Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Man tai juokingiausia jo kuno kalba. Isgriuciau is juoko pamacius kada gatvej.
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 19, 18:05)
As tai vis "Seinfield'a" pasiziuriu karts nuo karto. Man tas Kramer'is labai patinka smile.gif Nu toks jau ciudikas smile.gif

mano vyras crazy del shito serialo biggrin.gif Tai per ji ir as visas serijas po niolika kartu esu maciusi dry.gif
Papildyta @ [mergetime]1098234811[/mergetime]
gal kas ziurit Desperate Housewife? Personazai laaabai jau "ishgryninti", bet pats serialas tai man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 10 19, 17:06)
mano vyras crazy del shito serialo biggrin.gif Tai per ji ir as visas serijas po niolika kartu esu maciusi dry.gif

pas mus ta pati situacija rolleyes.gif
Atsakyti
As tai sakiau nusipirksiu visus sezonus, bet kol kas niekur prekyboj nemaciau...
Atsakyti
Nu va, pazhiurejau viena nauja 'reality show': Bigest Looser, ar kaip ten. Idomu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 20, 03:27)
As tai sakiau nusipirksiu visus sezonus, bet kol kas niekur prekyboj nemaciau...

Va cia vienas variantas Seinfeld. Galima rasti ir kitu, reikia tik dazniau patikrint, buna ir VHS smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1098243848[/mergetime]
Labai daug policininku rodo per beisbolo turnyra, isijunkit ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 19, 23:32)

Labai daug policininku rodo per beisbolo turnyra, isijunkit ohmy.gif

Yankees su Red Sox - ko daugiau ir tiketis rolleyes.gif Palauk, siandien vakare jie ten ir mushis laugh.gif
Atsakyti
Na, jei laimes si karta, tai nematysiu teliko pakol baigsis turnyras huh.gif Vyras sako, kad "Red Sox" yra kaip isdavinejanti moteris. Vis duodi paskutini sansa, o ji (t.y.jie) vel sudauzo sirdi laugh.gif

Idomu, is kur jis istrauke toki palyginima g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Panasu, kad nematysiu nieko kuri laika ph34r.gif
Atsakyti
Gerai kad bent kompas laisvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 10 19, 20:06)

gal kas ziurit Desperate Housewife? Personazai laaabai jau "ishgryninti", bet pats serialas tai man patinka smile.gif

ne viena neziurit ohmy.gif Amerikones is proto eina, net forumai apie tai yra sukurti laugh.gif ir ka jos ten diskutuoja doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 11 07, 04:03)
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 10 19, 20:06)

ne viena neziurit ohmy.gif Amerikones is proto eina, net forumai apie tai yra sukurti laugh.gif ir ka jos ten diskutuoja doh.gif tongue.gif

Gal mano nuomone pasikeistu paziurejus nors viena serija, bet kazkodel tokie serialai netraukia unsure.gif Isvis, man bloga, kad jie tokie populiarus - tarsi tai atspindetu zmoniu poziuri i seima ir jos vertybes. Vien pavadinimas man toks "siurpus" ohmy.gif unsure.gif

MAMA2T&T, as netaikau jokiu budu asmeniskai, tiesiog gal per asmeniskai mastau apie tuos naujus show g.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif Nezavi manes... Zinau, kiek yra Sex&City gerbeju, bet man Touched by an Angel daug artimesnis rolleyes.gif
Atsakyti