Nesakau gi, kad Daily Show rimtas zhinias rodo. Bet jie gi parodo realu irasha, ishtraukia kokia dali, sakini, fraze ish konteksto, o po to jau samprotauja aplinkui
Faktas, kad ir ta 'teisioji' televizija paprastai buna su pakraipa.
Nesakau gi, kad Daily Show rimtas zhinias rodo. Bet jie gi parodo realu irasha, ishtraukia kokia dali, sakini, fraze ish konteksto, o po to jau samprotauja aplinkui
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 24, 23:39) |
| O as ziuriu Lou Dobbs, jis teisybe rezia ir nepalaiko jokios puses |
o man tai tas Lou Dobbs nelabai- kiekvienoj laidoj ta pacia dainele apie nelegalus varo ir nors tu ka.... Nusibodo jau...
ziedadulke, ruta_h ar laukiat nip/tuck finalo? jau siandien - kaip greitai visas sezonas praejo
beje, Alecas Baldwin'as vaidins Avos ex-vyra... Man jis dabar toks susitupejes solidus vyras
Nu ir kaip jums tas finalas? Bet man sitas serialas tuo ir patinka, kad nenuspesi, kas bus. Galvoji, kad viska zinai, o cia............
Negaliu, taip viska sumakalavo. Tiesiog. Dabar vel laukt sezono pradzios!
Negaliu, taip viska sumakalavo. Tiesiog. Dabar vel laukt sezono pradzios!
nu kad sumakalavo, tai faktas!!! Ypac pati pabaiga...
Kuo toliau tuo daugiau visokiu idomybiu prigalvoja. O kada prasides kitas sezonas? Tikiuos kad bus dar...
man irgi patinka tas nenuspejamumas
Kas pre fantazija pas serialo kurejus
O pati pabaiga tai visai sumale viska - tikiuosi, naujas sezonas bus pavasri/vasara.... O jei tik kita rudeni
Mes tai svaitgali netycia LOST ( serialas atrodo) paziurejom ir visai nieko pasiko. Bent jau pirma serija
Tik va su tais laikais, niekaip neperkandu jei 8/9 east tai kokiu cia laiku rodys? Gal kas man neismanelei paaiskins?
East time tai viskas aisku, bet tie du skaiciai per / ka reiskia?
Tik va su tais laikais, niekaip neperkandu jei 8/9 east tai kokiu cia laiku rodys? Gal kas man neismanelei paaiskins?
| QUOTE (agnema @ 2004 10 06, 14:50) |
| Mes tai svaitgali netycia LOST ( serialas atrodo) paziurejom ir visai nieko pasiko. Bent jau pirma serija Tik va su tais laikais, niekaip neperkandu jei 8/9 east tai kokiu cia laiku rodys? Gal kas man neismanelei paaiskins? |
9/8 reiskia 9EST/8Central
| QUOTE (agnema @ 2004 10 06, 13:50) |
| Tik va su tais laikais, niekaip neperkandu jei 8/9 east tai kokiu cia laiku rodys? Gal kas man neismanelei paaiskins? |
Tai ziurint kokioj laiko zonoj gyveni. jei raso 8/9 e, tai reiskia jei gyveni rytinej pakrantej, tai telika isijunk 9 val.
Aha! Dabar aisku, nes visaip galvojau, bet niekaip neismasciau
Aciu
Kai atvaziavau, taip keista buvo ir toks tv programos keistai surasytos ir laikas 9/8?? Is pradziu buvau visai pasimetus
Aciu
Kai atvaziavau, taip keista buvo ir toks tv programos keistai surasytos ir laikas 9/8?? Is pradziu buvau visai pasimetus
Jie ten visai isprotejo su tais savo "Show"- "wife swap", "trading spouses"... Briedas visiskas. prisipazinsiu, ne vienos neziurejau, bet kiek anonsu teko matyt, tai supratau, kad nieko ir nepraradau