Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Faktas, kad ir ta 'teisioji' televizija paprastai buna su pakraipa.
Nesakau gi, kad Daily Show rimtas zhinias rodo. Bet jie gi parodo realu irasha, ishtraukia kokia dali, sakini, fraze ish konteksto, o po to jau samprotauja aplinkui wink.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 24, 23:39)
O as ziuriu Lou Dobbs, jis teisybe rezia ir nepalaiko jokios puses wink.gif

o man tai tas Lou Dobbs nelabai- kiekvienoj laidoj ta pacia dainele apie nelegalus varo ir nors tu ka.... Nusibodo jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedadulke: 26 rugsėjo 2004 - 19:25
ziedadulke, ruta_h ar laukiat nip/tuck finalo? jau siandien - kaip greitai visas sezonas praejo unsure.gif beje, Alecas Baldwin'as vaidins Avos ex-vyra... Man jis dabar toks susitupejes solidus vyras blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Nu ir kaip jums tas finalas? Bet man sitas serialas tuo ir patinka, kad nenuspesi, kas bus. Galvoji, kad viska zinai, o cia............
Negaliu, taip viska sumakalavo. Tiesiog. Dabar vel laukt sezono pradzios! rolleyes.gif
Atsakyti
nu kad sumakalavo, tai faktas!!! Ypac pati pabaiga... sad.gif Kuo toliau tuo daugiau visokiu idomybiu prigalvoja. O kada prasides kitas sezonas? Tikiuos kad bus dar...
Atsakyti
man irgi patinka tas nenuspejamumas thumbup.gif Kas pre fantazija pas serialo kurejus doh.gif O pati pabaiga tai visai sumale viska - tikiuosi, naujas sezonas bus pavasri/vasara.... O jei tik kita rudeni huh.gif
Atsakyti
Mes tai svaitgali netycia LOST ( serialas atrodo) paziurejom ir visai nieko pasiko. Bent jau pirma serija thumbup.gif
Tik va su tais laikais, niekaip neperkandu jei 8/9 east tai kokiu cia laiku rodys? Gal kas man neismanelei paaiskins? unsure.gif East time tai viskas aisku, bet tie du skaiciai per / ka reiskia?
Atsakyti
QUOTE (agnema @ 2004 10 06, 14:50)
Mes tai svaitgali netycia LOST ( serialas atrodo) paziurejom ir visai nieko pasiko. Bent jau pirma serija thumbup.gif
Tik va su tais laikais, niekaip neperkandu jei 8/9 east tai kokiu cia laiku rodys? Gal kas man neismanelei paaiskins? unsure.gif East time tai viskas aisku, bet tie du skaiciai per / ka reiskia?

9/8 reiskia 9EST/8Central smile.gif
Atsakyti
QUOTE (agnema @ 2004 10 06, 13:50)

Tai ziurint kokioj laiko zonoj gyveni. jei raso 8/9 e, tai reiskia jei gyveni rytinej pakrantej, tai telika isijunk 9 val. smile.gif jei kur Midwest - 8 val.
Atsakyti
Aha! Dabar aisku, nes visaip galvojau, bet niekaip neismasciau g.gif
Aciu bis.gif
Kai atvaziavau, taip keista buvo ir toks tv programos keistai surasytos ir laikas 9/8?? Is pradziu buvau visai pasimetus blink.gif
Atsakyti
Na, tai ar ziurite kas "Wife Swap"? Ne uz ka nesutikciau pasikeisti vietomis su jokia nepazistama mama blink.gif Kai parodo, kokie beprociai zmones buna, taip ir bijau del savo vaiko fear.gif Sutraumuotu per kelias savaites neblogai fear.gif
Atsakyti
Jie ten visai isprotejo su tais savo "Show"- "wife swap", "trading spouses"... Briedas visiskas. prisipazinsiu, ne vienos neziurejau, bet kiek anonsu teko matyt, tai supratau, kad nieko ir nepraradau smile.gif
Atsakyti