Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(Hacone @ 2005 03 12, 00:09)
Bonifacija, ar cia sitas К-9 КРЕМ ДЛЯ НОГ ОТ МОЗОЛЕЙ И НАТОПТЫШЕЙ
С молочной и салициловой кислотами? Специальный препарат для борьбы с сухими мозолями и натоптышами на ногах. Размягчает мозолистые образования, плотную кожу натоптышей, постепенно отслаивая ее слой за слоем. Постепенно, при регулярном применении, мозоли и натоптыши исчезают.

Способ применения: крем наносят локально на зону натоптыша или мозоли, сверху наклеивают пластырь и оставляют на сутки и более. При незначительных мозолях достаточно наносить крем 2 раза в день. 30 ml, nedidele tutele.

dar yra toks: К-8 БАЛЬЗАМ ДЛЯ СУХОЙ КОЖИ НОГ С маслом календулы
Способ применения: небольшое количество крема наносят на кожу ступней, уделяя особое внимание пяткам. Кожу массируют в течение 5 минут до полного впитыания препарата. 50 lm, truputi didese
kuris ju? kur pirkai? ziuriu, kad lietuvoj jo lyg ir nebuna. tik rusijoj, lenkijoj, vengrijoj, vokietijoj ir rumunijoj  g.gif

Gi Faberlic platinama kosmetika, net tema chia yra sukurta wink.gif Gali ten pasiklaust, gal kuri platina. Kiek atsimenu kodas K8 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 03 13, 11:04)
Gi Faberlic platinama kosmetika, net tema chia yra sukurta wink.gif Gali ten pasiklaust, gal kuri platina. Kiek atsimenu kodas K8  mirksiukas.gif

atsiprasau uz neismanyma. bet kas tas kodas? blink.gif
Atsakyti
Mano ir siaubingi kulnai !!! Mano mamos irgi ,-tai galvoju, kad paveldejau. blush2.gif Bandziau ir is maximos ta stiklini buteliuka ir avono kremuka bet nepadejo. Dabar nusprenziau kad bandysiu svogunus biggrin.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2005 03 13, 22:36)
atsiprasau uz neismanyma. bet kas tas kodas?  blink.gif

kiekviena preke kataloge turi savo koda, tai vat shito kremo kodas K8 mirksiukas.gif

К-8 БАЛЬЗАМ ДЛЯ СУХОЙ КОЖИ НОГ:

user posted image
Atsakyti
jau kaip aciu Bonifacija smile.gif jau kad ieskosiu smile.gif

brit, ir man matyt paveldeta.
o svogunai, kaip supratau, nuo skilinejimo, o ne nuo sukietijimo, brit. Ka?
Atsakyti
PRIEŠ GERUS METUS NAUDOJAU LENKŲ FIRMOS KREMĄ "LEN" , SKIRTĄ SPECIALIAI SUTRŪKINĖJUSIEMS KULNAMS GYDYTI. POVEIKIS NEREALUS.
DAR NAUDOJAU IR TOS PAČIOS FIRMOS RANKŲ KREMĄ. PATI YPATINGO EFEKTO NEPAJUTAU, TAČIAU MANO MAMOS NAGAI, IKI TOL SILPNI IR NULŪŽINĖJĘ, LYG BURTŲ LAZDELE MOSTELĖJUS, TAIP IŠAUGO IR SUTVIRTĖJO. GAILA, BET NIEKUR NEBERANDU TO KREMO, IEŠKOJAU IR EUROVAISTINĖJ, IR DROGE. GAL KAS MATĖT, KUR JO YRA PIRKTI. BŪČIAU LABAI DĖKINGA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2005 03 15, 16:59)
jau kaip aciu Bonifacija smile.gif jau kad ieskosiu smile.gif

brit, ir man matyt paveldeta.
o svogunai, kaip supratau, nuo skilinejimo, o ne nuo sukietijimo, brit. Ka?

Svarbu, kad padetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif
Artėja vasara ir žiūriu, kad mano kojyčių kulnų išvaizda ne per geriausia cry.gif Naudoju pemzą, kremus skirtus minkšinti kulnų odą, bet kad nelabai padeda sad.gif Noriu gražių ir ne jokių šerpetojančių blush2.gif Gal jūs esate atradę kažką, kas padeda išlaikyti gražias pėdas? 4u.gif Pedikiūrui kažkaip gala pinigėlių verysad.gif
Noriu savo jėgom susitvarkyt kulniukus biggrin.gif Būtų labai smagu, jei pasidalintumėte savo patirtimi biggrin.gif
Atsakyti
o mano pedutes visai subludijo, dabar net skura lupinetis pradejo.. net jokie kremai nepadeda.. jei patepu kokiunuo prakaito tai niezeti pradeda... Dar koki koju gryba isitaisysiu.. blink.gif Nu bet tikiuo iveikti, kazi kaip cia butu galima man tas savo kojikes susitvarkyt? sad.gif
Atsakyti
Man tai kulnai neskilinėja, bet kad oda negraži - šerpetoja, kaip su tuo kovojate? biggrin.gif
Atsakyti
ar nebandete Oriflame minkstinamojo koju kremo? net ir tos, kurios skeptiskai ziuri i sia kompanija, pabandziusios si krema- kito nebenaudoja thumbup.gif
Atsakyti
Na aš tai 1/2 kart į savaitę mirkau savo kojytes vandenyje su tokiu skysčiu "Vanočka dlia nog" thumbup.gif thumbup.gif Rusiška. Kainuoja apie 6 litus. Tada patepu kojų kremu iš Avon ir į kojinytes kojytes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti