QUOTE(juu @ 2008 05 11, 21:35)
Tik pasakysiu, ko cia atsigrudau su savo pasisakymais. Visu pirma, MAN atrodo zymiai idomesnes temos, kuriose ne visi "varo i vienus vartus" ("saunuole", "taip ir toliau", "ir as", "ir man" ir pan), o vyksta NORMALI diskusija. Antra, karts nuo karto pagalvoju apie ateiti, tad norisi zinoti kas ir kaip (iki siol tik supratau, kad krastutinumai manes nezavi). Ir trecia, be ko turbut nebuciau isviso pasisakinejus, kad man nepatiko, kaip kai kurios mamos "varo" (ir smailais saudo

) ant gydytoju, kurie isreiskia savo nuomone (pagrista ne zurnalais, o KNYGOMIS)
rašydamos "ir as", "ir man" mamos pasisako savo patirtį
o tai kaip turi gydytojai savo nuomonę išreikšti? žurnalais?
į žurnalą parašyti gali bet kas, kad ir užsakomuoju straipsniu. o vat knygą parašyti ir ją išleisti, tai tikrai reikalauja ne mažai pastangų ir žinių. neparašysi gi knygoj, kad maitink ir viskas. knygose daugiau nuomonės pagrindimo. žurnale tiek neišsiplėsi.
o apskritai, mano supratimu, SM misija ir tikslas, kad forumietės bendrautų, reikštų savo ir gerbtų kito nuomonę, ar tiesiog viena kitą palaikytų ir paskatintų.
todėl jei viena kitai pasako "taip ir toliau", "šaunuolė" - nemanau,kad tai reiktų smerkti ar juoktis. kartais,kuriai tai sako - to pakanka, kad ją palaiko, kad ji buvo išgirsta, nes jei ji čia pasisako, tai jau reiškia, kad ji to tikisi.