Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE (delfinas @ 2004 04 08, 17:46)
biggrin.gif Jon Peter Lewis biggrin.gif.

Aaaa, Petka, jo jo, nezinau kaip jiems cia tas petka patinka... ir dar tas cielkutis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 04 08, 10:06)
Aaaa, Petka, jo jo, nezinau kaip jiems cia tas petka patinka... ir dar tas cielkutis.... g.gif

"Cielkutis" tai bent jau idomesnis nei visi... na, toks "balta varna" siek tiek. "Savo" stiliaus daineles jis visai, mano supratimu, neblogai sudainuoja, net jeigu stipraus balso ir neturi... Bet jau tas Petruks tai is viso nieko gero. Nu visai.
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 04 08, 16:26)
O kas tas "versio akimis"? g.gif

dzordzas versio akimis ir dar su slyksciom grimasom blink.gif aplamai toks senis scenoje nesiziuri. o dar tupineja taip, kad net kameros nepaveja laugh.gif
abu kiti vyrukai kiekvienas savotiskai faini rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1081482665[/mergetime]
is panu mano simpatijos eina taip #1 Jazmin ir Latoya #2 Diana ir Jesica rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 08, 19:48)
dzordzas versio akimis ir dar su slyksciom grimasom  blink.gif  aplamai toks senis scenoje nesiziuri. o dar tupineja taip, kad net kameros nepaveja  laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kris*: 09 balandžio 2004 - 05:54
ir aplamai, man labiausiai patinka Saimonas wub.gif
Atsakyti
Nu nematau nieko slykstaus apie Dzordza g.gif o kad jam 22 metai, tai manau, dar ne senis. O gal cia as nieko apie zmogaus isvaizda nebesuprantu?
Atsakyti
QUOTE (*kris* @ 2004 04 09, 05:51)
dzordzas versio akimis ir dar su slyksciom grimasom  blink.gif  aplamai toks senis scenoje nesiziuri. o dar tupineja taip, kad net kameros nepaveja  laugh.gif

siaip tai geriausia butu apsidairyti aplinkui ir paziureti, kokie pas jus zmones aplinkui ir su kokiomis akimis, o tada juoktis is tu su "versio akimis".
Atsakyti
wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kris*: 10 balandžio 2004 - 05:11
wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kris*: 10 balandžio 2004 - 05:11
QUOTE (Naglica @ 2004 04 09, 18:54)
QUOTE (*kris* @ 2004 04 09, 05:51)

siaip tai geriausia butu apsidairyti aplinkui ir paziureti, kokie pas jus zmones aplinkui ir su kokiomis akimis, o tada juoktis is tu su "versio akimis".

kam ta pikta gaidele ... be to, man jokio skirtumo kokie zmones aplink pas jus ar pas mus. siuo atveju snekame apie zmones, kurie nori tapti zvaigzedims. o tas dzordzas su savo grimasom tikrai netinka scenai. balsas jo grazus, bet isvaizda nescenine.
beje ... o kokie zmones pas mus ? kitokie nei pas jus ? g.gif zinai, is tavo posto dvelkia pykciu, tik ne dzordzui ir ne tv tai jau tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 04 07, 20:56)
Peteris leks namo arba tas raudonplaukis cielkute... apskritai visi galetu lekti namo, ir ta Fantasia irgi su savo kakaryne... jos jau isvaizda vien bauginanti, atrodo, kad tuoj tave praris... Dzordzas, na dar ta kur paskutine tamsiaode dainavo, nebloga balsa turi... Siaip tai nepakenciu klykianciu balsu, todel Dzordzas ir geriausias man, nes jo jau vien balsas koks sodrus ir stirpus. thumbup.gif

mane moralizuoji del issireiskimu, bet atkreipk demesi i savo epitetus g.gif
Atsakyti
Mamos, gyvenkime draugiskai rolleyes.gif
group.gif
Atsakyti