Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE (TauRe @ 2004 05 05, 20:57)
PAGALIAU !!!!! clap.gif thumbup.gif viso gero dzordzas laugh.gif thumbup.gif

nu jau shianakt pagaliau gerai ishsimiegosi laugh.gif turbut ant shirdies geriau pasidare tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 05 06, 03:04)
nu jau shianakt pagaliau gerai ishsimiegosi laugh.gif turbut ant shirdies geriau pasidare tongue.gif

aha laugh.gif
Atsakyti
ale kaip tokios baisuokles kaip dazminos ir dianos islieka g.gif turbut gera blata turi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif kad ir sumoketu man, vis tiek neiciau i ju koncerta. O dabar visas idol's ir taip aiskus: laimes arba la toya arba ta kakaryne fantasia.
O dzordzas buvo labai gerai nusodintas tu paciu simon'o ir t.t. treciame ar antrame dainavime, dabar nebeprisimenu g.gif Todel ir pasirinko (o gal parinko)dainas, kurios nereikalauja pitchy balso. O balsa tai jis gera turi, tik ne salsai...
Labai saunuolis tas Dzordzas, maladiec vyras. thumbup.gif

Dabar Taure pavaryk man ka nors tokio slykstaus apie dzordza, gi zinai, kad uz ji as laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 05 06, 15:15)

Dabar Taure pavaryk man ka nors tokio slykstaus apie dzordza, gi zinai, kad uz ji as laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tai jis tau gal kaip vyras patinka... g.gif
Atsakyti

gali neprovokuoti wink.gif aplamai as cia rasau ne TAU , o visoms kas skaito jei ka ...
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 06, 17:24)

Dabar Taure pavaryk man ka nors tokio slykstaus apie dzordza, gi zinai, kad uz ji as  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

gali neprovokuoti wink.gif aplamai as cia rasau ne TAU , o visoms kas skaito jei ka ...

Nu tai as ir nemanau, kad tik MAN rasai, tu gal juokauji cia g.gif

siaip dzordzas baisiai atrode su slapiom pazastim vakar laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 06, 17:21)

Dabar Taure pavaryk man ka nors tokio slykstaus apie dzordza, gi zinai, kad uz ji as  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Tai jis tau gal kaip vyras patinka... g.gif

Pasiskaityk mano ankstesniu postus, ne apie vyriska isvaizda kalbejau, o apie balsa. Man jo balsas patiko. O su vaikais tai is viso neprasidedu, neisivaizduociau saves su Dzordzu laugh.gif
O siaip tai dar niekur nemaciau ne vieno vyro, kuris butu grazesnis, seksovesnis ir geresni balsa turetu nei mano vyras wink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 06 gegužės 2004 - 17:40
QUOTE (Naglica @ 2004 05 06, 11:31)

siaip dzordzas baisiai atrode su slapiom pazastim vakar laugh.gif

ir as maciau blink.gif pasishiukshlino laidos dizainieriai, biski ne taip aprenge tongue.gif
Atsakyti
dabar tikiuos Fantasia leks von, o po jos Jasmin. tada kai liks Latoya ir Diana man jau nebesvarbu kuri laimes, abi man jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 05 06, 17:33)

Pasiskaityk mano ankstesniu postus, ne apie vyriska isvaizda kalbejau, o apie balsa. Man jo balsas patiko. O su vaikais tai is viso neprasidedu, neisivaizduociau saves su Dzordzu laugh.gif

Taigi as cia nerimtai... Kadangi nebeziuriu tos laidos, tai nelabai gaudausi, kiek tam Dzordzui metu laugh.gif

O ka, uzsiaugintum, jei per jaunas wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 06, 13:42)

O ka, uzsiaugintum, jei per jaunas wink.gif laugh.gif

butent laugh.gif pagal savo norus ir poreikius ishdresiruotum wink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Kiek atsimenu, Dzordzui 23 metai, nu tai man tokie per jauni, nemegstu jaunikliu. smile.gif Ir uzsiauginti tai jau man nera laiko, kol "uzaugs" tai as jau sene busiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti