Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Ismete John Stevens is Idol'o. Atspejau! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 04 29, 07:27)
Ismete John Stevens is Idol'o. Atspejau! rolleyes.gif

Nu pagaliaaaaauuuu! thumbup.gif thumbup.gif
Einu kokia stopkele ta proga ikalsiu biggrin.gif
Atsakyti
aha, ir dzordzui padai svilo laugh.gif as jam duociau medali vien uz grimasas laugh.gif jau taip vaidina blink.gif tikiuosi sekanti ji mes von g.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, visas siemetinis Idol'as yra didziulis pravalas, as kiekviena karta kai ziuriu, tai tik juokiuos is ju dainavimo (bent jau paskutiniai trys dainavimai tai buvo tragiski visu), cia tik mano nuomone jei ka wink.gif Mano vyras tai is viso neziuri, nes karta pamates, jis nusprende, kad yra idomesniu dalyku nei klausytis bliovimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 04 29, 09:39)
Tiesa sakant, visas siemetinis Idol'as yra didziulis pravalas, as kiekviena karta kai ziuriu, tai tik juokiuos is ju dainavimo (bent jau paskutiniai trys dainavimai tai buvo tragiski visu), cia tik mano nuomone jei ka wink.gif Mano vyras tai is viso neziuri, nes karta pamates, jis nusprende, kad yra idomesniu dalyku nei klausytis bliovimo. biggrin.gif

pritariu..toks jausmas, kad ziuriu tik is "pareigos" doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Diana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 04, 20:14)
Diana thumbup.gif

nieko neziurejau unsure.gif rytoj pabaiga paziuresiu, kad "karstus" rezultatus suzinociau tongue.gif
Atsakyti
As ir nebeziuriu blush-anim-cl.gif Bet Diana man iskart vienintele patiko, net bandziau balsuot tongue.gif O mano vyrui ji nelabai... Niekas nelabai, tiksliau...
Atsakyti
Pradzia paziurejau ir nuejau saviskio maudyti... nes velgi baisu buvo ziureti i juos ten. ... zodziu, eilinis pravalas
Atsakyti
O jums neatrodo nenormalu, kad pats Saimonas taps laimetojo menedzeriu 5 metams? Man tai grynas interesu susikirtimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 05, 10:37)
O jums neatrodo nenormalu, kad pats Saimonas taps laimetojo menedzeriu 5 metams? Man tai grynas interesu susikirtimas unsure.gif

Tai kad ta visa sou Simon'as valdo... Ir JAV, ir Anglijo... Cia jo bizniuks... Ner ko noret...
Atsakyti
PAGALIAU !!!!! clap.gif thumbup.gif viso gero dzordzas laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti