikia issitepti vazelinu ir mautis kojines.  Nebandziau.  Reiks isbandyti  smile.gif
Pasidalinkite savo paslaptimis  Plyyyyyyyyyyyyyz.

Zuzulka (liet. k. Boruzele)

JEi tie padukai kieti ir dar gelsvos spalvos - pasižiūrėk ar ten tikrai nėra grybelis.... ypač jei dar šerpėtoja...
Man paprastai padeda vonelės ir po to nušveitimas suragėjusio sluoksnio. Ir svarbu nepersistengti šveičiant.... tada oda dar albiau kerštaus...
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2004 06 14, 06:01)
as i ta akmeneli jau pora metu pasiziuriu pasiziuriu ir vis nesiryztu nusipirkt.

O tu ji pati bandei? Ar negriauzia nuo jo koju, mat man jis i druskos gabala panasus  blink.gif

O gal kas bandet lietuviskus margaritos kremus kojoms. Bent jau pigus.
Nors esu pirkusi pernai vasara rusiska krema kojoms, tai labai maloniai salde, bet toks nemaloniai riebus buvo, kad tepdavau nebent vakare, kai jau niekur eit nebereikia....

bandziau as ta margaritos tai man visai nieko ax.gif suteikia ilgalaiki svaros pajuti+saugo nuo grybelio rolleyes.gif bet va kvapelis manes nezavi...ir vasara manau kito reiktu pasiieskot nes jis prakaito gal ir nelabai sulaikytu cry.gif
Atsakyti
jau rasiau kitoj temoj, bet ir cia uzfiksuosiu biggrin.gif

nusipirkau svaros prekese koju krema prestige uz 2.6lt ir patenkinta kaip slyva, nes pralenke visus kitus pries tai naudojamus.
Atsakyti
Jau keleri metai važiuodama prie jūros vežuosi Protecting balm su alijošiaus ir ramunėlių aliejais, t.y. apsauginį balzamą kojoms (prek. ženklas Scholl). man padai anksčiau net sutrūkinėdavo nuo jūros druskų, o šis balzamas atstato sukeldėjusią ar suragėjusią odą. dabar tepu jį profilktiškai, tad jokio diskomforto. Perku vaistinėse. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Swiaikos,

Matyt nuo siaurų batelių nešiojimo, mažasis kojos pirštukas pasidengia kažkokių storu odos sluoksniu. Kai jį nušveičiu - is lieka kažkoks raudonas. Nelabai kokie kremai padeda ir pan.
Gal kuri jau buvo susidūrusi su šia problema?
Kaip sprendėt?
Noriu ir vėl gražių kojų pirštukų cry.gif
Atsakyti
Daugelis rašė, kad nakčiai gerai mūvėti kojinėm, prieš tai patepus pėdas kremu. Aš kažkur skaičiau, kad dar veiksmingiau kojas įkišti į maišelį, o tik po to į kojines. Man taip nepavyksta, nes labai erzina per naktį su kojinėm būt sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 20, 10:48)
Swiaikos,

Matyt nuo siaurų batelių nešiojimo, mažasis kojos pirštukas pasidengia kažkokių storu odos sluoksniu. Kai jį nušveičiu - is lieka kažkoks raudonas. Nelabai kokie kremai padeda ir pan.
Gal kuri jau buvo susidūrusi su šia problema?
Kaip sprendėt?
Noriu ir vėl gražių kojų pirštukų cry.gif

as irgi tokia problemele turiu sad.gif
pirstuko nesveiciu, bet ta stora odele tiesiog nukarpau blush2.gif
Atsakyti
Man irgi ta pati problema del mazuju koju pirsciuku. Bet jau kokia savaite naudoju skysti nuo nuospaudu "Alpino" (apie 4 lt) kainuoja, ir rezultatas matosi. Pirsciukai pabalo ir pati kieta oda lupasi. Kai viskas nusilupo, tai pirstukas svelnus kaip kudikio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 05 20, 17:37)
Man irgi ta pati problema del mazuju koju pirsciuku. Bet jau kokia savaite naudoju skysti nuo nuospaudu "Alpino" (apie 4 lt) kainuoja, ir rezultatas matosi. Pirsciukai pabalo ir pati kieta oda lupasi. Kai viskas nusilupo, tai pirstukas svelnus kaip kudikio tongue.gif

va suerzino, o kur pirko nepasake nono.gif
Atsakyti