QUOTE (TauRe @ 2004 05 05, 20:57) |
PAGALIAU !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu jau shianakt pagaliau gerai ishsimiegosi

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 05 06, 03:04) |
nu jau shianakt pagaliau gerai ishsimiegosi ![]() ![]() |
aha

ale kaip tokios baisuokles kaip dazminos ir dianos islieka
turbut gera blata turi
kad ir sumoketu man, vis tiek neiciau i ju koncerta. O dabar visas idol's ir taip aiskus: laimes arba la toya arba ta kakaryne fantasia.
O dzordzas buvo labai gerai nusodintas tu paciu simon'o ir t.t. treciame ar antrame dainavime, dabar nebeprisimenu
Todel ir pasirinko (o gal parinko)dainas, kurios nereikalauja pitchy balso. O balsa tai jis gera turi, tik ne salsai...
Labai saunuolis tas Dzordzas, maladiec vyras.
Dabar Taure pavaryk man ka nors tokio slykstaus apie dzordza, gi zinai, kad uz ji as

O dzordzas buvo labai gerai nusodintas tu paciu simon'o ir t.t. treciame ar antrame dainavime, dabar nebeprisimenu

Labai saunuolis tas Dzordzas, maladiec vyras.

Dabar Taure pavaryk man ka nors tokio slykstaus apie dzordza, gi zinai, kad uz ji as

QUOTE (Naglica @ 2004 05 06, 15:15) |
Dabar Taure pavaryk man ka nors tokio slykstaus apie dzordza, gi zinai, kad uz ji as ![]() ![]() ![]() ![]() |
gali neprovokuoti

QUOTE (TauRe @ 2004 05 06, 17:24) | ||
gali neprovokuoti ![]() |
Nu tai as ir nemanau, kad tik MAN rasai, tu gal juokauji cia

siaip dzordzas baisiai atrode su slapiom pazastim vakar

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 06, 17:21) | ||
Tai jis tau gal kaip vyras patinka... ![]() |
Pasiskaityk mano ankstesniu postus, ne apie vyriska isvaizda kalbejau, o apie balsa. Man jo balsas patiko. O su vaikais tai is viso neprasidedu, neisivaizduociau saves su Dzordzu

O siaip tai dar niekur nemaciau ne vieno vyro, kuris butu grazesnis, seksovesnis ir geresni balsa turetu nei mano vyras

QUOTE (Naglica @ 2004 05 06, 11:31) |
siaip dzordzas baisiai atrode su slapiom pazastim vakar ![]() |
ir as maciau

dabar tikiuos Fantasia leks von, o po jos Jasmin. tada kai liks Latoya ir Diana man jau nebesvarbu kuri laimes, abi man jos

QUOTE (Naglica @ 2004 05 06, 17:33) |
Pasiskaityk mano ankstesniu postus, ne apie vyriska isvaizda kalbejau, o apie balsa. Man jo balsas patiko. O su vaikais tai is viso neprasidedu, neisivaizduociau saves su Dzordzu ![]() |
Taigi as cia nerimtai... Kadangi nebeziuriu tos laidos, tai nelabai gaudausi, kiek tam Dzordzui metu

O ka, uzsiaugintum, jei per jaunas

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 06, 13:42) |
O ka, uzsiaugintum, jei per jaunas ![]() ![]() |
butent

Kiek atsimenu, Dzordzui 23 metai, nu tai man tokie per jauni, nemegstu jaunikliu.
Ir uzsiauginti tai jau man nera laiko, kol "uzaugs" tai as jau sene busiu