Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Ramuniuks,
console.gif aišku, kad suprasime 4u.gif

Žinau, kad nėr lengva ir sirgti, ir kovoti su liga, ir žindyti.
Bet vien tik angina ir antibai nėra garantuota priežastis nutraukti žindymą.

Jei judviems dar nelaikas ir tu pajėgi tęsti žindymą, visada yra išeitis.
- gali rinktis antibiotikus, kurie tinkami net kūdikiams. O taviškė yra iš vyresnių - gali parinkti antibiotikų gėrimo ir žindymo valandas palankiausiu variantu.
- taip pat žindymo teikiama nauda yra pateisinama ir geriant kitokius antibus. o dar įvertinant atjunkymo stresą abiems.....

Aš tik noriu Tave palaikyti ir linkiu pasirinkti geriausią Jums abiems variantą. Bet tikrai visada įmanoma suderinti gydymąsi (temperatūrą, antibiotikus, netgi operacijas) su žindymu.
Tiesiog labai nedaug medikų turi visapusės informacijos. Daug lengviau yra pasakyti, jog privalai nujunkyti 4u.gif
Atsakyti
O gal anginą galima be antibiotikų išsigydyti ax.gif

Ramaniuks, sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
Galima varškės kompresais ir homeopatiniais vaistais.

Bet tokio amžiaus vaikui jau nelabai turi reikšmės mamos antibiotikai. Kai maniškiam metai ir trys mėnesiai buvo, aš gėriau amoksiciliną, tai net gerųjų bakterijų vaikui nedaviau. Valgėm namuose darytą jogurtą abu smile.gif

Manau, kad žindyti vaiką būtų tiesiog paprasčiau, nei bandyti nusitraukti. Be to, su mamos pienu vaikas gautų ir antikūnius tai pačiai anginai, kad neužsikrėstų...

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2008 05 15, 19:20)
Ateinu pasiguosti. Nes tikrai žinau, kad tik šioje temoje galiu būti suprasta. Vis dar maitinu savo dukrytę MP, bet sukilo man angina, tai esu priversta gerti antibiotikus ir tuo pačiu, žinoma, nutraukti žindymą. Puikiai suprantu, kad dukrai gal ir nėra baisiai didelis nuostolis dėl to, bet vistiek jaučiuosi labai blogai verysad.gif Manau, kad bandysiu nusitraukti Mp kiek išeis, nes niekada iki šiol to nedariau ir išsaugoti. g.gif

o kokius antibiotikus geri? Aš taip pat sirgau angina ir geriau ospamox'a - gydytoja leido žindyt, o vaikeliui tebuvo 4men. O čia tiek metukų, mp tikrai ne pagrindinis maistas, man atrodo, galima tęsti žindymą - ir gal tau būtų lengviau - galėtum ramiai pagulėt, o ne bandyt pieną nusitraukti ir kariaut su vaiku dėl pienuko g.gif.

Anyway, laikykis 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 05 15, 21:24)
O gal anginą galima be antibiotikų išsigydyti  ax.gif

Ramaniuks, sveikatos tau  4u.gif

As angina gydausi be antibiotiku. Apvynioju kakla kompresu su pasildyta druska. Ant keptuves pakepinu (pasildau) druska, pilu i kojine, ja ivynioju i skara ar sali ir apvynioju kakla. Gera priemone. Be to, skalauju gerkle su druska. Vartoju homeopatinius vaistus. Padeda thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti. Nes tikrai žinau, kad tik šioje temoje galiu būti suprasta. Vis dar maitinu savo dukrytę MP, bet sukilo man angina, tai esu priversta gerti antibiotikus ir tuo pačiu, žinoma, nutraukti žindymą. Puikiai suprantu, kad dukrai gal ir nėra baisiai didelis nuostolis dėl to, bet vistiek jaučiuosi labai blogai verysad.gif Manau, kad bandysiu nusitraukti Mp kiek išeis, nes niekada iki šiol to nedariau ir išsaugoti. g.gif

užjaučiu dėl ligos. žinau ką reiškia pačiai sirgti ir dar prižiūrėti mažąjį. norėjau pasakyti kad antibiotikus gali gerti ir drąsiai toliai maitinti savo lelių. tikrai nereikia nei nutraukti žindymo, nei nusitraukinėti pienuko. šitą rašau, nes pati esu medikė ax.gif beto, mano sūneliui vos 8mėn, o per tą laiką jau du kartus teko gerti antibiotikus (pirmą kartą buvo stiprus sinusitas, antrą kartą prasidėjo mastitas). abiejų ligų atveju gėriau antibiotikus, antruoju net labai stiprius ir toliau maitinau vaikutį. neprireikė net gerųjų bakterijų, nesuregavo nei mano, nei vaikučio pilvelis.
sveikit 4u.gif
Atsakyti

wow, mergytei beveik 3 m, kokiu tu šaunuolė. aš tiek nebučiau ištempus. wub.gif
pirmiausiai sveikatytės jums
manau, kad žindimas tokiu metu yra gerai, nes mergytė gaus antikūnius.
o jei bijai, manau,kad gali nusitraukinėti ir pasveikus vėl toliau žindyti jei tik noras bus tau ir mergytei. thumbup.gif
Atsakyti
Kad Jūs žinotumėte kaip godžiai skaičiau tuos postus 4u.gif
Vakar prieš miegą nedaviau MP, paaiškinome, kad "pienukai" susirgo. Maniškė tik susigūžė į kamuoliuką ir užmigo. Šiandien gydytoja išrašė Osmapoxo, nes gerklė tai tikrai labai baisi. MP nedaviau. Dukrytė vis klausia- ar rytoj pienukai pasveiks? verysad.gif O aš vaikštau visą dieną ašarodama, vyras nesupranta kodėl, o man net gėda pasakyt, kad ašaros pačios byra, kad iš vaiko MP atimu verysad.gif Pas močiutę dabar dukrytė(tam pačiam name gyvenam) kai pareis tikrai duosiu MP. Kaip bus taip bus. Ačiū už palaikančius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Ramuniuks, greičiau sveik mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramuniuks,
suprantu Tave. console.gif friends.gif

man irgi buvo keletas tokių periodų, aki teko atskirai nuo mažylių pabūti verysad.gif

Bet gera žinia, Ospamox tai vienas iš lengviausių antibų - jį net kūdikiams skiria, taip kad taviškei jau jis jokio poveikio nebeturės mirksiukas.gif
Tad nosis aukštyn ir sveik 4u.gif
Atsakyti
Jo, kai geriau jausis (o šitas baubas yra bjaurus tik pirkmas kelias dienas, po to jau reikės tik gerti vaistus, bet jausis neblogai), gali tęsti antibus ir žindyt - ospamox'as tikrai nepakenks, tuolab tokiai dideliai mergaitei smile.gif

Pati turėjau kažką gerklėje, kad t.t. laiku sirgau kas pusmetį. Tai jau žinojau, kad kai kyla temperatūra ir gerklėje atsiranda pulinukai - bus blogai 3 dienas, o po to jau galėsiu vėl vaikščiot. Laikykis 4u.gif Faina, kad šalia yra supratingi seneliai 4u.gif
Atsakyti
Man teko Ospamox gerti ir nėščia būnant nuo bronchito. Tai manau nėra jau kažkas tokio. Gydytoja sakė tai leistinas vaistas kaip nėščiai.
Atsakyti