Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 09, 02:04)
Jie ten visai isprotejo su tais savo "Show"- "wife swap", "trading spouses"... Briedas visiskas. prisipazinsiu, ne vienos neziurejau, bet kiek anonsu teko matyt, tai supratau, kad nieko ir nepraradau smile.gif

niu man pries pora dienu teko pamatyti "wife swap" , tai kaip ziedadluke ir sakai, tikras briedas...
O mes su brangiausiuoju dar ant dienu ziurejom "The Bachelor" tai jis man sako.. durnius tas milionierius, pasiliktu sau visas 12 ar kiek ju ten ir vargo nematytu. wub.gif
Ir man show sugalvojo, per kelias minutes turi sau zmona issirinkti BRIEDAS!!!! doh.gif
Atsakyti
Pradejo rodyti toki nauja seriala 'Lost' (lyg tais per ABC). Gal kas zhiurite? Kai po lektuvo katastrofos apie 40 zhmoniu nukrenta i sala ir ishgyvena. Ten shiek tiek fantastikos yra, bet nors ash ir nelabai didele fantastikos gerbeja, man visai nieko, nes ji ten tokia 'nematoma', o labiau psichologine. Daugiau ten apie zhmoniu gyvenimus, ju tarpusavio santykius ir t.t.
Atsakyti
Neziurejau, bet kiek supratau, tai ten "Musiu Valdovas", bet su suaugusiais, o ne vaikais.
Atsakyti
'Musiu valdovo' nemachiau (atrodo...). "Lost" yra ten visokiu 'burtu', juoka kelianchiu, bet vakare, atsipalaidavimui visai zhiurisi.
Atsakyti
Knyga yra tokia. Ir filmas, rodos. Apie kruva vaiku pasimetusiu vidury vandenyno suduzus lektuvui antro pasaulinio karo metu. Nu, ten paskui prasideda visokie savitarpio santykiu aiskinimaisi, kanibalizmas ir pan.
Atsakyti
Siandien kazkoks naujas show prasideda "He's a lady" smile.gif visai jau ten jie is proto baigia iseit smile.gif
Atsakyti
Tai va, kad atejo tokia stadija. Priesh tai buvo humoro serialu era ('Draugai', 'Fraseris', 'Seinfieldas'...), o va dabar 'reality TV'. Apie tai pas mus dienrashti rashe, analizavo. Tik kiek ten tos realybes ir apskritai - racijos, tai neaishku...
Atsakyti
As tai vis "Seinfield'a" pasiziuriu karts nuo karto. Man tas Kramer'is labai patinka smile.gif Nu toks jau ciudikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 20, 00:05)
As tai vis "Seinfield'a" pasiziuriu karts nuo karto. Man tas Kramer'is labai patinka smile.gif Nu toks jau ciudikas smile.gif

As irgi ji myliu. Maciau kita filma su juo, rimta, tai vos i kelnes nedejau. Na, nebegali jis vaidint kitur rolleyes.gif Bet jau taip noretus pamatyt ka naujo, nes visos serijos penkis kartus matytos.
Atsakyti
as tai maciau irgi kazkoki su juo, bet ten tai tokiam paciam stiliuj vyrukas buvo kaip ir Seinfield'e smile.gif Vien paziurejus i ji juokas ima. Idomu ka jis dabar veikia?
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 20, 00:26)
as tai maciau irgi kazkoki su juo, bet ten tai tokiam paciam stiliuj vyrukas buvo kaip ir Seinfield'e smile.gif Vien paziurejus i ji juokas ima. Idomu ka jis dabar veikia?

Turbut vartosi kokiam papludimy ant smelio, pinigeliu juk kasdien gauna is tu seriju g.gif
Atsakyti
Gaila, kad nebevaidina. nors gal ir vaidina...
Atsakyti