Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn

nemegstu griliaziniu saldainiu, fuu biggrin.gif
Atsakyti
Medaus tortas- daiktas nevalgomas schmoll.gif Jokiom aplinkybėm. schmoll.gif
Atsakyti
viskas kas su kokosais doh.gif
ir sokolado su razinom, dar su dzemais nalabai ka megstu
Atsakyti
Keista, koks skirtingas žmonių skonis! Aš pavyzdžiui dievinu juodąjį kartųjį šokoladą, jis man toks tikras, grynas. Tik jį galiu valgyt ir mėgautis... O pieniškas, tai kažkokia nesąmonė, tenesupyksta jo mėgėjai... Skanu ir Nomeda, ir karvutė, paragaukit šiuolaikinės, tokios, kur karamelė atsikandus saldainį varva, Norfoj yra, pamatysit, niamu niamu.

Nemėgstu grietinėlės, todėl ir tortų su grietinėlėm, šmėlėm neeee. Ir šiaip tortai šiuolaikiniai mane vimdo, riebūs, neskanūs. Nu nebent jei tų kremų visokių nėra, tai tada viskas ok. Ir pritariu dėl paukščių pieno, nelb jis man... Kokoso aš irgi ne mėgėja drinks_cheers.gif todėl nesuprantu žmonių, kurie jį dievina

Griliažas, hematogenas kartais yra nuostabus skanėstas. Anksčiau aš žiauriai nekenčiau hematogeno, bet dabar fainas dalykas, visgi geriau nei šokoladas (kcal atžvilgiu), o juk panašus...

Mano aplinkoj daug kas nemėgsta Kregždutės, o mano mamai lb patinka. Man ir toks nieko, bet kad jau lb lb tai ne. Belgiškas šokoladas yra gėris, nėra ko lygint su tom karūnom, nors, atvirai pasakius, juodas karūnos šokoldas tikrai neblogas, visi kiti.. blush2.gif
Atsakyti
Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu... Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys.

Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų verysad.gif
Atsakyti
O zinote kodel jie tokie saldus ? ,nes cukrus yra kaip koncervantas ,visi gaminiai gali stoveti daug ilgiau ,as pavyzdiui negaliu paimti burna tu atvestiniu biskvitiniu vyniotiniu jaaaaau taips saldu ,kad valgant net nosi prakaitas ismusa lotuliukas.gif ,galiojimo laikas apie metus kur tai matyta doh.gif doh.gif doh.gif .Zodziu tai nevalgomas daminys schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .O juodas virs 80 % kartusis sokoladas nestuke.gif ,nors kainele tai joooooo doh.gif .O belgisko niekada neragavau is kur jo gauti ? bigsmile.gif
Atsakyti
Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus blink.gif nu jau tokia šlikštybė doh.gif o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2008 07 21, 18:47)
Negaliu pakęsti saldumynų, kuriuose yra anyžiaus blink.gif nu jau tokia šlikštybė doh.gif o MB tai patys mėgstamiausi su anyžiais doh.gif

va ir man su saldumynais taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aviete5 @ 2008 06 24, 19:21)
O kaip tokie turėtų atrodyti? user posted image

Turėtų atrodyti ne taip kaip aprašė svytejimas ezero dugne smile.gif
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 21, 03:18)
Aš nekenčiu ir labai pykstu ant visų saldumynų, kuriuose padauginta sukraus- deja, parduotuvėse visi saldumynai visada būna tooookie saldūs, kad net gerklę graužia, pykina ir tas cukrus užgožia visų ingridientų skonį- ir gaunasi toks nuobodus, nuvalkiotas ir vienodas gryno cukraus skonis- lyg kitų produktų nebūtų dėta, nes jų visai nesijaučia per tą cukrų.. Kai gaminu namie pagal kokius receptus, tai dedu cukraus gal tik trečdalį viso nurodyto recepte kiekio, nes kitaip man būna per saldu...  Pirkti- beveik niekada neperku, arba žinau keletą rūšių saldumynų, kurie nesaldūs, ir perku tik juos, bet jų yra vienetai, ir dažniausiai labai brangūs- nes cukrus pigus ir sunkus, o jei cukraus mažai, o daug kitų gerų, brangių produktų- išeina brangiau toks nepersaldintas gaminys.

Dėl šių priežasčių labai mėgstu kuo kartesnį šokoladą- perku IKI tokį prancūzišką, kuris beveik be cukraus ir be saldiklių- t.y. kartesnis negu kartus-gryn kaip be cukraus skonis (nepalyginsi su tais mums žinomais kitais cukriniais "karciaisiais")- man jis -šokolado idealas, bet plonytė plytelė kainuoja dešimt litų verysad.gif

Tas kartusis šokoladas super thumbup.gif Niam niam wub.gif
Dar prie nesaldžių saldumynų priskirčiau kai kuriuos guminukus vaisinius ir pan.
Džiovinti vaisiai ir panna cotta wub.gif
Atsakyti
O as tai nepakenciu parduotuviniu tortu su sviestiniu kremu wacko.gif ir is viso dauguma pirktiniu tortu kazkoks nesusipratimas schmoll.gif
Atsakyti
Nekenčiu zefyrų ir į juos panašių guminukų. Taip pat kisieliaus. Nemėgstu labai kremiškų ledų (tik pieniškus ir šerbetus), bet kokių desertų su riešutais (nebent būtų sumalti ir praradę "riešutišką" pavidalą).
Taip pat nemėgstu sviestinių ar giretininių kremų ir bezė papuošimų ant tortų. Ir apskritai perriebintų tortų, jei gaivumo nors kiek trūksta, tai jau geriau išvis be torto ką nors švęsti.
Atsakyti
Nemegstu saldumynu, kuriuose yra razinu (sokolade, leduose, tortuose pyraguose - fui). Chalvai taip pat sakau ne schmoll.gif
Atsakyti