
nemegstu griliaziniu saldainiu, fuu

Medaus tortas- daiktas nevalgomas
Jokiom aplinkybėm.


viskas kas su kokosais
ir sokolado su razinom, dar su dzemais nalabai ka megstu

ir sokolado su razinom, dar su dzemais nalabai ka megstu
Keista, koks skirtingas žmonių skonis! Aš pavyzdžiui dievinu juodąjį kartųjį šokoladą, jis man toks tikras, grynas. Tik jį galiu valgyt ir mėgautis... O pieniškas, tai kažkokia nesąmonė, tenesupyksta jo mėgėjai... Skanu ir Nomeda, ir karvutė, paragaukit šiuolaikinės, tokios, kur karamelė atsikandus saldainį varva, Norfoj yra, pamatysit, niamu niamu.
Nemėgstu grietinėlės, todėl ir tortų su grietinėlėm, šmėlėm neeee. Ir šiaip tortai šiuolaikiniai mane vimdo, riebūs, neskanūs. Nu nebent jei tų kremų visokių nėra, tai tada viskas ok. Ir pritariu dėl paukščių pieno, nelb jis man... Kokoso aš irgi ne mėgėja
todėl nesuprantu žmonių, kurie jį dievina
Griliažas, hematogenas kartais yra nuostabus skanėstas. Anksčiau aš žiauriai nekenčiau hematogeno, bet dabar fainas dalykas, visgi geriau nei šokoladas (kcal atžvilgiu), o juk panašus...
Mano aplinkoj daug kas nemėgsta Kregždutės, o mano mamai lb patinka. Man ir toks nieko, bet kad jau lb lb tai ne. Belgiškas šokoladas yra gėris, nėra ko lygint su tom karūnom, nors, atvirai pasakius, juodas karūnos šokoldas tikrai neblogas, visi kiti..
Nemėgstu grietinėlės, todėl ir tortų su grietinėlėm, šmėlėm neeee. Ir šiaip tortai šiuolaikiniai mane vimdo, riebūs, neskanūs. Nu nebent jei tų kremų visokių nėra, tai tada viskas ok. Ir pritariu dėl paukščių pieno, nelb jis man... Kokoso aš irgi ne mėgėja

Griliažas, hematogenas kartais yra nuostabus skanėstas. Anksčiau aš žiauriai nekenčiau hematogeno, bet dabar fainas dalykas, visgi geriau nei šokoladas (kcal atžvilgiu), o juk panašus...
Mano aplinkoj daug kas nemėgsta Kregždutės, o mano mamai lb patinka. Man ir toks nieko, bet kad jau lb lb tai ne. Belgiškas šokoladas yra gėris, nėra ko lygint su tom karūnom, nors, atvirai pasakius, juodas karūnos šokoldas tikrai neblogas, visi kiti..

Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu... Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys.
Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų
Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų

O zinote kodel jie tokie saldus ? ,nes cukrus yra kaip koncervantas ,visi gaminiai gali stoveti daug ilgiau ,as pavyzdiui negaliu paimti burna tu atvestiniu biskvitiniu vyniotiniu jaaaaau taips saldu ,kad valgant net nosi prakaitas ismusa
,galiojimo laikas apie metus kur tai matyta
.Zodziu tai nevalgomas daminys
.O juodas virs 80 % kartusis sokoladas
,nors kainele tai joooooo
.O belgisko niekada neragavau is kur jo gauti ?










Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus
nu jau tokia šlikštybė
o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais



QUOTE(dlambliukas @ 2008 07 21, 18:47)
Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus
nu jau tokia šlikštybė
o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais 



va ir man su saldumynais taip pat

QUOTE(aviete5 @ 2008 06 24, 19:21)
Turėtų atrodyti ne taip kaip aprašė svytejimas ezero dugne

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 21, 03:18)
Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu... Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys.
Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų
Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų

Tas kartusis šokoladas super


Dar prie nesaldžių saldumynų priskirčiau kai kuriuos guminukus vaisinius ir pan.
Džiovinti vaisiai ir panna cotta

O as tai nepakenciu parduotuviniu tortu su sviestiniu kremu
ir is viso dauguma pirktiniu tortu kazkoks nesusipratimas


Nekenčiu zefyrų ir į juos panašių guminukų. Taip pat kisieliaus. Nemėgstu labai kremiškų ledų (tik pieniškus ir šerbetus), bet kokių desertų su riešutais (nebent būtų sumalti ir praradę "riešutišką" pavidalą).
Taip pat nemėgstu sviestinių ar giretininių kremų ir bezė papuošimų ant tortų. Ir apskritai perriebintų tortų, jei gaivumo nors kiek trūksta, tai jau geriau išvis be torto ką nors švęsti.
Taip pat nemėgstu sviestinių ar giretininių kremų ir bezė papuošimų ant tortų. Ir apskritai perriebintų tortų, jei gaivumo nors kiek trūksta, tai jau geriau išvis be torto ką nors švęsti.
Nemegstu saldumynu, kuriuose yra razinu (sokolade, leduose, tortuose pyraguose - fui). Chalvai taip pat sakau ne
