QUOTE (TauRe @ 2004 04 09, 21:50) |
![]() ![]() |
nebuvau forume keleta dienu, ir tikrai - visur kazkokie pikti arshus puolimai vyksta

QUOTE (TauRe @ 2004 04 10, 03:58) |
mane moralizuoji del issireiskimu, bet atkreipk demesi i savo epitetus ![]() |
nieko nemoralizuoju as cia, man maziausiai rupi jusu moralizavimas. O kad pasakiau, jog fantasia burna didziule, tai cia visi ta sako ir zino, o kad dzordzo balsas geras, tai irgi visi cia su manim sutinka. jokio pykcio cia nera, tik juokingai atrodo, kad vieni juodaodziai jums graziai isipaiso i seimyna, o kiti jau su versio akimis. Tai ir norejau pasakyti jeigu ka. Gal cia man vienai su juodaodziais viskas asocijuojasi. Jei klystu, prasom pasakyti.
QUOTE (Naglica @ 2004 04 12, 07:32) |
juokingai atrodo, kad vieni juodaodziai jums graziai isipaiso i seimyna, o kiti jau su versio akimis. Tai ir norejau pasakyti jeigu ka. Gal cia man vienai su juodaodziais viskas asocijuojasi. Jei klystu, prasom pasakyti. |
Nu man tai juk baltaodis su versio akim asocijuojasi

man pacituojat graziai, nu ir as tada negraziai taure pacituosiu (nes tingiu daryti tas quote ir t.t.): "dzordzas versio akimis ir dar su slyksciom grimasom aplamai toks senis scenoje nesiziuri. o dar tupineja taip, kad net kameros nepaveja
abu kiti vyrukai kiekvienas savotiskai faini" - tai vat, kaip kam kas su versio akimis asocijuojasi.
Kas del mano "epitetu" (oi grazus lietuviskas zodis, gerai kad primine zmones man) pati ta fantasia ar kas ten apie savo lupas ir burna sake, kad super didziules...
abu kiti vyrukai kiekvienas savotiskai faini" - tai vat, kaip kam kas su versio akimis asocijuojasi.
Kas del mano "epitetu" (oi grazus lietuviskas zodis, gerai kad primine zmones man) pati ta fantasia ar kas ten apie savo lupas ir burna sake, kad super didziules...
QUOTE (Naglica @ 2004 04 12, 16:32) | ||
nieko nemoralizuoju as cia, man maziausiai rupi jusu moralizavimas. O kad pasakiau, jog fantasia burna didziule, tai cia visi ta sako ir zino, o kad dzordzo balsas geras, tai irgi visi cia su manim sutinka. jokio pykcio cia nera, tik juokingai atrodo, kad vieni juodaodziai jums graziai isipaiso i seimyna, o kiti jau su versio akimis. Tai ir norejau pasakyti jeigu ka. Gal cia man vienai su juodaodziais viskas asocijuojasi. Jei klystu, prasom pasakyti. |
prie ko cia juodaodis ar baltaodis ? siuo atveju aptarinejame dainininkus, o ne ju odu spalva

QUOTE (Naglica @ 2004 04 12, 17:52) |
man pacituojat graziai, nu ir as tada negraziai taure pacituosiu (nes tingiu daryti tas quote ir t.t.): "dzordzas versio akimis ir dar su slyksciom grimasom aplamai toks senis scenoje nesiziuri. o dar tupineja taip, kad net kameros nepaveja abu kiti vyrukai kiekvienas savotiskai faini" - tai vat, kaip kam kas su versio akimis asocijuojasi. Kas del mano "epitetu" (oi grazus lietuviskas zodis, gerai kad primine zmones man) pati ta fantasia ar kas ten apie savo lupas ir burna sake, kad super didziules... |
DAR KARTA SIULAU GRAZIOS TEMOS NEPAVERSTI I TURGU !
IDOL'as treciadieni ir ketvirtadieni 8/7pm
QUOTE (TauRe @ 2004 04 13, 20:38) |
IDOL'as treciadieni ir ketvirtadieni 8/7pm |
O tu kaip TV Guide'as

QUOTE (TauRe @ 2004 04 13, 17:38) |
IDOL'as treciadieni ir ketvirtadieni 8/7pm |
Idomu, kiek milijonu zmogeliu, kurie neskaito TV programu ir nelabai domisi politika, vakar isijunge klausyti politines kalbos vietoj American Idol?

Jesica, Latoya ir Peteris
Dzordzas nusibliove visai
nors bent jau netupinejo, matyt pasake jam kasnors, kad kameros nepaveja

QUOTE (TauRe @ 2004 04 14, 21:00) |
Jesica, Latoya ir Peteris ![]() ![]() ![]() |
Nu va, o man Peter'is nepatiko nuo pirmo pasirodymo ir nepatinka toliau - as noreciau ji pirma isfutbolinti... O Fantasia siandien gerai sudainavo, ir man tas raudonplaukis siandien labai patiko.