QUOTE (TauRe @ 2004 05 06, 09:32) |
dabar tikiuos Fantasia leks von, o po jos Jasmin. tada kai liks Latoya ir Diana man jau nebesvarbu kuri laimes, abi man jos ![]() |
As tai tikiuosi, kad dabar leks Jasmine, o paskui Diana. O liks Fantasia ir La Toya. O jau ten ziuresim

Jus cia vis apie Idol ir apie Idol...gal ziurit kas "rimtesniu" laidu? va vokieciai jau baisisi nauju Amerikos gaminiu-"By my Baby"berods vadinas-kai pana issirenka is 5 seimu, kuriai atiduos savo kudikeli....kraupu
ar matet kas?

QUOTE (Domino @ 2004 05 10, 22:54) |
Jus cia vis apie Idol ir apie Idol...gal ziurit kas "rimtesniu" laidu? va vokieciai jau baisisi nauju Amerikos gaminiu-"By my Baby"berods vadinas-kai pana issirenka is 5 seimu, kuriai atiduos savo kudikeli....kraupu ![]() |
Amerikieciai tos laidos kazkodel nezino

QUOTE (Domino @ 2004 05 10, 13:54) |
Jus cia vis apie Idol ir apie Idol...gal ziurit kas "rimtesniu" laidu? va vokieciai jau baisisi nauju Amerikos gaminiu-"By my Baby"berods vadinas-kai pana issirenka is 5 seimu, kuriai atiduos savo kudikeli....kraupu ![]() |
Nu neteko girdeti

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 10, 17:34) | ||
Amerikieciai tos laidos kazkodel nezino ![]() |
geras

Ai, o as ir vel apie Idol
. Man siandien labiausiai patiko Fantasia ir Diana. Manau, kad rytoj Jasmine leks lauk.

Domino....girdejau pro radija apie sia laida....zmones labai pasipiktine.....tokiu situaciju yra daug........bet nereikia viso to reikalo kisti i TV.......bet va kazkoks prodiuseris is to pinigus darosi......laida sukure......

Zinot, o as pagalvojau, kad gal ta laida ir nera "bloga"
JAV pastoja labai daug paaugliu, daugeliu vaikai buna abortuoti arba numesti i foster care. Vaiku isivaikinimui salyje yra labai mazai. Manau, kad daugelis paneliu netgi nezino, kad vaika galima sekmingai ivaikinti. Bent jau pastojusios jos nepagalvoja apie tokia galimybe. Siaip tai as tik uz tokias paneles, kurios bent bando suteikti savo vaikuciui geresne ateiti... O tikroveje yra du budai ivaikinti: gali rinktis likti anonimu, o gali rinktis 'atvira' ivaikinima kaip toj laidoj. Taigi, gal prodiuseriai ir darosi pelna, bet gal tai tik paskatins daugiau paaugliu gimdyti, o ne abortuoti

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 12, 16:42) |
Zinot, o as pagalvojau, kad gal ta laida ir nera "bloga" ![]() ![]() |
pritariu ! tai puikus budas apsviesti niolikines ka daryti neplanuoto nestumo metu. gal sumazes ismetamu i siukslynus vaiku skaicius, o padauges sekmingai isivaikinusiu seimu skaicius

Papildyta @ [mergetime]1084389779[[b]*TauRe rgetime] [/b]
del IDOL'o man Diana super patiko. Jasmin turetu lekti von. o Fantasios ir Latoyos nemaciau paisrodymu nes pana migdziau

as vakar 10 kartu uz viena IDOL'o dalyve nubalsavau
ehhh kaip idomu kuri gi laimes

QUOTE (TauRe @ 2004 05 26, 16:02) |
as vakar 10 kartu uz viena IDOL'o dalyve nubalsavau ![]() ![]() |
Itariu kad Diana tavo palaikymo sulauke;)

As tai ne uz viena nebalsavau, nes man is viso tas Idolas kazkokia "sugriuvus" laida tapo. Jei kitais metais nepakeis balsavimo budo (na, kad butu galima balsuoti tik uz ta, kuris nepatinka labiausiai), tai vel bus tas pats.