Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

na merginos, tai ka ismete ? g.gif As tik ryt ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE (safadi @ 2004 04 15, 02:24)
na merginos, tai ka ismete ? g.gif As tik ryt ziuresiu.

Nieko dar neismete - siandien tik ismes vakare. Bo perkeltas sou per viena diena buvo del prezidentines kalbos.
Atsakyti
delfinas man is pradziu Peteris irgi nepatiko. bet mano vyras taip zavisi juo, kad kazkaip sugebejo ir man tai perduoti rolleyes.gif o ryzikas ir man patiko, Fantasia irgi nieko buvo. bet va tie trys pirmi kur paminejau man labiausiai sirdela sudrebino rolleyes.gif . kai Peteris uzdainavo, mano vyras net sokt pradejo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 04 15, 17:35)
Nieko dar neismete - siandien tik ismes vakare. Bo perkeltas sou per viena diena buvo del prezidentines kalbos.

kaip manai, ka mes von ? as itariu Jazmina leks, nors siaip fainulka ji g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 15, 08:42)
kaip manai, ka mes von ? as itariu Jazmina leks, nors siaip fainulka ji g.gif

Nu Diana labai nusidainavo, mano supratimu, si karta g.gif. Ir Jasmine, irgi nekaip pasirode, nors siaip ji ir man patinka visai g.gif. As tikrai noreciau, kad Peter'i ismestu, ale tikriausiai taip nebus... Manau, kad Diana ismes.
Atsakyti
Manau, Diana turetu lekti sad.gif Nekaip padainavo...Ir Saimonas teisingai pasake - vaikai, kurie nori buti suaugusiais unsure.gif

Labai patiko Peter - as net shokti pradejau su lelium ant ranku tongue.gif Ir Jennifer, ir George super buvo thumbup.gif Vakar ir raudonplaukis man net patiko rolleyes.gif

Tikiuosi, kad idola ir apprentice ne tuo paciu metu vakare rodys g.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 04 15, 11:01)
Tikiuosi, kad idola ir apprentice ne tuo paciu metu vakare rodys g.gif

I video isirasyk viena kuri, jei ka wink.gif.
Atsakyti
na va, ismete Peteri sad.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 15, 20:55)

aha sad.gif
man taip patiko jo rokenrolas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 15, 17:55)

VALIO!!! clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Einu svesti alc.gif
Atsakyti
George rules thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
net nebezinau uz ka balelinti sad.gif like arba baubia, arba nusidainuoja, arba dainuoja levas dainas sad.gif jauciu uz latoya, diana ir jazmin dabar balelinsiu g.gif tikiuosi anksciau ar veliau dzordza ismes blink.gif
Atsakyti