Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Ačiū visoms už supratimą ir gerus žodžius. Išmiegojau šiandien viena, vyras su dukryte kitame kambaryje, tai jau savijauta tokia, kad net gyvent noris, ko vakar nebebuvo ax.gif
Tikrai esu visoms dėkinga už patarimus ir supratingumą. Vakar kai pasakiau, kad ateik pienuko tai vaikas su visais batais į lovą įsikraustė wub.gif
Raideles, o varškės kompresai tai kaip jie dedami? Varškė šildoma turi būti?
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 04 29, 19:15)
Iš mano patirties,
mano močiutė baisiai pergyvena, kiek čia galima žindyti ir dar pabaigos nesimato cool.gif bandė su manim ginčytis, gėdinti, įkalbinėt, bet kartasi aš jau ir pikčiau atskydavau. tai sugalvojo mano vyrui paskambint, gal galvojo, akd jis nežino  lotuliukas.gif ir liepė vyriškai man liept nujunkyt, nes jau gana.
Kadangi liepiau nesipykti - tai tik pasakėm, kad čia mūsų reikalas......

Sveikos,
mano mociutei rugsejo men. bus 90 metu. Buvom balandzio men. aplankyti ir ji teiravosi ar dar maitinu. Atsakiau, kad taip (mano sunui dabar 1,5 metu). Tai ji tik mane pagyre ir sake, tik nenutrauk thumbup.gif Mociute mano teti maitino ilgai. Sake, jis jau gerai kalbedavo ir atbeges pasiprasydavo. Tik jo tetis (mano senelis ) eme ji gedyti, kad "jau didelis, o dar mamos papa zinda". Tai jis pasislepes nuo tecio begdavo ps mamyte. Mociute labai gailisi, kad kito savo sunelio negalejo ilgai maitinti, nes i darba turejo iseiti, sunkus laikai buvo. Mazylis mire metu ir keliu men. nuo plauciu uzdegimo. Mociutei ir daktarai sake, jei butum maitinusi, butu isgyvenes. Taigi mamytes, stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Beje, as irgi maitindama geriau antibiotikus, kai mazajam tik 2 men. tebuvo. Bijojau, pasiskambinau gydytojai, o ji mane tik padrasino, sake tik nesijaudink, gerk tuos vaistus ir butinai maitink. thumbup.gif Taigi ir maitinau, ir tokia laiminga buvau thumbup.gif ir streso jokio nei man nei vaikui.
Atsakyti
Nereikia bijoti to antibiotiko-ir mums per 3 metus valgymo MP pasitaike, kad mamai reikejo gerti tuos bjaurybes -mazyliui visai tai nepakenke ir streso nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Carina @ 2008 05 20, 10:38)
Nereikia bijoti to antibiotiko-ir mums per 3 metus valgymo MP pasitaike, kad mamai reikejo gerti tuos bjaurybes -mazyliui visai tai nepakenke ir streso nebuvo..

sveikos

rasau, kad pasiguosti, nors man tai jau kazkaip dzin
gulim mes vaiku ligoninej ir ten gydanti gydytoja, kai pasakiau, kad dar zindau pabalo ir mane snekina vaikui duoti misinuko.
mums angina, bet taip ten viska isvedzioja, kad vos negerai, kad as ji zindau ir vel ten kls kiek as to pieno pagaminu.

man toks ? AR NEREIKTU PRADETI SVIESTI MANO KAIME MEDIKUS

Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 05 25, 14:31)

Reikia šviesti drinks_cheers.gif Bet kaip tai padaryti g.gif Gal kokia žindymo organizacija padėtų ax.gif Reiktų kokio leidinuko medikams ir besilaukiančioms mamoms.
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 05 25, 14:31)
sveikos

rasau, kad pasiguosti, nors man tai jau kazkaip dzin
gulim mes vaiku ligoninej ir ten gydanti gydytoja, kai pasakiau, kad dar zindau pabalo ir mane snekina vaikui duoti misinuko.
mums angina, bet taip ten viska isvedzioja, kad vos negerai, kad as ji zindau ir vel ten kls kiek as to pieno pagaminu.

Aisku lengva patarinet is salies, bet jauciu sakyciau tiesiai sviesiai i akis, kad geda uz tokius medikus (juk tikiuosi gulit vaiku skyriuje) - kurie apskritai nesidomi naujovemis ir dirba pagal kazkokius tarybinius standartus, nesidomi ka yra istyre ir apie ka diskutuoja PSO, juk pirmiausia svietimas apie MP turi sklisti is mediku tarpo, o ne zlugdymas zindanciu mamyciu doh.gif . Kieme su mazaja kai vaikstinejom - ten mociute anuke veziojo ir kazkaip pradejom sneketi, tai kai pasakiau kad dar maitinu MP - ji man nusijuoke i veida - tipo kokia kvailyste, iskrypimas ir pan (ji irgi medike), is pieno tik vanduo belikes ir t.t - tai tiesiai sviesiai pasakiau, kad jau yra irodyta MP nauda ir reikalingumas iki 3 metu, ir kad tik niekuo nesidomintys zmones to nezino, ir kad tikrai liudna kai su vaikais dirbantys medikai to neskatina, o sneka tokias nesamones, kad niekada jai savo vaiko gydyti neleisciau ir pan, tai ji nuraudo, kazkaip nusuko kalba, bet dabar kai susitinkam - visad labai sveikinasi issisiepusi is tolo ir vis sako saunuole mamyte - maitina MP, anukyte irgi dar valgo MP (jai 6 men) - tai net juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 05 25, 15:59)
Aisku lengva patarinet is salies, bet jauciu sakyciau tiesiai sviesiai i akis, kad geda uz tokius medikus (juk tikiuosi gulit vaiku skyriuje) - kurie apskritai nesidomi naujovemis ir dirba pagal kazkokius tarybinius standartus, nesidomi ka yra istyre ir apie ka diskutuoja PSO, juk pirmiausia svietimas apie MP turi sklisti is mediku tarpo, o ne zlugdymas zindanciu mamyciu doh.gif . Kieme su mazaja kai vaikstinejom - ten mociute anuke veziojo ir kazkaip pradejom sneketi, tai kai pasakiau kad dar maitinu MP - ji man nusijuoke i veida - tipo kokia kvailyste, iskrypimas ir pan (ji irgi medike), is pieno tik vanduo belikes ir t.t - tai tiesiai sviesiai pasakiau, kad jau yra irodyta MP nauda ir reikalingumas iki 3 metu, ir kad tik niekuo nesidomintys zmones to nezino, ir kad tikrai liudna kai su vaikais dirbantys medikai to neskatina, o sneka tokias nesamones, kad niekada jai savo vaiko gydyti neleisciau ir pan, tai ji nuraudo, kazkaip nusuko kalba, bet dabar kai susitinkam - visad labai sveikinasi issisiepusi is tolo ir vis sako saunuole mamyte - maitina MP, anukyte irgi dar valgo MP (jai 6 men) - tai net juokas ima lotuliukas.gif

o mane pavadino pieno fabriku sad.gif
guliu vaiku skyriui kur nuo 1 metu vaikai
dar juokinga buvo, kai to skyriaus vedeja atejo vaiko aplankyti o ta daktare jai pasuko i mobilu ir kalbejo apie mane, nes palatoj tylu ir as viska girdejau, sako ji dar maitina ta vaika, vedeja ziuriu taip susigedo, nes suprato kad as girdziu ir sako tegul maitina
gal kas zino kur tu bukletu galima gauti as visoms joms isnesiociau
Atsakyti
Gal Raideles žino kur galima būtų gauti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitau jūsų temą, bet nesilabindavau. Tiesiog nemanau, kad mano vaikis jau yra ,,vyresnis". Jam metukai ir du mėn.
Gabby, aš su sūnum gulėjau ligoninėj (Panevėžio Respublikinėje, beje...) per jo pirmąjį gimtadienį ir seselės sužinoję, kad dar maitinu ir mano vaikas neturi jokio buteliuko į kurį jos galėtų įpilt kažkokį birzgalą, ėjo į mane žiūrėt kaip į eksponatą ! Net valytojos tarpusavy šnabždėjosi, kad ,,ji dar maitina blink.gif iš krūties". Ir tik viena naktinė sesutė sakė, kad šaunuolė, ,,tempt" bent iki 1,5 metų.
Žinau atvejį,kai toje pat ligoninėje gydytoja liepė mamai duoti vaikui atsigert iš buteliuko arbatos (vaikas buvo vos kelių mėnesių) ir ,,nebūti madingai" lotuliukas.gif
Kai tuo tarpu Infekcinėje ligoninėje nieko tai nestebina šiandien ir niekam nereikia ateit į mane pažiūrėt lotuliukas.gif
Taip, kad pasirodo mamos kartais būna protingesnės už medikus.
Atsakyti
Gal kam panasiai yra buve - pasidalinkit blush2.gif
Jauciu kad netenku MP, zindant vaikas traukia tarsi vakuma, kazkaip nemalonu man ir net skauda blink.gif - ar cia jau viskas - pabaiga unsure.gif . Nenoreciau to, ir Jai dar labai reikia, diena mes susitariam - "pukui" popa, bet pries einant gulti ji daro viska ka pasakau ir juokiasi, sokineja - gaus "puka", nakti irgi susitarti neina - nori ir gana, taip pat pietu kitaip neuzmiega, aisku, del pietuku galeciau kuri laika kieme vezimuke uzmigdinet kol pamirs si migdymosi buda, bet ka su naktim daryti doh.gif . Kaip issaugoti MP g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 05 27, 13:19)
Gal kam panasiai yra buve - pasidalinkit blush2.gif
Jauciu kad netenku MP, zindant vaikas traukia tarsi vakuma, kazkaip nemalonu man ir net skauda blink.gif  - ar cia jau viskas - pabaiga unsure.gif . Nenoreciau to, ir Jai dar labai reikia, diena mes susitariam - "pukui" popa, bet pries einant gulti ji daro viska ka pasakau ir juokiasi, sokineja - gaus "puka", nakti irgi susitarti neina - nori ir gana, taip pat pietu kitaip neuzmiega, aisku, del pietuku galeciau kuri laika kieme vezimuke uzmigdinet kol pamirs si migdymosi buda, bet ka su naktim daryti doh.gif . Kaip issaugoti MP  g.gif

Man nebuvo, bet mintis kilo - ar nėra kartais trečio pas tave pilvuky? smile.gif
Atsakyti